TÜRKİYE DAMIZLIK KOYUN-KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİKLERİ 2013 İSTİŞARE TOPLANTISI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEREDE VE NASIL YAŞIYORUZ
Advertisements

Zehra KORUK Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASI “ BU ZOONOZ HASTALIKLARLA AB’YE GİRMEMİZ HAYALDİR ! “
HALK ELİNDE HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ II
HAYVAN HASTALIK VE ZARARLILARI İLE MÜCADELE PROGRAMI ve
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
Proje Teknik Toplantısı 9 Ocak 2013 KASTAMONU
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Yrd.Doç.Dr.Mustafa AKSOY
PERSONEL GELISTIRME Butun ulkelerde personel gelistirme gorevi ulkelerin egitim sistemi ve sistemde gorev yapan insan kaynaklari bolumune baglidir. Insan.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TÜRK ODA/BORSA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ IV. Dönem Odalar için Eğitim Semineri Ş. Sibel AYGÜN.
Çölleşme ile Mücadele Dairesi Toplantısı
T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI İç Denetim Başkanlığı TAŞINIR İŞLEMLERİNDE SİSTEM DENETİMİ UYGULAMASI Ahmet SANDAL, İç Denetçi (KİDES) Mehmet KURU,
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
EĞİTİM YAYIM VE YAYINLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
KOYUN KEÇİ BİLGİ SİSTEMİ (KKBS)
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
SBEP ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI Türkiye’de değişik iklim tipleri ve Yeryüzü şekillerinin farklılığına bağlı olarak farklı farklı hayvancılık.
HALK ELİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
BELEDİYE BİRLİKLERİNDE EĞİTİM ÇALIŞMALARI
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
YURDUMUZUN COĞRAFİ BÖLGELERİ
HAVZA İLE İLGİLİ HEDEFLENEN ÇALIŞMA (YANSI 13) HAVZA TEŞKİLATLANMASI YOLUYLA YENİDEN YAPILANMA 1.1. HAVZA TEŞKİLATI 2.2. HAVZA YÖNETİM HUKUKU 3.3. HAVZA.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Türkiye’de Hayvancılığın Gelişmesi İçin:
İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı
Türkiye’nin Küresel Çevre Fonu(GEF)’na Yaklaşımları ve Beklentileri
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 21 KASIM 2008 Ankara.
HAVZA ÖLÇEĞİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE KALKINMA ‘Kelkit Havzası Örneği’
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
Koyun - Keçi Kayıt Sistemi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
Konak Anadolu Lisesi.
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
İl Düzeyinde Hayat Boyu Öğrenme Koordinasyon Birimleri (HBÖKB) Nevin Şenol & John Hart Politika ve Mevzuat Geliştirme Uzmanları Jove Jankulovski Kilit.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 19 Ekim 2007 Ankara.
TÜRKİYEDE ÇİFTÇİNİN ÖRGÜTLENME DESENİ VE KOOPERATİF DIŞI ÖRGÜTLENME MODELLERİ Prof.Dr.Murat YERCAN.
TM (EA) PUAN TÜRLERİ YGS – LYS Bİ LGİ
İMC MÜHENDİSLİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
SON ON YILDA HAYVANSAL ÜRETİMİN GELİŞİMİ VE TARIMIN FİNANSMANI
ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİM TAMAMLANAN PROJELER NoProjenin AdıBütçesiSüresiAçıklama 1 Türkiye’de Hayvansal Atıkların Biyogaz Yolu.
PROJENİN PAYDAŞLARI KOP BÖLGESİ Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray illerini içine alan KOP Bölgesi, km 2 alanıyla Türkiye yüzölçümünün yaklaşık.
Halk Elinde Keçi IslahI
HastalIktan Arİ İşletmeler ve OnaylI Çİftlİkler
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
Klinik hizmetlerinde veteriner hekime yardımcı olan, yetkileri kapsamında veteriner hekim gözetiminde veya gözetim olmaksızın tedavi ve koruyucu tıp.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
Veysi GÜMÜŞ Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Dairesi Başkanlığı Etüd ve Değerlendirme Şube Müdürü 09 – 11 Şubat /21 T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI.
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI Başa Dön. Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Büyükbaş Hayvan.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
KÖPRÜ EKLEME TÜRKİYE nin BÖLGELERİ.
FOTOĞRAFLARLA GÜZEL TÜRKİYE'MİZ.
NİĞDE BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIĞI
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
İLKNUR AYDOĞAN Tez Danışmanı: Doç.Dr. EMİNE İKİKAT TÜMER MERSİN İLİNDE KIL KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPAN İŞLETMELERİN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ.
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

TÜRKİYE DAMIZLIK KOYUN-KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİKLERİ 2013 İSTİŞARE TOPLANTISI

AMAÇ Hayvan yetiştiricilerinin üstün verimli hayvanlar yetiştirmek için kendi aralarında teşkilatlanması, Hayvanlarımızın genetik potansiyellerinin geliştirilmesi, Verimlerinin artırılması, Islah işlemlerinin yürütülmesi, Hayvanlarla ilgili sağlık hizmetlerinin yürütülmesi ve sigorta işlemlerinin yapılması,

Üyelerin eğitimlerinin sağlanması, üyeler arasında yarışmalar düzenlenmesi, Üye ihtiyaçlarının temin ve tedariki ile her türlü üretimin yurt içi ve yurt dışında pazarlanması, Ürünlerin değerlendirilmesi için gerekli tesislerin kurulması, Kiralanması ve işletilmesi gibi hususlar ile Hayvan Islahı Milli Komitesi’nin önereceği ve Bakanlıkça belirlenecek her türlü hayvan ıslahı çalışmalarının yapılmasıdır, Kısaca ülkemizdeki küçükbaş yetiştiricilerinin sesidir,

Veysel AYHAN Yönetim Kurulu Başkanı ISPARTA Nihat ÇELİK Başkan Yardımcısı VAN Ethem DOĞAN Üye SİVAS Özer TÜRER Üye İZMİR Necmettin AYGÜN Sekreterya GÜMÜŞHANE M. Şirin AYDOĞDU Üye DİYARBAKIR Hasan ÇAKIR Muhasip Üye BALIKESİR 14 Nisan 2012 tarihinde yapılan 2. Olağan Genel Kurulda seçilenYönetim Kurulu

Mustafa Kemal Mah Sk. 6C Blok Kat:2 No:9 Çankaya/ANKARA Tel : Fax: E mail :

BÖLGE SORUMLULARI İç Anadolu Bölge : Ethem DOĞAN Marmara Bölge: Hasan ÇAKIR Ege Bölge: Özer TÜRER Karadeniz Bölge: Necmettin AYGÜN Güneydoğu Anadolu Bölge: Mehmet Şirin AYDOĞDU Doğu Anadolu: Nihat ÇELİK Akdeniz Bölge: Veysel AYHAN

Denetim Kurulu Cemal YILDIRIM ELAZIĞ Ali KAYSADU BİNGÖL Mustafa DİKEN GAZİANTEP

Soy kütüğü tutma, ıslah programı yapma ve yürütme yetkisinin verilmesi, Islah amaçlı yetiştirici birlikleri yönetmeliğinin en etkin biçimde değerlendirilmesi ve uygulamaya konulması,  Üyelik iş ve işlemleri Koyun keçi kayıt sistemi ve sistemler arası koordinasyon, Safkan tebliğinin değerlendirilmesi ve birliklerin görevleri, TOPLANTIDAN BEKLENTİLERİMİZ -1

Küçükbaş hayvancılıkta destekleme stratejilerinin belirlenmesi, Küçükbaş hayvan ıslahı ülkesel projesinin genişletilmesi, Birliklerin mera komisyonunda yer alması, Meraların öncelikle birlikler tarafından kullandırılması için mevzuat çalışması, TOPLANTIDAN BEKLENTİLERİMİZ -2

İllerde orman altı yaylak ve kışlaklarda otlatma planının yapılmasının hızlandırılması, Çobanların özlük hakları ve çobanlığa meslek statüsü kazandırılması, Birliklerin işlerliğinin artırılması, TOPLANTIDAN BEKLENTİLERİMİZ -3

SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER