ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Frédéric Gielen Mali Yönetim Baş Uzmanı Avrupa ve Orta Asya Bölgesi DÜNYA BANKASI Kurumlar Vergisi Raporlama ve Mali Raporlama Arasındaki İlişki: IFRS’nin.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
DÜNYANIN HER YERİNDE OFİSİNİZ VAR…
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
BÖLÜM VI ÜRETİM YÖNETİMİ.
TİDE XI. Türkiye İç Denetim Kongresi - 9 Kasım 2007
Parker üretkenliği ve verimliliği artırmak için müşterileriyle iş birliği yapar.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
pres UK TS © Sloten B.V Sloten C.V. Hayvan Yem Fabrikası Buzağı yetiştirme sütü üretimine başlanması.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
SANAYİ DEVRİMİ Sanayi Devrimi ya da Endüstri Devrimi, Avrupa'da 18. ve 19. yüzyıllarda yeni buluşların üretime olan etkisi ve buhar gücüyle çalışan makinelerin.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
DÜŞÜNCE KALİTESİ-YARATICILIK-iNOVASYON
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
Bölümün Amacı Bu bölüm, yöneticilerin uluslararası çevre için örgütleri nasıl tasarladığını keşfediyor. Bölüme, öncelikle, küresel büyümeyi harekete.
Kongre ve Fuar Organizasyonu (4.Hafta)
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
Solmaz Grup Yurtiçi Taşımacılık ve İç Dağıtım Referansları
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
ÇEVREMİZDEKİ TEKNOLOJİK ALETLER İYİ Kİ VAR !
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
Mobile Advertising Network Dünya’da mobil kullanımı Mobil penetrasyon Mobil reklam harcamaları Akıllı telefon penetrasyonu Mobil reklam gösterimleri.
EKONOMİK FAALİYETLERİN SINIFLANDIRILMASI
T.C BEYKENT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ A.B.D Optimizasyon Teknikleri – Yrd.Doç.Dr Ümit Terzi Solar Panel Üretimi Yapan.
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
İŞLETME YÖNETİMİ-I Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO.
10- İŞLETMELERİN SINIFLANDIRILMASI Ekonomik İşlevleri (Faaliyet Alanları) Açısından İşletmeler Mal ve hizmetlerin üretilmesi, depolanması, taşınması.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri – Temel Kavramlar
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
Konu 3 Kalite kontrolünün amaçları
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
PAZARLAMA KANALLARI VE FİZİKSEL DAĞITIM
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
SUNUM
Linda Martin Kıdemli Başkan Yardımcısı Dünya Çapında Satış
İNOVASYON Yeni veya önemli ölçüde değiştirilmiş ürün veya sürecin; yeni bir pazarlama yönteminin; ya da iş uygulamalarında yeni yöntemlerin uygulanmasıdır.
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL KERCKHAERT YARIŞ NALLARI– KAZANDIRAN UNSURLAR ROYAL KERCKHAERT YARIŞ NALLARI – REFERANSLAR ÜRÜN GRUBU – AT NALLARI 10. ÜRÜN GRUBU – LIBERTY NAL ÇİVİLERİ ÜRÜN GRUBU – NALBANT MALZEMESİ VE TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ

‘Royal’ Ünvanını isminde taşımak, dünyada sadece sayılı firmaya tanınmış bir ayrıcalıktır. Kraliyet Nişanını taşıma onuruna erişmeden önce firma, devletin yerel ve ulusal birimleri tarafından ciddi bir denetime tabii tutulur. Eğer bu her iki otorite de, Hollanda Kralı Willem-Alexander’a olumlu görüş bildirirse, Majesteleri , bu ünvanın kullanımını onaylar. Bu amaçla firmanın karşılaması gereken bazı kriterler şunlardır: Alanında öncü firma olmalı Ulusal öneme sahip olmalı En az 100 yıllık bir geçmişe sahip olmalı Mali bakımdan güçlü olmalı Şirket vizyonuna sahip olmalı Hollanda’da Kraliyet Nişanına layık görülerek bu önemli ünvanı taşımaya hak kazanan sadece 150 firma bulunmaktadır.

At Nalı - nal çivisi üreticisi ve nalbantlık aletleri, nal ve nal çivisi distribütörü Dünyanın en başarılı aluminyum yarış nalı olan ‘’ Extra Sound ‘’ ın üreticisi Güçlü mali portre Merkez : Vogelwaarde, Hollanda Dünyanın 10 farklı ülkesinde kendi satış depolarının sahibi İstanbul’da Galopat ile çalışmakta 350 çalışan Dünyanın 79 ülkesinde seçkin şeçkin distribütörlerle dağıtım yapmakta

Güçlü dağıtım ağı Royal Kerckhaert’ın aşağıdaki ülkelerde kendi satış depoları bulunmaktadır: Hollanda Belçika Fransa İngiltere A.B.D Avustralya Brazilya Birleşik Arap Emirlikleri Hong Kong Singapur Turkiye

Royal Kerckhaert nal fabrikası dünyanın en büyük bağımsız nal üreticisi olup , Avrupa, Kuzey Amerika, Asya Pasifik ve Okyanusya’da bulunan bir çok ülkede nalbantların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. At nalı ürün grubumuz 4 ana başlık altında incelenebilir: Avrupa tipi binek nalları İngiliz tipi binek nalları Amerikan tipi binek nalları Aluminyum ve demir yarış nalları Bu grupların da her biri de kendi içerisinde 10 farklı ‘aile’ye bölünür. Her ‘aile’ bir üretim hattını temsil eder ki ,Kerckhaert halen standart binek nalları, trotör ( tırıs yarış) nalları, dış kenarı yüksek aluminyum yarış nalları , krampon delikli binek nalları vb. gibi toplam 1500 çeşitten fazla nal tipi üretmektedir.

10 yıl süren araştırmalarımız ve özel makine tasarımlarımızı takiben, gelişmiş bilgisayar kontrollü makinelerin kullanıldığı, daha önce hiç bir firmanın kullanmadığı kadar yüksek teknoloji ürünü hammaddelerin işlenerek yüksek standartlara sahip nal çivilerinin üretildiği fabrikamızı devreye sokmuş bulunuyoruz. En gelişmiş materyalin kullanılmasıyla, bilgisayar kontrollü makinelerde ve en yüksek kalite kontrol standartları doğrultusunda üretilen bu çiviler,dünya çapındaki profesyonel yarış nalbantlarının birinci tercihi haline gelmiştir. Günümüzde Kerckhaert , çeşitli tip ve boyutlarda nal çivisi üretimi yapmaktadır.

Royal Kerckhaert dünya çapında firmaların üretimi olan nalbant aletleri ve tırnak bakım ürünlerinin de dağıtımını yapmaktadır. Kerckhaert , önde gelen firmaların (örneğin Nordic Forge, GE, Bloom, Dick, Mercury, Diamond, Forgemaster gibi) ürünlerini de en uygun fiyatlarla dünyanın dört bir tarafındaki müşterilerine sunmaktadır.