Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
EFET GENEL ANLAŞMASI (ELEKTRİK) ÜZERİNDE TARTIŞMALAR
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
TÜRKİYE ELEKTRONİK FON DAĞITIM PLATFORMU (TEFAS)
2012
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Kayıt olun’a tıklayın…
Satış Noktası Yönetimi
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Otomatik Gönderi Programı Temel Öğeler. Otomatik Gönderi Programı •Automatic Delivery Rewards, ya da ADR, Müsterilerin ve Distribütörlerin kaydolup ürünleri.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
Başarı FIRSAT ile Başlar!
ELEKTRONİK PAZARLAMA.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Restaurant Yönetim Sistemi
Analysis of Logistic,Translation and Localization Strategies of gurmedenaldım.com Andaç Karahasanoğlu Man 407.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI AVRUPA YATIRIM BANKASI
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
OPTIMA CAPITAL YATIRIM LİMİTED ŞTİ
Farmasi Pazarlama Planı.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
© 2007 McAfee, Inc. McAfee Ödül Programı. 2 4/4/2015 Ödül Programı hakkındaki hersey burada. Henüz kaydolmadıysanız hemem ; adresine.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012.
HOŞGELDİNİZ….
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
Bölüm 4 Ticari Bankacılık. Bireysel Bankacılık Bankacılık Servisleri: Mevduatlar : Cari hesaplar (faiz, masraf, çek bozdurma süresi?) Mevduat hesapları.
3 – KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
 Hız, kolaylık, fiyat avantajı gibi nedenlerle son yıllarda tercih nedeni haline gelen internetten alışveriş “E-ticaret” sektörünün büyümesinde önemli.
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
E ticaret nedir? E-ticaret, sanal ortamda yapılan ödemelerin toplamını kapsıyor. : * “E-tailer” diye adlandırılan.
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
GENEL MUHASEBE ıı Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI. SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI (13 Nisan 2015) 2 SAYI, HIZ VE KARMAŞIKLIK BÜYÜYOR Eczacılık sektörü, yeni ilaçların.
Tanıtıcı Ürün Paketi (IPP) 3/2016 EMEA stoklarında (RU/UA hariç) Set içeriği; ürün stok durumuna göre marketten markete değişebilir.
NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi :
FLORIDA YAZ OKULU.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
BRANDING - MARKETING - TRADING
E ticaret nedir? E-ticaret, sanal ortamda yapılan ödemelerin toplamını kapsıyor. : * “E-tailer” diye adlandırılan.
Şirket Adı İş planı sunusu.
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Otomatik Gönderi Programı
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü
KDV Katma değer vergisi, yapılan mal ve hizmet teslimlerinde, mal veya hizmeti teslim alanın, teslim edene ödediği vergi türüdür. İşletmeler de müşterileri.
Sunum transkripti:

Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi

1 2 3 Nu Skin Türkiye Operasyonunun Yapısı Türkiye'deki Distribütörler/Müşteriler Bölgesel Çağrı Merkezi ve Yönetim ofisi, Macaristan Budapeşte'de bulunmaktadır Türkiye'deki Dağıtım Binası

Kendinizi Kaydetme veya bir Distribütör/Müşteri olarak Kaydolma Yeni Distribütör/Müşteri olarak kaydolmak kolaydır: 1. üzerinden Çevrimiçi Kayıtwww.nuskin.com/turkey 2.Distribütör Anlaşması'nın taranmış kopyasını adresine gönderin 3.Distribütör Anlaşması'nın imzalı, kağıt kopyası şirkete iletilmelidir Dokümanlar adresinde bulunabilir Distribütör Anlaşması Ödeme Planı ADR broşürü Prensip ve Prosedürler Ürün Bilgi Sayfaları

Çevrimiçi olarak Sipariş Vermek Basittir adresini ziyaret edin - Kredi Kartları—Visa ve MasterCard - Yalnızca tek tek siparişler için havale (Ek bilgiler web sitesine yerleştirilecektir)

Aşama Bir Pazara Sunuş Öncesi Ürünleri Nu Skin'in lider yaşlanma geciktirici kişisel bakım ürünlerinden bir başlangıç paketi: *tam ücret listesi için adresini ziyaret edinizwww.nuskin.com/turkey Galvanic Spa™ System II Galvanic Spa™ Facial Gels ageLOC Tru Face™ Line Corrector Galvanic Body Shaping Gel Dermatic Effects™ Moisture Restore Day Normal to Dry Creamy Cleansing Lotion Celltrex Ultra Tru Face™ Essence Ultra NaPCA Moisture Mist Night Supply Nourishing Cream PH Balance Toner

Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesinde Kullanılacak Paket Toptan Fiyatı: 640 TL (KDV dahil) Kişisel Satış Hacmi: 200 PSV Hızlı Başlangıç Ödemesi: 80,51TL (KDV hariç) ageLOC Spa Hızlı Başlangıç Paketi Galvanic Spa System II Galvanic Yüz Jelleri, ageLOC içerir * 2 Galvanic II Vücut Biçimlendirme Jeli

Ürünlerinizi Alma Sipariş ödemeniz alındıktan sonra, siparişiniz hemen elektronik olarak Türkiye'deki dağıtım ortağımıza gönderilir. Siparişiniz, bulunduğunuz yere bağlı olarak iki ila beş iş günü içinde doğrudan evinize veya ofisinize gönderilir. Nakliyat Ücreti—16 TL (KDV hariç)

Müşteri Hizmeti Alma Budapeşte'de (Macaristan) bulunan, Nu Skin’in dünya kalitesindeki müşteri hizmetleri merkezi üzerinden müşteri hizmeti almak oldukça basittir. Eğitimli profesyonellerden oluşan kadromuz, Avrupa çapında distribütörlere destek verir. Distribütör/Müşteri desteği almak için, lütfen adresini ziyaret edin veya bizimle adresi üzerinden bağlantıya geçin.

Komisyon Kazanma Türkiye'deki Distribütörler, Türkiye'de ve Nu Skin'in operasyonu bulunan 48 pazardaki tüm ürün satışlarından komisyon ve belirli ürün paketlerinden hızlı başlangıç ödemeleri alacaktır ve bunlar size Türk Lirası olarak ödenecektir. Komisyon, her ay doğrudan Distribütörün banka hesabına yatacaktır. Nu Skin, kaydınızı tamamlamak ve sizi komisyon almaya yetkili kılmak için, çevrimiçi kaydolsanız bile, distribütör anlaşmasının imzalı bir kopyasını almak durumundadır.

Doğrudan Depozito Formu *Doğrudan depozito formu kopyasını adresinden indirebilirsinizwww.nuskin.com/turkey

Türkiye'deki Distribütör ve Müşteri Programları Türkiye'deki Distribütör ve Müşteriler, Nu Skin'in tüm sektörde tanınan aşağıdaki programlarından yararlanabilecektir: Otomatik Teslimat ödülleri—uzun vadeli ürün satın alma taahhütleri için benzersiz fiyatlama ve ürün kredileri Yakut Gezi—tüm yeni Yakut'lar için Nu Skin şirket merkezine tüm masrafları karşılanan gezi Mavi Elmas Gezisi—tüm yeni Mavi Elmas'lar için şirket merkezine tüm masrafları karşılanan gezi ve şirket ve distribütör liderleriyle görüşme Elit Ekip Gezisi—yıl bazında belirlenen tüm Elit Ekip Distribütörleri için tüm masrafları karşılanan, önemli bir tatil merkezine gezi

Türkiye'nin Başarısı için Taahhüt “Türk pazarında katılımınızı bekliyoruz. Nu Skin için Türkiye inanılmaz derecede gelecek vaadediyor. Nu Skin yönetimi adına, Türkiye'de başarıyı taahhüt ediyoruz!” Scott Schwerdt Başkan Amerika, Avrupa ve Güney Pasifik

TEŞEKKÜRLER