Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine."— Sunum transkripti:

1 BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine düşen görevler vardır.

2 Dünya üzerinde yaşayan farklı renkteki insanlar kimlerdir?

3 ÇOCUKLAR KARDEŞTİR Siyah laledir zenci çocuk, Her çocuk, ülkesinin renginde açar, Finli çocuk beyaz gül , Bir ağaçtan bin çiçektir çocuklar. Sarı papatya Çinli çocuk, Sınırları bile aşar duygular, Kızılderili karanfil Bir yürekte kardeştir tüm çocuklar

4 Bizler farklı dil,din, kültürde yetişen çocuklarız
Bizler farklı dil,din, kültürde yetişen çocuklarız.Bu güzel dünyayı bizden sonraki çocuklara bırakacağız.Daha iyi bir dünyanın olması için üzerimize düşen görevler vardır.

5 Dünyada farklı ırklardan çocuklar vardır
Dünyada farklı ırklardan çocuklar vardır. Bu çocukların benzer ve farklı yanları vardır. Bizden sonra gelecek çocuklara güzel bir dünya bırakmalıyız.

6 1. BİZDEN SONRAKİ ÇOCUKLARA NASIL BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ. 2
1.BİZDEN SONRAKİ ÇOCUKLARA NASIL BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ? ESKİMO, ZENCİ,ÇİNLİ, KIZILDERİLİ ÇOCUKLAR NERELERDE YAŞARLAR? GEZEGENİMİZDE YAŞAYAN İNSANLARIN BAZI HAKLARI VARDIR. BUNLAR NELERDİR?


"BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları