Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

2012
PROJE DEĞERLENDİRME VE İZLEME SİSTEMİ Bilimsel Programlar Uzm.Yrd.
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yıldız Teknik Üniversitesi
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2006 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2006.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
Türkiye Bilişim Derneği 1 TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Ankara 3 Mayıs 2012.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.

e-Sertifika Programları
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ E-KİTAP ARAŞTIRMA GRUBU Asuman Akyüz Tuba Akbaytürk.
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Hazırlayan:Murat Sait ÇABUK. 1: B2B (Business to Business): Sirketler Arası Elektronik Ticaret * B2B’nin temeli, sirketlerin internet uzerinden birbirine.
PAZARLAMADA İNOVASYON
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
TÜRKİYE’DE E (i)-DÖNÜŞÜM.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
Şubat 2007 Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Özel Alışveriş Sitesi.
PİYASA GÖSTERGELERİ.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
Logo.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak değerlendirilmiştir. Müşterilerine Mayıs 2012 itibariyle, Türkiye’nin 41 şehrinde 66 adet mağazada toplam 40.230 m²’lik satış alanında bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir. Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks, müşteri sadakatinde liderliğini korumaktadır. 2011 yılında Bimeks, verimliliğe odaklı politika ve uygulamalarına özkaynaklarını güçlendirme atılımını da ilave etmiştir. Bimeks’in toplam cirosu 2011 yılında 396 Milyon TL olarak gerçekleşmiş olup; Şirket son 8 yılda satış hacmini yıllık ortalama %40 oranında artırmıştır.

Yöneticiler Genel Müdürü; Arif Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanı;Murat Akgiray Yönetim Kurulu Başkan Vekili; Muhammet Haluk Sur

M. Arif Bayraktar 1968 yılında Trabzon’da doğan M. Arif Bayraktar 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. 1991 yılı Eylül ayında Satış Temsilcisi olarak göreve başladığı BİMEKS’te sırası ile Satış Müdürlüğü, Satın Alma Müdürlüğü, Satın Alma, Reklam ve Lojistik Grup Direktörlüğü, İcra Kurulu Başkan Vekilliği yapmıştır. 2009 yılı Mart ayında şirketin Genel Müdürlük görevine atanmış ve halen bu görevi sürdürmektedir.

M. Murat Akgiray 1956 yılında İstanbul’da doğan M. Murat Akgiray, 1979 senesinde Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. M. Murat Akgiray aynı üniversitede yine İnşaat Mühendisliği dalında yüksek lisansını 1981 senesinde tamamlamıştır. Sektörde uzun yıllar toptancı şirketlerde kurucu ortak, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyesi olarak yer alan M. Murat Akgiray BİMEKS’in kurucu ortağı olup, 2009 yılı Mart ayından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

Muhammet Haluk Sur 1956 yılında Bandırma’da doğan Haluk Sur, ilk, orta ve lise öğrenimini Bandırma’da tamamlamıştır. 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş, sonrasında aynı üniversitenin Çevre Mühendisliği Enstitüsü’nde yüksek lisans yapmıştır. 1981 yılında Washington’da çevre mühendisliği alanında çalışmalar yapan Sur, Türkiye’ye döndükten sonra, askerlik döneminde T.C Milli Savunma Bakanlığı NATO İnşaat Dairesi’nde merkez kontrol mühendisi olarak çalışmıştır.

Misyon , Vizyon

RAKİPLER

Sosyal Sorumluluk Projesi; Bimeks'ten Engelli Öğrencilere Karne Hediyesi 19/06/08 Bimeks ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile 11 Haziran'da gerçekleştirilen organizasyonla Ankara'da bulunan 8 özel eğitim okulunun birincileri bilgisayarla ödüllendirildi. Bimeks sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek Beyazay Derneği'nin gerçekleştirdiği organizasyona sponsor oldu. Toplumsal duyarlılığa her zaman önem veren Bimeks, sunduğu ödüllerle organizasyona destek verdi. Milli Eğitim Bakanlığında yapılan ödül töreninde Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül desteklerinden dolayı Bimeks Pazarlama Yöneticisi Sinan Yazıcı'ya Beyazay Derneği adına bir plaket verdi. Bimeks'e teşekküründen sonra bilgisayarlar öğrencilere takdim edildi. Yoğun bir eğitim döneminden sonra bilgisayarla ödüllendirilen engelli okul birincileri hediyelerini alırken duygusal anlar yaşattı. Bimeks'in katkılarıyla gerçekleştirilen bu organizasyonun, hem kendileri için hem de diğer engelli çocukların eğitimi için teşvik edici olduğunu söyleyen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

BİMEKS’TEN İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE BİR DEVRİM Teknolojinin ve ilklerin öncüsü Bimeks  www.bimeks.com.tr  adresindeki web mağazasında başladığı 30 dakika ile 180 dakika arasında ekspres teslimat hizmetiyle dünyada bir ilke imza attı.

Teknoloji perakendeciliğinde hep ilkleri gerçekleştirerek ve rakiplerinden farklı projeler üreterek sektöre yön veren Bimeks, bu kez de online mağazacılıktaki yeni projesiyle internet alışverişinde devrim yaptı. www.bimeks.com.tr internet adresinde başlayan yeni uygulaması “bir dakika ile artık siparişleriniz bir pizza siparişi kadar hızlı ya da bir çiçek siparişi gibi istediğiniz saatte evinize veya işyerinize gelecek. Bimeks “bir dakika” hizmetiyle en erken 1 gün sonra teslim eden teknoloji online satış mağazalarının çok önüne geçerek internet alışverişine teknolojinin gerçek hızını getirdi.

Aldığı Ödüller; Bimeks'e iki ödül birden 11/12/07 HP tarafından her yıl düzenlenen HP Yetkili İş Ortakları Toplantısı, 30 Kasım - 2 Aralık 2007 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi. 2007 HP İş Ortakları Toplantısı'nda Bimeks, HP'yi En İyi Temsil Eden İş Ortağı ve HP Color Laserjet 1600 satışı ile 2007 Ticari Ürün Satışında En Başarılı İş Ortağı olmak üzere iki ayrı ödülün sahibi oldu. 2007 sonuçlarının değerlendirilip, 2008 hedeflerinin konuşulduğu toplantıya, HP Türkiye yöneticilerinin yanı sıra, 400'e yakın iş ortağı katıldı.

Koşulsuz iade ve değişim hakkım var mı? Hizmet Politikamız Koşulsuz iade ve değişim hakkım var mı?   Mağazadan Satış; Bimeks mağazalarından satın almış olduğunuz ürünleri 3 gün ve 21 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıdaki şekillerde iade edebilirsiniz. Mağazaya bizzat müracaat ederek veya internet sitemizdeki talep formu ile başvurarak Müşteri hizmetlerimizi arayarak (lütfen telefon görüşmesi sırasında fatura numaranızı ya da varsa takip numaranızı bildirmek için belgeleri hazır tutun) Ürünü mağazamıza getirerek (lütfen faturanızı ve ödeme yaptığınız kredi kartını, firma adına fatura kestirmişseniz iade faturasını birlikte getirmeyi unutmayın) İade etmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve kullanılmamış olması (denemek için ürünün kutusunu açtıysanız kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden) orijinal kutusunda, aksesuarları, kitapçıkları ve köpükleri ile birlikte geri getirilmesi durumunda iade işlemleriniz başlatılabilecektir. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerinde kusursuz olarak teslim edilmesi zorunludur

Hazırlayanlar Tuğba EKER Fırat KAPLAN