Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK 2 0 1 2. Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
Advertisements

SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
Online İletişim Eğitimi
İnfrared & Radyant Isıtıcı İhtiyacını Hesaplarken
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
Senkronize Gösteriler
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TEDAVİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
PRIME AJANS m.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
MÜRACAAT VE EĞİTİM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.EKİM.2009
VOLEYBOL İNDEKS (OYUNCULARIN FİZİK YETENEKLERİNİN ÖLÇÜMÜ)
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Ankara Üniversitesi Açık Arşiv Uygulaması
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Duyuru Teşhir Üniteleri
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Sayın Yetkili, Aşağıdaki slaytlarda KGF iletişim materyallerini kendi faaliyetleriniz için nasıl uygulayacağınız şablonlarla açıklanmıştır. Size iletilen.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
1 AQAP-110 Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon ve Plânlama Kurulu’nun Olağan Toplantısı (27 MART 2003) Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
DERS 11 KISITLAMALI MAKSİMUM POBLEMLERİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Orman Bölge Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Orman KadastroTarım/OrmancılıkMuhtelifİhalesi yapılmıştır 2 Orman Koruma ve İşletmecilik.
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
İSG, Yangın, Çevre ve Risk Yönetimi Periyodik Sektörel Dergi Ocak 2008 ilk sayısı çıktı.
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık yaratmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık oluşturmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
ZİRVENİN AMACI İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek Kiralama sektöründe farkındalık oluşturmak Kiralama sektörünün gelişimini.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
KURUMSAL KİMLİK.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
Fazilet Hazal Burmabıyık
TAKVİM TASARIMI?.
Poster Başlık Yazarlar
Sunum transkripti:

Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK

Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar kataloğu, fuar süresince ve sonrasında satılmaktadır. Aynı zamanda adet basılan bu katalog katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine bedelsiz dağıtılmaktadır. 15 cm x 21 cm boyutlarında hazırlanacak katalog ilan ücretleri aşağıda belirtilmiştir. *Fiyatlara KDV dahil değildir. FUAR KATALOĞU İlan YeriBedeller* (Euro) Arka Kapak1.250 Arka Kapak İçi1.000 Ön Kapak İçi1.000 Tam Sayfa500 Ayraç2.000

adet basılacak olan davetiye katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine, sektör dergileri –gazeteleri ile tirajları kadar gönderilmektedir. Kapalı hali 10 cm x 21 cm boyutlarında hazırlanan davetiyenin arka yüzünde 5,5 cm x 10 cm ebatlarında ilan, görsel veya logo kullanım hakkı verilecektir. *Fiyatlara KDV dahil değildir. FUAR DAVETİYESİ İlan YeriBedeller* (Euro) Davetiye Arka Kapak – 5,5 cm x 10 cm

YAKA KARTI İPİ Fuara gelen tüm ziyaretçilere üzerinde isimlerinin yazılı olduğu yaka poşetleri içerisinde yaka kartları verilecektir. Yaka kartı ipi üzerinde yer alan logonuz ile fuar alanına giriş yapan ziyaretçilerin firmanızı tanımasını ve tanıtmasını sağlayacaksınız. Yaka ipi, aşağıda belirtilen detaylarda hazırlanacaktır. (Bu tanıtım hizmeti 1 firmaya sunulacak ve başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir. Yaka kartı iplerinin üretimi NTSR’ ye aittir.) *Fiyatlara KDV dahil değildir. İlan YeriBedeller* (Euro) Bedeli Uzunluk 80cm Genişlik 2cm olacak adet basılacaktır.

FUAR CEP KILAVUZU Growtech Eurasia Fuarı kapsamında, ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla katılımcı listelerini ve salon planlarını içeren cep kılavuzu hazırlanmakta ve fuar alanında ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılmaktadır adet basılacak cep kılavuzunda firma tanıtım reklamınıza yer verilecektir. *Fiyatlara KDV dahil değildir. Z-CardFiyatı (Euro) Reklam Alanı 110x21 cm5.000 Reklam Alanı 210x21 cm1.500 Reklam Alanı 310x21 cm1.500

FUAR ALANI - DIŞ ALAN LED EKRAN Yüksek görüntü kalitesinde 4x3 m ebatlarında LED Ekran, Aralık 2012 tarihlerinde fuarın açık olduğu 10:00 – 19:00 saatleri arasında Fuar girişinde konumlandırılacaktır. Firmaların reklam veya görselleri dönüşümlü olarak kullanılacaktır. *Fiyatlara KDV dahil değildir. LED EKRANBedeller* (Euro) Min. 60 kez görünüm1.000 Kullanılacak olan görsel (.pdf,.jpg veya.mpeg formatlarında) en fazla 25 sn. olmalıdır. NTSR tarafından onaylanmalıdır..pdf veya video olarak hazırlanan orijinal dosyanın en geç 2 Kasım 2012 tarihine kadar NTSR’ ye gönderilmesi gerekmektedir. (Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.)

FUAR ALANI - DIŞ ALAN YÖNLENDİRME REKLAM ALANI Fuar ana girişinde sağ ve sol alanda aralıklarla konumlandırılacaktır. Fuar ziyaretçilerinin ve araçların geçiş yolu olan reklam alanı firmanızın tanıtımında etkin rol alacaktır. *Fiyatlara KDV dahil değildir. Bariyer ReklamBedeller* (Euro) TEK (88 cm x 192 cm)500 Orijinal dosyanın en geç 2 Kasım 2012 tarihine kadar NTSR’ ye gönderilmesi gerekmektedir. (Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.)

FUAR ALANI – İÇ ALAN Balon, Flama, Bayrak Standlardan 5,5 m üzerine çıkan, balon, flama, bayrak gibi reklam malzemeleri ücrete dahildir. Balon, Flama, Bayrak, Pano asımları 26 Kasım Pazartesi günü yapılacaktır. (Asılacak malzeme fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.) Not : Asılacak reklam malzemesi çift yönlü kullanılacak ise seçeceğiniz fonun ışığı geçirmemesine dikkat etmenizi öneririz. *Fiyatlara KDV dahil değildir. Tavana Asma / Sökme, fuar süresince kullandırılması Bedeller* (Euro) İlk Malzeme250 2.Malzeme450 3.Malzeme600 4.Malzeme800 Vinç Hizmeti50

FUAR ALANI – İÇ ALAN Pano Pano asımları 26 Kasım Pazartesi günü yapılacaktır. Malzemenin teslim edilmesi gerekmektedir. Baskı firmaya aittir. (Asılacak malzeme fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.) *Fiyatlara KDV dahil değildir. Asma / Sökme, fuar süresince kullandırılması - ÖlçüBedeller* (Euro) 32-İ nolu hollerin girişi - En:3.95m x Boy:2.35 m İ nolu hollerin girişi - En:5.5m x Boy:3.3 m İ - Restauran Önü 4-5 hall girişi - En:5.5m x Boy:3.3 m3.000 Vinç Hizmeti50

FUAR ALANI TOTEM 88 cm x 266 cm ebatlarında ışıklı olarak 4 cepheli sınırlı sayıda oluşturulan ziyaretçiler tarafından sık görülen alanlarda (koridorlar, cafe alanı v.s.) kullanılacaktır. *Fiyatlara KDV dahil değildir. TotemBedeller* (Euro) nolu alanlar (1 adet 4 cepheli) baskı, montaj dahil (Kullanılacak olan görsel fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Baskı için 300 dpi çözünürlükte pdf veya orijinal dosyanın en geç 2 Kasım tarihine kadar NTSR’ye gönderilmesi gerekmektedir. Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.)

FUAR ALANI - OVAL TOTEM 79 cm x 170 cm ebatlarında ışıklı, çift yüzlü ve sınırlı sayıda oluşturulan ziyaretçiler tarafından sık görülen alanlarda (koridorlar, restaurant alanı, genel kullanım alanları v.s.) kullanılacaktır. *Fiyatlara KDV dahil değildir. Oval TotemBedeller* (Euro) nolu alanlar Çift Taraflı baskı +montaj dahil 850 (Kullanılacak olan görsel fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Baskı için 300 dpi çözünürlükte pdf veya orijinal dosyanın en geç 2 Kasım tarihine kadar NTSR’ye gönderilmesi gerekmektedir. Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.

FUAR ALANI - LOBBY LUX 280 cm x 200 cm ebatlarında sınırlı sayıda oluşturulan ayaklı olarak hazırlanan Lobby Luxler tek taraflıdır. ziyaretçiler tarafından sık görülen alanlarda (koridorlar, cafe alanı v.s.) kullanılacaktır. *Fiyatlara KDV dahil değildir. LOBBY LUXBedeller* (Euro) 280 cm x 200cm Baskı montaj dahil (Kullanılacak olan görsel fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Baskı için 300 dpi çözünürlükte pdf veya orijinal dosyanın en geç 2 Kasım tarihine kadar NTSR’ye gönderilmesi gerekmektedir. Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.)

FUAR ALANI KORİDOR LOBBY LUX Ziyaretçileri en yoğun olarak iki binayı birbirine bağlayan geçiş koridorunun yan duvarlarında sağ ve solda toplam 4 adet olacak alan firmanızı daha etkin tanıtmanızı sağlayacak. *Fiyatlara KDV dahil değildir. Koridor GeçişBedeller* (Euro) 400cmx200cm Baskı montaj dahil (Kullanılacak olan görsel fuar öncesi NTSR tarafından onaylanmalıdır. Baskı için 300 dpi çözünürlükte pdf veya orijinal dosyanın en geç 2 Kasım tarihine kadar NTSR’ye gönderilmesi gerekmektedir. Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.)

FUAR ALANI İÇ BRANDING ZEMİN YÖNLENDİRMELERİ Fuar giriş alanından başlamak üzere standınıza kadar devam edebilecek zemin reklamı ile bilinirliğinizi arttırın. NTSR tarafından uygulanacak 35 cm x 20 cm boyutlarındaki baskı firma isim ve logosu, reklam veren firma tarafından sağlanacaktır. Yönlendirme alanları NTSR tarafından, adet sayısı firmanız tarafından belirlenecektir. (Bu reklam hizmeti her salon için 4 firmaya sunulacak ve başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.) İlan YeriBedeller* (Euro) / Adet 35 cm x 20 cm Baskı montaj dahil 50 4 farklı renk seçeneği *Fiyatlara KDV dahil değildir. Birim fiyat verilmiştir.

PROMOSYON MALZEME Fuar alanı girişinde tüm ziyaretçilere dağıtılacak olan promosyon malzemeleri üzerinde yer alacak firma logonuz ile tanıtım olanaklarınızı arttırabilirsiniz. (Malzemelerin arka yüzünde Growtech logosuna ön yüzünde firma logosuna yer verilecektir. Malzemelerin üretimleri firmaya aittir.) İlan YeriBedeller* (Euro) Promosyon Malzemesi4.000 *Fiyatlara KDV dahil değildir. Minimum adet