CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FETHİYE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Arşiv Kurumların gerçek veya tüzel kişilerin gördükleri hizmetler, yaptıkları haberleşme veya işlemler sonucu meydana gelen ve bir amaçla saklanan Dokümantasyon,
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
OSB’LERİN BELEDİYE VERGİLERİ KARŞISINDAKİ DURUMU
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU Genel Müdür Yardımcısı.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞUBAT GENEL TANITIM.
KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNU (Gider süreci)
5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Kamu Mali Sisteminde Gerçekleştirilen Yapısal Değişiklikler ve Üniversitemiz Açısından Yeni Mali Sistemin.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
KBS MALİ İSTATİSTİK UYGULAMASI
VAN İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
SAYED SAĞLIK SEMPOZYUMLARI
4734 Sayılı Kanun Madde 10’da Yer Alan “İhale Dışı Bırakılma Durumları”  İle İlgili Sunulacak Belgeler ve Temin Yerleri.
© Swiss Federal Supreme Court / CoE-CEPEJ 1 İsviçre Federal Yüksek Mahkemesinde Mahkeme Yönetimi CEPEJ rehber ilkelerinin uygulaması Ankara –
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Be Ş eri Sermaye H İ ZMET YöneT İ M İ Prof.Dr.Kamil Ufuk BILGIN TODAIE ankara VI.YEREL YÖNETİMLERİN MALİ YÖNETİMİ FORUMU.
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON DERS NOTLARI – IX
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
3. YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM VE TASDİK SEMPOZYUMU
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
TİCARET HUKUKU DERSİ Ticaret Sicili.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI BRİFİNG. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan; 1. Özel Kalem Bürosu, 2. Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu,
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GELİŞMELER VE FAALİYETLER ( SONRASI) Prof Dr Halit Tanju Besler ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
AİLE YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI Aralık, 2015
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
Bakanlığımız yönetiminde ve kullanımında bulunan taşınmazlar ;
HARCAMA.
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
 Adres: İSABEY MAH.2006 SOK.NO:15 D:4, Selçuk/İzmir Adres  Telefon: (0232) Telefon  Çalışma saatleri: 08:30–17:30 Çalışma saatleri.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ SİLOPİ MESLEK YÜKSEKOKULU
TÜKETİCİ KONSEYİ HAKEM HEYETİ
BERGAMA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Organizasyon Şeması ( )
Sunum transkripti:

CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI

KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ  19-21/12/1998 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMLER NETİCESİNDE TÜZEL KİŞİLİK KAZANARAK FAALİYETE GEÇMİŞTİR.

 Cizre Ticaret ve Sanayi Odası olarak;5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ile ilgili mevzuat çerçevesinde mensuplarının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, meslek disiplinini ve ahlakını korumaya yönelik hizmetleri yürütür.  Üyelerimizin teknik, ekonomik, sosyal ve hukuki konulardaki görüşlerini iş dünyasının ihtiyaçlarını ilgili mercilere sunmak, Bölgemizin sanayi ve ticaret alanında uluslar arası rekabet gücünü artırmaya verimliliği ve ekonomik büyümeyi hızlandırmaya yönelik her türlü bilginin sürekli ve düzenli olarak erişilebilir ve kullanılabilir olmasını sağlamayı kendimize misyon olarak kabul etmekteyiz.

1-Genel Sekreter 2-Sicil Müdürü 3-İdari Memur 4-Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı 5-Hizmetli 6-Makam Şöförü Olarak istihdam edilmişlerdir Odamız Kadro ve personel durumu;

 BİRİMLER  Genel Sekreterlik-Muhasebe Kurumun idari yapısını yürüten birim –Odanın mali işlerinden sorumlu birim  Ticaret Sicil Müdürlüğü Üyelerin Ticari Sicil kayıtlarını tutup,ilan ve tescil işlemlerini yürütür.

YAKIN TARİHTE ODAMIZCA GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR KAÇ FAALİYET  Odamız Ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal dayanışmaya ve kültürel faaliyetlere önem verir.Her eğitim döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler tespit edilerek,(700 Öğrenci)kırtasiye ve giyim yardımı olarak ,00-(Otuz Beş Bin)-TL yardım yapılmıştır. Ve yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Öncülüğünde her yıl ramazan ayında yoksul ve fakir ailelere ,00(Otuz Beş Bin)TL tutarında çeşitli gıda yardımı yapılmaktadır.  Odamızca Şırnak Kamu Hastahaneleri Genel Sekreterliği’ne 127,500,00-TL değerinde 1 adet Mercedes Benz Marka Ambulans hibe ederek,bölgede yaşanan ambulans sıkıntısına bir nebzede olsa katkı sağlamayı amaçlamıştır.

TARİHİ İTİBARİ İLE ÜYE SAYIMIZ

YENİ HİZMET BİNAMIZ

 ADRES : KALE MAH. BELEDİYE CAD. NO:28 CİZRE  YAPI SAHİBİ : CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI  YAPI CİNSİ : BETONARME KARKAS YAPI  YAPI KAT SAYISI : ZEMİN + 4 KAT  RUHSAT TARİH VE NO`SU : /88  TAPU TESCİL BELGE NO`SU : 164