EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİLGİSAYARDA KULLANILAN FAYDALI PROGRAMLAR
Advertisements

Değişkenler.
HTML
SATRANÇ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ
Bu bölüme yazı yazılmaz.
POWER-POİNT SUNU 2-Her görseli tek konu ile sınırlayın!.
BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine.
PowerPoint Slayt Hazırlama
Web Tasarımı Temelleri ve Teknikleri
ÖRNEK SUNUM HAZIRLAMA ŞABLONU
“HİÇBİR GEMİ, SENİ KİTAPLAR KADAR UZAĞA GÖTÜREMEZ”
ŞAHİN AKDAĞ.
ÖDEVLER 1-Listeleme etiketleri 2-Color 3-Sayfa içinde bağlantı oluşturma Hilal BAYIR 2344 TUZLA TEKN İ K OKULLARI.
Sayın Yetkili, Aşağıdaki slaytlarda KGF iletişim materyallerini kendi faaliyetleriniz için nasıl uygulayacağınız şablonlarla açıklanmıştır. Size iletilen.
ETKİLİ SUNUM HAZIRLAMA TEKNİKLERİ.
 KIRMIZI’NIN DİLİ: Canlılığın, mutluluğun rengidir. İştah açıcıdır. Gıda şirketleri kırmızıyı çok kullanılır.
TÜRKÇE SIFAT (ÖN AD).
Dostlar, çeşitli renklerde olur
Dostlar, çeşitli renklerde olur
CSS Birimleri.
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
POWERPOINT ile ETKİLİ SUNUM
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
POWERPOINT SUNUM İLKELERİ
1 resimde sağda hiç açılmamış dancal soda ise role 2.Dancal üst kapak açılmış hali Alttaki resilerde solda Yapılmış ve anteni çift çıkış yapılmış role.
RENKLER. RENKLER ŞİMDİ TABLOMUZA BİR GÖZ ATALIM.
Beyaz Işık Gerçekten Beyaz mıdır?
Beyaz Işığın Renklere Ayrılması Şekildeki prizmaya gönderilen beyaz ışık demeti, prizmadan çıktıktan sonra renklere ayrılır. Bu renkler perde üzerine düşürüldüğünde.
Slayt (PowerPoint) Hazırlama
İNTERNET PROGRAMCILIĞI I
Etkili Sunular Oluşturmak
İNTERNET PROGRAMLAMA - 1
Önce tasarım butonuna tıklayın
STiL ŞABLONU (CSS) TEMELLERİ
BÖLÜM 6.
Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır.
İNTERNET PROGRAMLAMA - 1
Brifing ve Sunum Hazırlama Teknikleri
POWERPOINT ile ETKİLİ SUNUM
WEB TASARIMININ TEMELLERİ
Materyal Tasarımım Ders:Dil ve Edebiyat Konu:Zarflar MUSTAFA UYSAL
WEB TASARIMININ TEMELLERİ
Değerler Eğitimi Sevgi-Saygı ayında. Bu konuda bir sunu hazırlayınız.
BENİ ANNEM YAVRULADI TÜR “Beni Annem Yavruladı” basılı (matbu) bir kitaptır. 2.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
MICROSOFT WORD. Tabloya WORD’un EKLE başlığından ulaşıyoruz.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
IŞIK VE RENK Doğada temel olarak yedi renk vardır.Yedi rengin üçü ana, dördü ara renktir. Ana renkler; kırmızı, mavi ve sarıdır. Ara renkler; yeşil, kahverengi,beyaz.
Çalışma Yaprağı.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ÖĞRETMENEVLERİ PERSONEL KIYAFETLERİ.
YAŞAMIN SİHİRLİ ÖRTÜSÜ RENKLER
BİTİRME ÖDEVİNİN BAŞLIĞI Öğrencinin Numarası, Adı Soyadı
CİSİMLERİ RENKLİ NASIL GÖRÜRÜZ.
PowerPoint ile Etkili Sunum
Slayt Hazırlarken ve Sunarken …
görme duyumuzda bıraktığı etkiye renk denir.
BİTİRME ÖDEVİNİN BAŞLIĞI Öğrencinin Numarası, Adı Soyadı
Şirket Web Sitesi Tasarımı
Fazilet Hazal Burmabıyık
YAZI KARAKTERİ Bir yazı karakteri, aynı belirgin tasarıma sahip karakterlerin, harflerin, rakamların, sembollerin, noktalama işaretlerinin (vb.) bir.
Etkili Sunular Hazırlama
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
Kapak Sayfasında sadece logo ve fon görseli kullanılır.
BOYARMADDE VE RENK Yrd. Doç. Dr. RASİM BAŞAK RENK ÇEMBERİ
RENK KULLANIMI Basitlik ve tutarlılık esastır. Slaytlardaki ifadeler, her mesafeden okunabilmeli. Zemin rengi, ancak anlatılan konuya açıklık getirmek.
başlık anlatım Kırmızı arka plan üzerinde resimlerle SmartArt grafiği
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF

Logo brief 1-Logoda yer alacak isim “Evrim”. Şirketimizin ismi Evrim Bilgisayar Yazılım Danışmanlık Tic. Ltd. Şti olarak geçmektedir. Evrim Bilgisayar logo için fazlasıyla uzundur. 2-“Yazılım ve Danışmanlık alt yazı olarak kullanılabilir. 3- Yazılım & Danışmanlık kullanmadığımız zamanlar da ‘’ithalat, ihracat, muhasebe, antrepo, serbest bölge ‘’gibi programlarımızı da ikincil yan yazı olarak kullanabiliriz. 4-Bütün alt ve yan yazılar için ortak bir font kullanabiliriz.

Beğendiklerim Vol 1 genel olarak hepsi çok açık ve temiz logolar Beğendiklerim Vol 1 genel olarak hepsi çok açık ve temiz logolar. 2 en fazla 3 renk kullanılmış. Siyah & kırmızı, koyu gri & bebek mavisi, mavi & beyaz renkleri başarılı. 1-Renk uyumu; siyah ve kırmızı 2-Logo sade ve şık ( lambda) 3-Wordmark da güsel 1-Renkler çok güsel. 2-Logo ve wordmark birbirini tamamlamış. 1-Güçlü ve sağlam duruş. 2-Sadelik. 3-Renk uyumu 1-Gri renk wordmark için güsel olmuş. 2-Logo sade ve güsel. 3-Alt yazı da güsel. Software yazısı güzel. Logo wordmark uyumu güsel. 1-Logo ve wordmark çok sade ve güsel. 2-alt yazıda sade ve başarılı

Beğendiklerim (vol 2) 1-Wordmark başarılı 1-Logo ( saat) ve wordmark çok başarılı 1-Wordmark başarılı 2-Wordmark rengi güzel 1-Wordmark rengi ve logo uyumu 2-Logo sade ve ikisinin büyüklüğü aynı. 1-Logo wordmarka temasta olmasına rağmen renk seçimi ve font güzel. 1-Wordmark rengi ve logo rengi başarılı 2-Wordmark font olarak güzel. 3-logo tasarım olarak sade ve şık. 1-Wordmark rengi ve logo rengi başarılı 2-Wordmark font olarak güzel. 1-Wordmark başarılı 2-Mavi beyaz renk uyumu

Yan yazılar veya alt yazılar Adobe markası farklı programları için aynı fontu farklı renklerde kullanmış. Kolay olmuş ama başarılı. Alttaki yazılar güzel ve tasarımları iyi yapılmış. 1-Logonun yanında services alt başlık basit ve güzel durmuş.

Aklımıza gelen fikirler Bunların aynısını istemiyoruz ama üstünde oynayabileceğiniz yada yaratabileceğiniz malzemeyi sağlamak adına. 1- EB varyasyonları logoda kullanılabilir; EB, 8, dna sarmalı(evrimleşme), vs. 2-Font rengi koyu tonlar(siyah gri vs.) 3-Logo rengi (bebek mavisi, kırmızı, sarı gibi renkler) Önemli olan, sade ve şık ve premium gözükmeli.

Beğenmediklerim Daha önce yapılan bir logo çalışması. 6 numaralı logo içlerinde en iyisi, ama istediğimiz standartlarda değil. Logo^’nuın kendisi , bizi yansıtmıyor. Renk uyumu başarılı. İlerleyen 3 sayfada, logolar bulunmakta. Bu logolar bir yazıdan ve logodan oluşmakta. Yazı ile logo nerdeyse aynı büyüklükte. Ve birbirlerine temas etmiyorlar. 2,3 7, 8, 10 daki logoların hepsinde logo , wordmark’a temas etmekte. Ciddi gözükmesi açısından bu ikisinin ayrı olması lazım. Font olarakta çoğu küçük harfle ve ince yazılmış. E harfi küçük olunca çok sağlam gözülmüyor. Küçük harfle yazılan fontların hepsi birbirine benziyor. Benim için font çok önemli. Font’un güçlü gözükmesi lazım. Bu gerideki 3 slaytta, her bir logonun kendine has bir wordmark duruşu var. Hepsi sağlam ama bir okadar da yenilikçi gözüküyor. Bizim logomuzunda bu şekilde olmasını rica ediyoruz.

Beğenmediklerim vol 2 Bu briefin aynısını gönderdiğimde elde ettiğim logolar bunlar oldu. Hepsi belirttiiğim gibi sade fontlar ve 2 renk ama istediğim logoların yanına yaklaşamamış. Hepsi wordmark olarak çok karaktersiz kalmışlar. Renk olarakda mavi tonlarındalar ama çok kilişe duruyorlar. Font ince ve genel olarak küçük harfle yazılmış. Özellikle 2, 3 ,4 . Logoların bizimle bir alakası yok. 1 , 3 ,4 ,5 deki logolar hiçbir şekilde bizim istediklerimizi yansıtmıyor.