ŞEKER PİLİÇ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Program Geliştirme “uzmanlık eğitimi”
Advertisements

ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
YÖNETİM İŞLEMİNİN FONKSİYONLARI
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇE Şeker, 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu. Söz konusu dönemde kırsal bölgelerde beslenen tavukların yumurtaları şehirlere getirilip satılır.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Girişimcilik.
isletmehacettepe kariyer_hit
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
Yaşam Boyu Öğrenme Prof. Dr. Ali ŞEN.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
5018 Kapsamında Stratejik Planlama
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
MESLEK YAŞAMI VE ETİK Kazanım: İş ve meslek yaşamında etik değerlerin önemini fark eder. 12. Sınıf 110 nolu kazanım etkinliği.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları Eser ÇEKER (M.Sc.)
Comenius Programı Onur AYDEMİR
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Modül 2: Su Bütçesi, Baskı ve Etkiler, Önemli Su Yönetimi Konuları, İzleme, Karakterizasyon Raporu KALİTE GÜVENCE PROSEDÜRLERİ & AKREDİTASYON ARACILIĞIYLA.
İSTANBUL, DÜZCE, ESKIŞEHIR OCAK 2010 DR. MUSTAFA ATASOY, BAŞHEKIM YRD. DR. ŞAHIN ASLAN, BAŞHEKIM YRD. DR. ADEM DURSUN, BAŞ MÜDÜR ALI ÖZSOY, MÜDÜR.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
GİRİŞ Program İyileştirme Çalışmaları Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Fakülte / Bölüm Amaçlarının Belirlenmesi Bölüm / Program Yeterliklerinin Belirlenmesi.
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
DERS KİTAPLARINDA İNSAN HAKLARI PROJESİ TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ TARİH VAKFI İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ 10 YILI ULUSAL KOMİTESİ TÜ RKİYE İNSAN HAKLARI VAKFI.
KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI SUNUMU. *Atatürk İlke ve İnkılaplarını Hayata Geçirebilen, *Bilgi Toplumunun İnsanını Yetiştirmeyi Amaçlayan, *Farklılıkları.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
Eğitim hakkı, ayrım gözetilmeksizin herkesin sahip olması gereken, vazgeçilemez ve devredilemez bir haktır. Eğitim hakkı, başta çocuklar olmak üzere herkesin,
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
G ÖNÜLLÜLÜK “İsteyerek, bilerek, severek ona buna zıplama, atlamak.” “Yaşamaya devam etme sebeplerini çoğaltma ve varlığını toplumsal olarak gerçekleme.
BEN OLMADAN BENİM ADIMA HİÇ BİR ŞEY! Bağımsız Yaşam hareketinin merkezinde “engelli bireyler” in kendileri vardır. Engelli bireyler, kendi hayatlarına.
Toplam Kalite Yönetimi
GENEL ÖNERİLER. ŞİDDETİN ÖNLENMESİNDE NE TÜR PROGRAMLAR/ MÜDAHALELER ETKİLİ? BİREYSEL DÜZEYDE MÜDAHALELER: Bu kategorideki programlardan/müdahalelerden.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
/ Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUVARI’NA HOŞGELDİNİZ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Şirket Toplantısı Şirketinizin Adı.
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

ŞEKER PİLİÇ

YÖNETİM KURULU ALİ BORYÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN BOR YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MACİDE BOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ PROF. DR ADEM ÇABUK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ PROF. DR İBRAHİM LAZOLBAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ EMRE BOR GENEL MÜDÜR KAAN BOR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI (KURUMSAL VE MALİ HİZ.)BETÜL DEMİRELGENEL MÜDÜR YARDIMCISI (SATIŞ VE PAZARLAMA)

OSMAN BOR ALİ BOR EMRE BOR (CEO)

Vizyon ve Misyon Misyon Köklü geçmişe sahip Şeker Piliç ailesi, toplumun değişen gereksinimlerini göz önünde bulundurarak piliç eti ve ürünlerini gıda güvenliği ilkelerine uygun şekilde üreten, toplumsal fayda ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan, insana ve çevreye duyarlı bir kuruluştur. Vizyon Şeker Piliç, gıda ve lezzet denince akla gelen ilk kuruluş haline gelmiş, sektörüne yön vererek ilkleri başarmış, markasını yurtdışında tanıtmış ve sahip olduğu kalite bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymış dev bir aile olmaktır.

SOSYAL PROJELER TEGV ŞEKER EV BANDIRMA ÖĞRENİM BİRİMİ 23 NİSAN ŞENLİĞİNDE …Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Bandırma Şeker Ev Öğrenim Birimi, her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarına aylar, haftalar, günler öncesinden başlamıştı. Hep birlikte ’Bir Çocuk Değişir, Türkiye Değişir’’ düşüncesinden hareketle çocuklarımızın anılarında yer alacak etkinlikler hazırlandı.Sokak sergisi, dans gösterileri ve gitar dinletileri içeren şenliğimiz, 23 Nisan’a yakışır bir kutlama oldu. Her zaman olduğu gibi Tadım aracımız, çocuklarımızın en sevdiği “ Şeker Köşe“’ lerden di.

BİREYSEL GELİŞİM VE EĞİTİM Bireysel gelişim planları aracılığıyla, sadece şirket içi veya dışı eğitimler değil, bizzat o işi yaparken deneyim kazanma ve öğrenme prensibinden yola çıkarak çeşitli deneyim faaliyetleri de planlanır. Yöneticilerin ise, bu planların gerçekleşmesi konusundaki sorumluluğu, hem çalışanın kendisi, hem de şirket içi paylaşması ve yönlendiren/geliştiren bir yönetim tarzıyla çalışanlarına destek vermesi öngörülmektedir. Şirket amaç ve hedeflerine katkı sağlayacak şekilde, Şeker Piliç çalışanlarının gereksinim duydukları alan ve konularda çeşitli eğitimler planlanır ve bu planlar yıl boyunca İnsan Kaynakları tarafından takip edilir. Oryantasyon eğitimi:  Şeker Piliç’de yeni başlayan personele şirketli ilgili genel bilgilerin verildiği, çalışacağı bölümün ve iş ilişkisi içinde olacağı bölümlerin tanıtımı yapılır. İş başı eğitimi:  Şeker Piliç’de yeni göreve başlayan personele ya da görev değişikliği yapılan personele ilk yöneticisi tarafından verilen eğitimdir. Mesleki eğitimler:  Çalışanlarımızın sorumlu oldukları işle ilgili bilgi ve becerisini arttırmaya yönelik eğitimlerdir. Kişisel gelişim eğitimleri:  Şirket hedefleri doğrultusunda çalışanlarımızın kişisel becerilerini ve yetkinlikleri geliştirmeye yönelik eğitimlerdir. Yönetim sistemleri eğitimi:  Kalite (ISO 9000), Çevre (ISO 14001), ISO 22000 vb. ile ilgili standart gerekliliklerine yönelik uygulamaların kişilerin görev tanımları çerçevesinde anlatıldığı eğitimlerdir.

ÜRÜNLER

KALİTE VE HİJYEN

FOTOĞRAFLARLA ŞEKER PİLİÇ

Emine ari maliye 1.öğretim 200910303099 Hazırlayan Emine ari maliye 1.öğretim 200910303099