Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ"— Sunum transkripti:

1 MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ

2 SERTİFİKALARIMIZ

3 GMS Mini kazık çakma makinemiz Beton Asfalt veya sert zeminlere çakma delme ve sökme işlemlerini yapmak amacıyla Sahadaki tecrübemiz ile birlikte üstün tasarım yapısına sahiptir. Aynı zamanda otoyol bariyer ve GES. Projelerine sahada talep edilen performansı tam zamanlı olarak kanıtlanmıştır yüksek performans kabiliyeti sunan makinemiz bütünüyle mekanik ve hidrolik kontrollüdür.

4 GMS MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ GENEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ
ÇEKİÇ (MARKA) GMS HMT 101 VURUŞ GÜCÜ 1200 JOULE DAKİKA BAŞINA DARBE SAYISI ÇEKİÇ AĞIRLIĞI 440 KG MOTOR (MODEL) 404D-22 MOTOR HACMİ 36 kw MOTOR GÜCÜ 50 HP SES DÜZEYİ 108.2 dBA MOTOR MARKASI PERKİNS HİDROLİK YAĞ TANKI KAPASİTESİ 180 LİTRE DELİCİ YAĞ DEBİSİ 60/90 DELİCİ YAĞ BASINCI 90/120 BAR YAKIT TANKI KAPASİTESİ 70 LİTRE MAKİNENİN ÇAKMA YÜKSEKLİĞİ STANDART MM MAKİNENİN İLERLEME HIZI 2,4 KM/SAAT HİDROLİK POMPA ÖZELLİKLERİ 45 CC KAWASAKI GÜÇ REGÜLASYONLU PİSTONLU 2 PALET ARASI GENİŞLİK 1900 MM PALET ÖLÇÜLERİ 1900X450X250 MM MAKİNE TOPLAM AĞIRLIĞI 3600 KG

5 GMS MAKİNEYİ ÜSTÜN KILAN ÖZELLİKLER
1:DİZEL MOTOR SİSTEMİ PERKİNS 36 KW 49 HP SU SOĞUTMALIDIR 2: Hidrolik sistem yapısı güçregülasyonlu Kawasaki pompa ile oransal Walvoil Valf arasındaki akıllı haberleşme sistemin ihtiyacı olan debi basınç ayarlamasını otomatik olarak yaptığından dolayı yakıt tüketimi Emsallerinden çok daha düşüktür ve Bu çalışma mantığından dolayı dizel motor ömrü çok daha uzun olmaktadır. Yürüyüş sistemi palet grubu Emsallerine göre daha yüksek taşıma kapasiteli geniş basma yüzeyi ve derin dişli olması itibari ile palet ömrü daha uzun olmaktadır.

6

7 GÜNEŞ SANTRALLERİNDE AĞIR ŞARTLARDA ÇALIŞMA KABİLİYETİ SİZE MAXİMUM HİZMET VERMEK AMACIYLA ÖZEL DİNAMİK YAPISI SAYESİNDE SİZDE SAHADA AYRICALIĞI HİSSEDECEKSİNİZ

8 GMS MAKİNE BARİYER MONTAJ VE TAAHHÜTLERİNİZDE SERİ HİZMET İMKANI KESİNTİSİZ TAM ZAMANLI ÇALIŞMA KABİLİYETİ VE EN SERT ZEMİNLERDE SİZE MAXİMUM GÜÇ SUNAR.


"MOBİL KAZIK ÇAKMA MAKİNESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları