Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı."— Sunum transkripti:

1 Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.

2 Ne kadar da çok sorun var.
Kullandığım e-postalar hala geçerli mi acaba? Geçerli olanları nasıl bileceğim? Mutabakatlarıma kimse cevap vermiyor. Ne kadar da çok faturalaşma olmuş. Şimdi farkları bulmak için bir gün harcamak zorunda kalacağım. Niye bu kadar düşük cevap oranım var? Şimdi tek tek bir daha mı yollasam acaba? Gelen yanıtlar var. Şimdi oturup bu faksları elle tek tek excele işleyeceğim. Offf. Bu da mutabık değilmiş. Üstelik ekstresi de yok. Bizim şirkette ne kadar çok faks makinası varmış. Dün çöpten mutabakat faksı çıkarmıştım. Mutabakatı da yapmam lazım ama asıl yapmam gereken işlerden vaktim kalmıyor ki!

3 kolaymutabakat sorunları çözer.
Nasıl yani? Sistem geçersiz e-postaları otomatik bulmuş. Yanlış gönderdiğim kişiler mutabakatı doğru kişiye yönlendirmiş. Nee? alternatif olarak kullanacağım adresleri bile gösteriyor mu? Bu Karşılaştırma Motoru inanılmaz bir şey. Bu kadar kolay, bu kadar hızlı ve bu kadar doğru ekstre karşılaştırılabilir mi gerçekten? Bu kadar çok geri dönüş oranı inanılmaz. Sadece cevap vermeyenlere otomatik olarak istediğim kadar hatırlatma mesajı gönderebiliyorum. Mutabakat için bu kadar detaylı ve güzel raporlara hiçbirşey yapmadan istediğim an ulaşabilmek harika. Heey. Mutabık değil ama ekstre sisteme yüklenmiş. Üstelik de açıklama yazmış. İş bitmiş bile. Fakslar artık kolaymutabakat’a gidiyor. Üstelik ilgili mutabakata iliştirilmiş. Gelen mesajlarım da orada. Kağıtsız mutabakat şahane. Ben diğer işlerimi yaparken kolaymutabakat mutabakatlarımı yapıyor.

4 Mutabakat Yönetimi. Yükle Gönder Yanıtlar Yönet Doküman Ekstre Kıyasla Rapor Geçersiz e-postalar mı var, alternatifini kullan. Çalışmanın her aşamasını kaydet. Excelden çok kolay veri yükleme. Bir linki tıklayarak yanıt verin. Açıklayıcı mesaj ve notları paylaşın. Mutabakatlar ilgili kişinin e-posta adresinde. Gelen fakslar otomatik olarak sistemde. Üstelik yanıtları ile beraber. Mutabık olmayan firmalar ekstrelerini yanıtla beraber sisteme yüklerler. Karşılaştırma Motoru® ile mutabakat farkları saniyeler içinde bulunsun. Mutabakata ilişkin çok gelişmiş raporlar ile tüm detayları raporlayın.

5 Mutabakat İletişimi. E-posta ile bilgilendirme. Hatırlatma e- postaları. Geçersiz e- postaları otomatik bulma. Alternatif e-posta önerisi. Mutabakatlarınız için yazılan mesajları görün, siz de mesaj yazın. Mesajlarınızı mutabakata ilişkili olarak saklayın. E-postasını bilmediğiniz ya da faks ile mutabakat yapmayı tercih eden firmalara faks gönderin. Tüm yanıtlar kolaymutabakat’ta. Mutabakatın son günü otomatik faks gönderimi. KEP ile bilgilendirme mesajlarını gönderin. KEP ile mutabakat yanıtları sisteme kayıt edilsin.

6 Karşılaştırma Motoru. Karşılaştırın. Paylaşın. Ekstreleri Yükleyin.
Karşılaştırma Parametrelerin Tanımlayın. Sonuçları Değerlendirin.

7 200 + 42.000 + 400.000 + Türkiye’nin Mutabakat Portalı
Mutlu Müşteri Sayımız. Mutabakat Yapılan Firma Sayısı Yapılan Mutabakat Sayısı

8 Türkiye’nin Mutabakat Portalı
Tüm mutabakatların tek bir ortamda toplandığı Türkiye’nin mutabakat portalı. Bir çok firmadan gönderilen mutabakatlara tek bir hesaptan yanıt verme. Yanıt veren kullanıcı bilgilerini kullanarak alternatif kullanıcı önerebilme özelliği.

9 Kayıtlı Elektronik Posta ile Mutabakat
%100 Kayıtlı Elektronik Posta ile yapılan mutabakatlarda %100 mutabakata cevap alma garantisi.

10 Çevremizi koruyalım. Kolaymutabakat kullanımı ile her yıl binlerce sayfanın tüketimini engelleyerek çevrenin korunmasına yardımcı olun.

11 Veri güvenliği bizim ilk önceliğimiz.

12 Mutabakatlara ucuz çözümler.
İlave Gider Tasarruflar Telefon Kağıt, Toner, Faks Zaman Kolaymutabakat Faturası % 90’a varan oranda zamandan, kağıt, faks, toner ve telefon masraflarından tasarruf edin. Kullandıkça öde sistemiyle, hiçbir taahhüt altına girmeden, kurulum, lisans, bakım vb ücret ödemeden kullan.

13 Mutlu müşterilerimizden bazıları.

14 Mutabakat yapmanın en kolay yolu.
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanıştıktan sonraki haliniz. Şimdi değişim keyfini sürme zamanı.


"Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları