Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PROJE Üniversite Döner Sermayesi kapsamında proje hizmetlerinden yararlanmak isteyen kurum/kuruluş/kişi(ler) Dekanlık/Müdürlük Makamına, isteklerini belirten.
Advertisements

Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
“Perakendecilerin Veteriner Hekimlikten Beklentileri” Şeref SONGÖR Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı.
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu SORUMLULUKLARI.
ORGANİZASYON ZAMANI ŞEKLİ Referans Hekimlerin Eğitimi.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜ
HASTA HAKLARI UYGULAMALARI
VAN İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 15 – 16 KASIM 2011 GRUP 4 BİLGİ İŞLEM SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ.
ADRES BİLGİLERİNİN TUTULMASINA İLİŞKİN DÜZENLEMELER T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 18 AĞUSTOS 2006 Mustafa DÖNER Genel.
AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 15 – 16 KASIM 2011 GRUP 2 İDARİ VE MALİ İŞ VE İŞLEMLER HAKKINDA SORUNLAR.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
ÜREME SAĞLIĞI ALANINDA
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
1 OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİNİN KURULUŞU. OKUL GELİŞİM MODELİ UYGULAMALARININ MEVZUAT DAYANAKLARI Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Yönergesi. Milli Eğitim.
ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ NEDEN ? NASIL?
Öğretmen e-okul’da ne yapar?
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ İZİN YÖNERGESİ
İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADRES DAİRE BAŞKANLIĞI ULUSAL ADRES VERİ TABANI.
BİLGİ GÜVENLİĞİ.
Asistan ve Öğretim Üyesi İhtiyacı Açısından Gelecekte Aile Hekimliği
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
ETKİLİ CV HAZIRLAMA FATMA ÖZGE KOÇAK.
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
Bu Slayt Bodrum esnaf ve sanatkarlarını bilgilendirmek amacıyla Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde Hazırlanmıştır.
HASTA HAKLARI ve SORUMLULUKLARI
OKUL HEMŞİRESİNİN GÖREV YETKİ SORUMLULUKLARI
EĞİTİM KURUMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
Eğitim Kurumları Bilgilendirme Toplantısı Eğitim Kurumları Denetimi
Bina yüzölçümü ve bahçe yüzölçümü hakkında bilgi sahibi olmayan okul müdürlükleri Müdürlüğümüz Yatırım Tesisler Bölümünden bilgi edinebilirler.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
SAĞLIK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ
Eğitim Politikası HAKKıNDA. EĞİTİM POLİTİKASI GENEL GÖRÜNÜMÜ  Türkiye’nin eğitim politikası profili hakkındaki bu çalışma, OECD ülkeleri genelindeki.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
MHRS nedir? Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS);
Bu Slayt Çarşamba esnaf ve sanatkarlarını bilgilendirmek amacıyla Mesleki Eğitim Merkezinde Hazırlanmıştır.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SEFER ERKEÇOĞLU ŞUBE MD./İŞVEREN VEKİLİ.
İlker KÖSE Bilgi Sistemleri Danışmanı Sağlık Bakanlığı
DANIŞMANLIK TEDBİRİ UYGULAMALARI
/ 181 Zekeriya Aktürk, Prof. Dr. Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Hekimliği AD , İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Asistan ve Öğretim Üyesi.
Ölüm Belgesinin Veri akışı. Hastane HekimiBelediye TabibiSağlık Ocağı Hekimi Aile HekimiAdli Hekim Hastane Referans Hekimi Belediye Tabipliği Referans.
Ölüm Nedeni İstatistikleri. Ölüm Nedenleri İstatistiklerinin KULLANIMI 1.Ölümlülük modellerini yer ve zaman ayrımında açıklar, 2.Nüfus projeksiyonlarının.
EĞİTİMİN AMACI yılında derlenmeye başlayacak olan “Öüm Nedeni Belgesi”ni, Türkiye genelindeki tüm Hekimlere tanıtmak Belgenin doldurulması konusunda.
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
Dr. Ahmet Haki Türkdemir Ankara 112 İl Ambulans Servisi
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
VBT Bilgi Teknolojileri
BOLOGNA SORUMLULARININ KONTROL ETMESİ VE TAMAMLAMASI GEREKEN HUSUSLAR
YAZ STAJI BİLGİLENDİRMESİ
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ. AMAÇ Bu oturum sonunda katılımcıların; Aile Hekimi ve Aile Hekimliğinin tanımını yaparak bugünkü durumunu.
Ders : Sosyal Bilgiler Öğretmen : Medine Şahin Sınıf: 6(YDA)B No:121 Adı Soyadı : Beyza Özkan.
OKULLARDA SAĞLIĞIN KORUNMASI ve GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI
Farmakovijilans Sorumlusu
VBT Bilgi Teknolojileri
EĞİTİM KOMİTESİ Tıbbi, idari ve hemşirelik hizmetleri yöneticilerinden birer temsilci, kalite yönetim direktörü, bir diş hekimi, protez laboratuvar sorumlusu,
MUHAMMET EMİN PİŞKİN. HASTA HAKLARI NEDİR? T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hasta Hakları Şubesi.
Sunum transkripti:

Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından her bir sağlık kurumu/aile hekimliği için belirlenen kurum referans hekimlerinin eğitimini il sorumlusu ve TÜİK Sorumlusu ile birlikte organize eder ve eğitimin ilgili bölümlerini verir. İl Sorumlusu ile birlikte kurum referans hekimleri tarafından gerçekleştirmesi gereken eğitimleri takip eder ve eğitimi ildeki tüm hekimlerin aldığından emin olur. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU

Eğitimleri alan hekimlerin iletişim bilgilerinin (tel, e-posta) yanı sıra hangi referans eğiticisinden eğitim aldığını da içeren bir doküman hazırlar ve bu dokumanı (elektronik olarak) TÜİK Bölge Müdürlüğüne teslim eder. İl genelindeki hekimlerin ve iletişim bilgilerinin güncellenmesinden sorumludur, güncelleme var ise bunu TÜİK Bölge Müdürlüğüne bildirir. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU (devam)

Ayrıca; kurum referans hekimlerinde de görev değişikliği olduğu takdirde bunu TÜİK Bölge Müdürlüğüne bildirir. Kendisinin de görevinin değişmesi durumunda görevi İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan başka bir hekime teslim eder ve bu durumuna TÜİK bölge sorumlusuna iletir. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU (devam)

İl eğiticisinden aldığı eğitimi kurumunda görev alan hekimlere vermekle yükümlüdür. Kurumlarındaki eğitimleri alan hekimlerin eğitim tarihleri ile birlikte iletişim bilgilerini (tel, e-posta) hazırlar ve bu bilgileri (elektronik olarak) il sorumlusuna iletir. SAĞLIK KURUMU REFERANS HEKİM

Kurumdaki hekimlerin ve iletişim bilgilerinin güncellenmesinden sorumludur, güncelleme var ise bunu il sorumlusuna bildirir. Kendisinin de görevinin değişmesi durumunda görevi aynı kurumda çalışan başka bir hekime teslim eder ve bu durumuna il sorumlusuna iletir. SAĞLIK KURUMU REFERANS HEKİM (devam)

İl eğiticisi tarafından kurum referans hekimlerine verilecek olan eğitimin organizasyonunu il sorumlusu ile birlikte yürütür. Bu eğitimlerde TÜİK’i temsil eder ve TÜİK tarafından yapılacak bölümlerden sorumludur. Referans hekimler tarafından verilecek olan eğitimlerin organizasyonunu ve ilgili sağlık kurumunda bu eğitimlerin herkes tarafından alındığını il sorumlusu kanalı ile takip eder. TÜİK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLU PERSONEL (devam)

Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, eğitim almış tüm hekimlerin iletişim bilgilerini (elektronik ortamda) temin eder ve bu bilgilerin güncellenmesinden sorumludur. Bu bilgileri merkezde veri tabanına kaydedilmek üzere gönderir, güncelleme yapıldığında merkezi bilgilendirir. TÜİK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLU PERSONEL (devam)

Katıldığınız ve dinlediğiniz için teşekkürler