My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Cerrahi Aspiratör Cihazi
Advertisements

NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
İNVERTER VE SIRALI ÇALIŞMA HESAPLAMA TABLOSU
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
Örnek Sorular Kapalı Alanlarda Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği Basınçlı Kaplarla Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği.
LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Elektromanyetik Uyumlulukta Uzman Ortağınız
MSS® GRUP – Mop Sil Sistemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
STEWARDİNG DEPARTMANI EĞİTİM
GÜVENCEM GÜVENLİ YAŞAM TEKNOLOJİLERİ Araç Monitör ve Kamera Sistemleri
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Elektrikli Hidrolik Sistem
CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
ABKANT İLE BÜKME Cnc Abkantın Çalışma Prensibi
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
Makina Tanıtımı.
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
En İyi 10 Neden 1 VPL-FHZ55 Lazer Projektörünü Satmak İçin En İyi On Neden VPL-FHZ55.
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
ADDILUB 85 TAŞIYICI İHTİVA ETMEYEN PLASTİK KATKI MALZEMELERİ.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Bir Çiftçinin Mersedes'i
ZAYIF AKIM MALZEMELERİ
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
“Satış ve pazarlamada her şeyi doğru yapmış
SABİT MATKAP KULLANIM TALİMATI
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
ECZACIBAŞI TOPLULUĞU. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK YAKLAŞIMIMIZ.
FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Endüstriyel vakum makinası. Delfin MISTRAL 202 DS AIREX endüstriyel temizlik ürünleri endüstriyel temizlik ürünleri Kuru ve sıvı maddelerin vakumlanması.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
ACİL BAKIM GEREKTİREN HASTALIKLARDA İLK YARDIM.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
BAĞLANTI ŞEMASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
MİM Platform kuruluşudur.
MIKABAY.
SÜPREM ÖRGÜ Ç..LBLBÇ HİLAL BAHAR
LEVENT BOYAMA MAKİNESİNDE BOYAMA
İNŞAAT / HAFRİYAT GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNELERİ TÜRKİYE GENEL DİSTİRİBİTÖRÜ
DÖRT MOTORLU HASTA KARYOLASI Hastalarımızın evlerinde hastane gözetimi altındaymışçasına rahat edebileceği bir hastane tipi hasta yatağı.
Bright Starts Oball İlk Anahtarım Dişlik
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ
MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ
SUNUM
REGÜLATÖR SU ALMA YAPISI KAPAĞI TASARIMI
Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
2 M OTORLU A HŞAP H ASTA Y ATAĞıH ASTA Y ATAĞı Dual elektrik motoru sistemi ile çalışır. Alüminyum tabanca sistem, kolay kullanılabilir yan korkuluklar.
İçerik Isıtma Merkezi II (Warming Center II).
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Çınar Mh. Eren Sk. No:5/22 Maltepe/İSTANBUL
HOŞGELDİNİZ HAZIRLAYAN : BERAT ÖZBEY GEÇİOĞLU MAKİNA MÜHENDİSİ
Sunum transkripti:

My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Özellikler Yer Yıkama Otomatı: Fırça Genişliği: Yürüyüş Hızı: Güç Kaynağı: Çalışma Süresi: Arkadan itmeli 51/53/55 cm tek fırça 3,5 Km/h’ye kadar Elektrikli veya Akülü 3 saate kadar (Akülü versiyon) Kullanımı ve bakımı çok kolay Makul Fiyat Yüksek Kalite TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Esneklik 1700 m²’ye kadar derin kirler ve bakım gerektiren zeminlerde mükemmel temizlik 1 Makine Fırça 51 cm 3 Çözüm Sıyırıcı Mekanizma 68 cm TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Hortumla doldurma imkanı etrafa su sıçrama riskini de ortadan kaldırır veya eski yöntem de kullanılabilir Bakım Zamanından Tasarruf Temiz su tankı kolayca doldurulur Kullanıcı dostuSeviye kontrol Tanktaki su miktarı anında kontrol Kullanıcıyı yormayan kontrol paneli TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Kullanıcı Dostu Arka tekerler makinenin taşınmasını kolaylaştırır Ayar kolu sayesinde sıyırıcı mekanizması kolayca indirilip kaldırılır Fırça Mekanizması Hareketi Fırça Kontrolü Fırça iki ayarla çalıştırılır Fırça yerinden düğme yardımı ile çıkarılabilir Kolayca Taşıyabilme TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Kırılmaya Karşı Önleyici Sistem Otomatik sıyırıcı ayrışma sistemi kazayla veya ani çarpmalara karşı hasarı önler İki tarafa da manevra kabiliyeti sayesinde köşeleri de kolayca nüfuz ederek kurular Maksimum Güvenlik TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Kullanıcının Eğitimine Gerek Kalmaz Temiz Su Tankı Doldurma ve Boşaltma Hortumu Su Tankı Temizliği Emiş Filtresine Erişim ve Temizlik Kolaydır Emiş Filtresi Temizliği Bakım Süresinden Kazanım Kirli Su Tankı Boşaltma Hortumu Günlük temizlik gerektiren parçaların sarı renk olması bu parçaların kullanımdan sonra kullanıcı tarafından kolayca teşhisi,bakımının yapılması ve zaman tasarrufu sağlar.B u sayede makine maksimum fayda sağlayacak şekilde kullanıma hazır olur. TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Maksimum emiş imkanı sağlar Bakım Süresinden Kazanım Sıyırıcı Mekanizma Temizliği Herhangi bir alete ihtiyaç duymaksızın bakım Kolayca fark edilebilen sarı renkli parçalar gerekli bütün parçaların temizlendiği konusunda garanti sağlar. Makine bu sayede maksimum performans verir. TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Elektrik sistemi korunaklıdır Elektrik aksama su sızmalarına karşı önlem Güvenlik ve Bakım Akü kutusu Emiş ve Fırça Motoru Makine aksamlarına kolayca ulaşım TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B Küflenme ve korozyona karşı dayanıklı Enjeksiyon kalıp fırça muhafazası. Esnek ve Sağlam Plastik Sıyırıcı Mekanizması Patenti Alınmıştır TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B My50 Ebatları 995 mm Yükseklik 1165 mm Genişlik Çalışma Genişliği : 510 mm 530 mm 550 mm TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)

My50 E/B TMT PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar – İstanbul - Tel : (0212)