Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0"— Sunum transkripti:

1 B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel : Fax : / /

2 DETAY FUARCILIK Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA
Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limitet Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nin Y-088 nolu yetki belgesine sahiptir. Detay Ltd. Şti. yurt içinde fuarlar, sergiler , kongre, toplantı , seminer ve özel tanıtım programlarının yanında; reklam, tanıtım, broşür, dergi ve görsel eketronik tanıtım hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA FUARLARIMIZ Göller Bölgesi Tarım Hayvancılık Fuarı / Isparta / KASIM 2011 BİZ EVLENİYORUZ - Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı / Antalya / ŞUBAT 2012 SANTEK - Yapı Dekorasyon ve Doğalgaz Fuarı / Isparta / NİSAN 2012 Tel : Fax : HİZMETLERİMİZ Fuar Organizasyonu Stant Hizmetleri Kongre Toplantı Tanıtım Hizmetleri

3 7. BİZ EVLENİYORUZ Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı / Şubat 2012 Antalya’nın tek evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı 7.senesinde de evlenecek olan çiftlere adres olmaya hazırlanıyor. 13 senedir farklı sektörlerde fuarlar düzenleyen firmamız Antalya’da 6 senedir evlenecek olanların ihtiyaçlarına yönelik bu fuarı yapmaktadır. Antalya evlilik sektörü için önemli bir noktadadır, sadece yurtiçi değil yurtdışından da evlenmek için tercih edilen bir şehir haline gelmiştir. Bu önemin farkında olan firmamız bölgede böyle bir organizasyonla ihtiyaçlara cevap vermek düşüncesindedir. Firmamız senesinde de bölge halkıyla, bölge halkına hizmet verecek olan birbirinden değerli firmaları bir araya getirecektir. Bu amaçla Antalya CAM PİRAMİT Kongre ve Fuar Merkezinde 23 Şubat – 26 Şubat 2012 tarihleri arasında “BİZ EVLENİYORUZ 2012” adıyla siz değerli katılımcılara ve ziyaretçilere tekrar kapılarını açıyor. Yola çıktığı ilk günden beri fuarı her yıl ziyaretçi ve katılımcıların özellikle bekledikleri ve buluştukları bir platform haline getirip, gelecek her yeni yılda daha da büyütüp zenginleştirmek olan firmamız bu düşünceyle çalışmalar ekip olarak yoğun bir şekilde başlamıştır.2012 senesi için planlanan Antalya içinde zaten bilinen organizasyonu Antalya ilçeleri ve çevre illere de duyurmak ve bölgesel olduğu kadar ulusal bir fuar haline getirmektir.Bu konuda Antalya’nın böyle bir ulusal fuara daha ulaşması katılımcı firmalar ve ziyaretçiler içinde daha faydalı olacaktır. Hepimizin bildiği gibi insan hayatında en yoğun alışveriş dönemi evlilik öncesindedir.Yeni bir hayat kuracak olan çiftlerin bu zor dönemde yanlarında olabilmek ve istedikleri her şeyi kolaylıkla bulabilmelerini sağlamak adına hayata geçirdiğimiz fuarın amacına ulaşması için siz değerli firmalarımızı tek çatı altında bir araya getirmektir. Hayatı paylaşma kararı alan ve evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yanı sıra, yaşamda her zaman değişikliğe açık olan ve bu değişikliğe yaşadığı mekanı değiştirerek başlamak isteyen kişilere de büyük kolaylık sağlayan fuarımız bütün bu isteklere cevap veririm diyen siz değerli firmaları bünyesine almaya hazırdır.Firmanızı, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtmak, müşteri potansiyelinizi artırmak ve sektördeki farklılığınızı göstermek için sizde bu fuarda yerinizi alın.. Bizim hedefimiz, keyifli ve bir o kadar da zahmetli olan bu alış - verişte, siz değerli katılımcılarımızla, evliliğe adım atacak olan çiftleri bu güzel atmosferde buluşturmaktır. B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA Tel : (pbx) Fax :

4 7. BİZ EVLENİYORUZ Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı / Şubat 2012 KATILIMCI PORTFÖYÜ -Gelinlik ve Moda Evleri Ev Tekstili Takı ve Mücevher -Organizasyon Firmaları Mobilya Davetiye ve Nikah Şekeri -Oteller ve Restoranlar Beyaz Eşya Çiçekçiler -Düğün Salonları Züccaciye Kuaför Güzellik Salonları -Fotoğraf Studyoları Mutfak Banyo Ekipmanları Ayakkabı Çanta -Çeyiz Firmaları Halı ve Dekorasyon Ürünleri İç Giyim TANITIM Ulusal gazete (Bölge ekleri) Yerel gazeteler Fuar afişleri ve el ilanları Davetiye ve broşürler Şehrin belirli bölgelerinde bilboard çalışması Yerel radyo ve TV ilanları Sektörel dergiler de ilan FUARI DÜZENLEYEN KURUM: DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Ltd.Şti yurt içinde ürünlerin tanıtılması amacıyla fuar ve sergiler düzenleyen bir kuruluştur. DETAY Fuarcılık yurt içinde fuar ve sergiler açabilmek ve bu tür faaliyetleri sürdürebilmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin vermiş olduğu yetkiye sahiptir. B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA Tel : (pbx) Fax :

5 7. BİZ EVLENİYORUZ Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı / Şubat 2012 FUAR YERİ: CAM PİRAMİT SABANCI KONGRE VE FUAR MERKEZİ / ANTALYA FUAR TARİHİ: Şubat / 2012 FUAR HİZMETLERİ Fuarın genel olarak tanıtılması - Danışma bürosu hizmetlerinin verilmesi Fuar alanının genel aydınlatılması, Her standa bir adet 220 volt priz verilmesi - Standın her 3 m2 için 100 Watt’lık spotla aydınlatılması (kapalı alan için) - Genel temizlik hizmetleri (stand içi temizlik firmalara aittir.) - Fuar kataloğunda firma bilgilerinin yer alması Açılış töreni düzenleyerek basına konu ile ilgili bilgi verilmesi FUARA KATILIM ŞARTLARI: Fuara katılım ücreti, metrekare fiyatı ile alınan standın metrekare tutarının çarpılması ile hesaplanır.Katılımcı firma toplam tutarın ¼ ünü sözleşme imzalandığı anda kalan kısmını da fuarın başlangıç gününe kadar ödemekle yükümlüdür. Katılım bedelinin tamamını sözleşme anında peşin olarak ödeyen firmalara %10 oranında indirim uygulanır. M2 BİRİM FİYATLAR: 9 – 20 m2 arası : 150 TL+ KDV 21 – 50 m2 arası : 140 TL+ KDV 51 – 100 m2 arası : 130 TL+ KDV B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA Tel : (pbx) Fax :

6 7. BİZ EVLENİYORUZ Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı / Şubat 2012 B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA Tel : (pbx) Fax :

7 DETAY FUARCILIK Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti İLETİŞİM
İbrahim KİRAZ Müşteri Danışmanı Gsm: Tel: Fax: Mail: Web: B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA Tel : Fax :


"B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları