Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
Advertisements

Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
KOSGEB DESTEKLERİ.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
Bu Program Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilmektedir. Programın Yararlanıcısı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği’dir. Bu programın sözleşme makamı.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI AVRUPA YATIRIM BANKASI
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
MESLEKİ EĞİTİM OKULLARI VE İŞ DÜNYASI İLİŞKİLERİ
TESK AB VE DIŞİLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Av. Elif Güliz BAYRAM Müdür Vekili 24 Şubat 2012 Antalya.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
SEKTÖRLER ARASI İŞBİRLİĞİNE DAYALI İSTİHDAMI GELİŞTİRME VE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEME PROJESİ “iş arayana, girişimciye ve işletmelere destek” Proje Uygulama.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI ROTARY ORTAK TOPLANTISI “Krizin İzmir’e Etkisi” Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi 1 Ekim.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
TOBB İŞGELİŞTİRME VE YATIRIM DANIŞMANLIĞI MÜDÜRÜ
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AVRUPA BİRLİĞİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZLERİ (ABİGEM) Mustafa BAYBURTLU, TOBB AB Daire Başkanı 21 Eylül 2014.
AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI VE KOBİ’LERE SAĞLANAN OLANAKLAR.
E.Ü.Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü
ODA AKREDİTASYON SİSTEMİ TÜRK ODA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ: ODA AKREDİTASYON SİSTEMİ III ncü Dönem Odaları için Eğitim Semineri – Ankara Miray.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
Prof. Dr. İkbal AKSULU 24 MART 2007 İZMİR
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
TİCARET, YENİLİK VE TEKNOLOJİ BİR ADIM ÖTENİZDE. Ege İhracatçı Birliklerine üye 7000’in üzerinde ihracatçı firma 12 sektörde, 181 ülkeye 7 milyar $’ın.
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1 28 Şubat 2008, İzmir. 2 Denizli Avrupa Bilgi Merkezi (ABM-EIC) Denizli Ticaret Odası bünyesinde Aralık 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
GAZİANTEP BAKLAVASI AVRUPA TESCİL SÜRECİ. Yusuf İzzettin İYMEN Genel Sekreter Yrd. Gaziantep Sanayi Odası
INOVASYON VE TEKNOLOJI YONETİMİ
aday ülkelere ekonomik sosyal, siyasi ve hukuki açılardan topluluğa uyumun daha hızlı olabilmesi için her yıl proje karşılığı mali destek sağlamaktadır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
2015’te neler yaptık?.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 40.YIL Adres Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bornova,
Adnan BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Özel Sektörün Finansman Kaynaklarına Erişimi Konferansı Diyarbakır TÜRKİYE İŞ BANKASI.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
DOĞU ANADOLU TARIMSAL ÜRETİCİLER VE BESİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri ABİGEM DESTEKLERİ

ABİGEM NEDİR? Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri, AB-MEDA programı kapsamında finanse edilen Avrupa Birliği Komisyonu ve TOBB ortak projesidir.

Hedefi Avrupa Birliği Komisyonu ve TOBB adına; Ege Bölgesi Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası desteği ile İzmir, Gaziantep ve Kocaeli’nde kurulan merkezlerin hedefi, bölgelerindeki KOBI’lerin rekabet seviyelerini artırmalarına ve potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olacak profesyonel yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmetlerini sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına destek olmaktır.

Uzmanlık Merkezlerde tam zamanlı uzman danışman kadro ile birlikte özel uzmanlık gerektiren konularda, projelere destek verecek yerel ve uluslararası danışman havuzu bulunmaktadır.

Danışmanlık ABİGEM aracılığıyla bölge KOBİ’lerine; İhracatı Geliştirme İş Geliştirme, Pazarlama Yönetimi, Finans Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Girişimcilik konularında danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilmektedir.

İLETİŞİM Eğitimler ve hizmetler ile ilgili her türlü bilgi için ABİGEM İzmir'e (232) 446 4356 - 446 4380 - 445 4336 numaralı telefonlardan veya egitimizmir@abigem.org adresinden ulaşabilirsiniz.