Halk Sağlığı Müdürlüğü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Advertisements

EZPro Q-Label.
İstatistik ve Bilgi İşlem
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
ÖĞRETİM ÜYESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU
Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
T.C. YENİMAHALLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLSİS BÖLÜMÜ
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
POWERPOINT DE SES EKLEME VE KULLANMA
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
ÇEVRİM İÇİ İŞBİRLİĞİ ARACI
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Dyned Tanıtım Sunusu 2014 Hazırlayan:Hasan EGE.
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
TARAYICI ADRES ÇUBUĞUNA zhys. kirimkongo. gov
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
hem.meb.gov.tr Kullanım Klavuzu
TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ.
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
SODES BİS SİSTEMİ.
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Muhtar Bilgi Sistemi.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Yönetim Paneli Kullanımı
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
EBYS KULLANIMI.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Sunum transkripti:

Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü ÖZLÜK MODÜLÜ TANITIM SLAYTI

Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarında görev yapan tüm personelimiz 15 Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarında görev yapan tüm personelimiz 15.09.2014 tarihinden itibaren izin işlemlerini http://eskisehir.hsm.saglik.gov.tr internet sayfamızda "Dosyalar" başlığı altında bulunan "özlük modülü"nden yapacaklardır.

İzin talep eden personel kendi kullanıcısıyla özlük modülü linkinden giriş yaparak düzenlediği izin kağıdını sistemden alacak ve ilgili birim amirlerine imzalattıktan sonra bağlı bulunduğu birime tekrar teslim edeceklerdir. Tüm personelimize adı ve soyadı ile boşluk bırakılmadan oluşturulan kullanıcı adı tanımlanmış ve şifre ilk kayıt için 1 olarak belirlenmiştir. (Türkçe karakter kullanılmayacaktır.)

Giriş yapıldıktan sonra ilk olarak sağ üstte ok ile gösterilen yere tıklanarak altında açılan pencereden Hesap Ayarlarına girilerek şifre değişikliği yapılmalıdır.

Hesap ayarlarına girdikten sonra ilk olarak Değiştir butonuna basılarak açılan pencerede eski şifre ve yeni şifre girildikten sonra Kaydet butonuna tıklanarak şifre değiştirme işlemi tamamlanır.

Şifre değiştirildikten sonra ana ekranda aşağıdaki gibi mause Özlük Yönetimi üzerine getirilerek aşağıda ok ile gösterilen yere tıklanarak açılan pencereden İzin Talepleri bölümüne girilir. 1.Adım 2.Adım

1.Açılan izin talepleri penceresinde Personel Adı bölümünün yanındaki ok işaretinden liste açılması sağlanır. 2. Listede çıkan isim seçilir.

Personel adı seçildikten sonra yandaki kırmızı alandan izin türü seçilir.

İzin türü seçildikten sonra yandaki izin süresi kısmına istenilen izin günü yazılır. Eğer izin türü olarak yıllık izin seçilirse aşağıdaki gibi tabloda izin bilgileri görüntülenir.

İzin süresi seçildikten sonra iznin başlangıç tarihi yandaki takvime tıklanarak seçilir ve okla gösterilen hesapla butonuna tıklanır.

1.Hesapla butonuna basıldıktan sonra aşağıdaki tabloda izin bilgileri yenilenir. 2.İsteğe bağlı olarak izin açıklaması ve izindeki iletişim adresi yandaki yerlere girilir.

Aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları izin kağıdı hazırlarken vekalet kısmını mutlaka doldurmalıdır. Vekalet edecek personel yoksa bağlı bulunduğu toplum sağlığı merkeziyle irtibata geçip vekaletsiz izin kağıtlarını yetkili kullanıcılar tarafından hazırlatarak, yine sistem üzerinden alabileceklerdir.

1. Vekalet Ata butonuna bastıktan sonra açılan bu sayfadan Kişi Ekle yazısına tıklanır ve açılan listeden isim seçilir. 2.Kişi ekle yazısına tıklayarak birden fazla vekalet eden kişi seçilebilir ve Çıkar yazısına tıklayarak kişiler listeden çıkartılabilir.

1.Vekalet edecek kişilerin başlangıç ve bitiş tarihleri takvimden seçilir. 2. Son olarak Kaydet butonuna basılarak vekalet atama işlemi tamamlanır.

Son adım olarak kaydet butonuna basılarak kayıt tamamlanır.

Personel Bilgileri yazısına tıklayarak her personel kendi sicil ve görev bilgilerini görüntüleyebilecektir. Sisteme ilk girişte bu bilgilerin kontrol edilmesi ve yanlışlıkların bağlı bulundukları birime iletilmesi; kimlik ve iletişim bilgilerinin değişikliği halinde güncellenmesi için Müdürlüğümüze bildirmesi gerekmektedir. Kimlik ve iletişim bilgilerinin değişikliği konusunda tüm personel kendi bilgilerini güncel tutmakla sorumludur.

Sayfa üzerindeki ok ile gösterilen üç çizgiye tıklanarak izin geçmişi görüntülenir.

Açılan izin geçmişi penceresinde istenilen izin seçilerek ok ile gösterilen yerden izin raporu görüntülenir.

İzin raporunu yazdırmak için aşağıdaki ok ile gösterilen şekile tıklanır ve ardından altında açılan Yazdır yazısına tıklanır.

Yazdır yazısına tıklandıktan sonra açılan bu pencerede ok ile gösterilen yere tıklanır.

1. Açılan yandaki ekranda Dışa Aktar butonuna basılarak raporun indirilmesi sağlanır. 2. Dışa Aktar butonuna basıldıktan sonra tarayıcının altında çıkacak olan CrystalViewer.pdf in yanındaki ok işaretine basılarak Sistem görüntüleyici ile aç seçeneği seçilir.

Açılan pencerede ok ile gösterilen yere tıklanarak belgenin yazdırılması tamamlanır.

Sistemden çıkış yapmak için sağ üst köşede bulunan ok ile gösterilen yere tıklanıp altta açılan Çıkış butonuna tıklanır.