Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
BANKA VE SERMAYE PİYASASI HUKUKU
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
Garanti Bankası, 1946 yılında Ankara'da kurulmuş olan, 1983'te finans, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'na katılmış olan bir.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Hoşgeldiniz…. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve verimlilik ana ilkeleriyle yola çıkan AKADEMİ Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, “ Güvenlik Eğitimi” vermek.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
29 Eylül 2005 TBB EKONOMİ ÇALIŞMA GRUBU. Türk Bankacılık Sistemi-Haziran Genel Bilgiler 2. Bilanço Gelişmeleri 3. Türkiye ve AB 4. İllere Göre.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

Bankaların Faaliyet Konuları
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
KOSGEB KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMI
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Tarıma verilen destek 90'lı yıllara kadar o zamanki Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun yıllık bütçesinin %60'ı kadardır. Tarım desteği bugünkü Avrupa Birliği'nin.
Logo.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Pazarlama Yatırımlarının Verimliliğinin Sektörel Bazda İncelenmesi: BIST Örneği Arş. Gör. Dr. Betül Çal Giresun Üniversitesi.
TASARRUF, YATIRIM VE FİNANSAL SİSTEM
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
FİNANSAL KURUMLAR KURUMLAR BİRLİĞİ (FKB)
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk

TARİHÇE İlk genel müdürü Celal Bayar İlk sermaye 1.000.000 TL Mustafa Kemal ölümünden öce CHP’ye bağışlamış,hisselerden elde edilecekleride TDK ve TTK’ya bırakmıştır. İlk ATM’yi kullanıma açarak bankamatik sözcüğünün Türkçeye girmesini sağladı İzmir I.İktisat Kongresi’nde Ankara’da 10 personelle hizmete başlamış. 1924’de İstanbul,1925’te İzmir ve Bursa Şubeleri kurulmuştur. 1927’de İtibar-ı illi Bankasıyla birleşerek sermayesini 4 Milyona çıkarmıştır. 1928’de ilk kumbara

ORTAKLIK YAPISI İş Bankası Munzam Sandık Vakfı(%41.5) Atatürk Hisseleri (CHP) (%28.1) Halka Açık Pay (%30.4)

GENEL MÜD.YÖN.KUR.BŞK. Yönetim Kurulu Başkanı CEO Hasan Ersin ÖZİNCE Adnan BALİ

VİZYONUMUZ Lider,öncü ve güvenilir banka konumunu sürdürmek,müşterilerin,hissedarların ve çalışanların,Türkiye’de en çok tercih ettikleri banka olmak. Müşteri ihtiyaçlarını hızlı,etkin,kaliteli çözümlerle karşılamak. Hissedarlarımıza yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde aktarmak. Çalışanlarımızı işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik etmek.

MİSYONUMUZ Her türlü yatırım bankacılığı hizmetini tek çatı altında sunmak Nitelikli bilgi Üretmek,bilgiye dayalı stratejiler oluşturmak ve değer yaratmak. Sermaye piyasalarının gelişmesine öncülük etmek. Teknolojik gelişmeleri takip etmek faaliyetlere uygulamak. Müşteri memnuniyetini sağlamak. Paydaşlara yaratıla değeri arttırmak.

RAKİPLER Denizbank Finansbank Garanti Bankası HSBC Halkbank Akbank TEB(Türkiye Ekonomi Bankası) ING Bak Şekerbank Vakıfbank Yapı Kredi T.C.Ziraat Bankası

SOSYAL SORUMLULUK Depremzede öğrencilere eğitim bursu 81 ilde 81 orman Karneni göster Kitabını al Altın gençler 81 ilden 81 öğrenci

SPONSORLUKLARIMIZ KKTC Satranç federasyonu(Avrupanın en iyi projesi seçildi.) Zrugma kazı çalışmaları A Milli Futbol Takımı Bilişim Zirvesi Cebit Bilişim Avrasya ve Sinerji Zirvesi

HAZIRLAYAN TANSU DAĞLIOĞLU