YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK Kamu idarelerinde stratejik planlamaya ilişkin usul ve esaslar hakkında.
Advertisements

Benzer yazıları okumuş olabilirsiniz ama bu çok farklı..
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
KOOPERATİFLERDE ETKİNLİK
Sosyal Medya.
Prof. Dr. Gülçimen YURTSEVER Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü
3 Aralık Dünya Engelliler Günü
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Siirt Valiliği Siirt Üniversitesi Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Siirt İl Özel İdaresi Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği.
ŞEKER PİLİÇ.
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
Ülke Sohbet Toplantıları 5 Haziran 2009 İZMİR. GÜNEY VE KUZEY KORE ARASINDA VAKİ SAVAŞ NİHAYETLENMEMİŞ OLUP, HALEN BİR ATEŞKES ANLAŞMASI MEVCUTTUR. BU.
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
DÜNYADA TÜRKİYE’DE VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜTÜN SALGINI Prof.Dr Recep Akdur.
SAĞLIKSIZ KENTLEŞME (ÇARPIK KENTLEŞME)
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRK İNTERNETİ’NDE REKLAM UYGULAMALARI GÜLDEN TOZKOPARAN 17 KASIM  2001.
ÇAĞDAŞ UYGARLIĞA DOĞRU ADIMLAR
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Halkla İlişkiler Kampanya Örnekleri
DOĞAL AFETLER DEPREM Hazırlayan:H.Özden Özdemir
Ünite Ürün Dosyası Sunumu
7.SINIF MATEMATİK DERSİ “TABLO VE GRAFİKLER”
Maliyet Muhasebesi Ödevi
Endüstride Veri Madenciliği Uygulamaları Yrd. Doç. Dr. Ayhan Demiriz 28/2/2006.
AÇLIK SORUNU Elif AVCI.
İç Kontrol Sistemi Örnek Uygulamaları ve Üniversitemizde Genel Durum
ÖZEL SEKTÖR GÖZÜYLE SAĞLIK ALANINDA ÜRETİM VE GELECEĞE İLİŞKİN ÖNGÖRÜLER SEİS Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu veya kısaca UNICEF, 1946 yılında dünya çocuklarının haklarını korumak amacıyla kurulmuş uluslararası bir teşkilattır.
GENÇLERDE SİGARA SALGINI
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
Hacettepe Üniversitesi
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Happy New Year
7-19 YAŞ AİLE EĞİTİMİ PROGRAMI
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
EGİAD PARLAK FİKİRLER ATÖLYESİ / EGİAD-BIZ (Bright Ideas Zone) 30 KASIM 2015.
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
PROJE YÖNETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK.
Temel eğİtİmden ortaöğretİme geçİş sInavI
Proje Hakkında “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
G ÖNÜLLÜLÜK “İsteyerek, bilerek, severek ona buna zıplama, atlamak.” “Yaşamaya devam etme sebeplerini çoğaltma ve varlığını toplumsal olarak gerçekleme.
ALISVERiS YAPARKEN NELERE DiKKAT EDERSiNiZ ?
SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ PAZAR FEN LİSESİ.
ERGENLER İÇİN YAŞAM BECERİLERİ EĞİTİMİ PROGRAMI
Tüketicinin ihtiyacı; Eğitim Örgütlenme (Tüketici Dernek ve Vakıflarına üye olma) Bilgilendirilme.
Erasmus + Programı Erasmus + Programı. Erasmus + Programı Avrupa’nın hem şimdi karşılaştığı hem de gelecek on yılda karşılaşacağı temel sorunların üstesinden.
Uluslararası Örgütler. UNESCO (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü)  UNESCO (Unesko), 1946 yılında kuruldu. Birleşmiş Milletlere bağlı.
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Üretici Birliklerinin ve Kooperatiflerin Güçlendirilmesi
Doğuş Üniversitesi Sosyal Medya Kampanya Fikri
  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş.
Dünyadan Bir Örnek: KUZEY NORVEÇ BİLİM MERKEZİ

İNOVASYON Yeni veya önemli ölçüde değiştirilmiş ürün veya sürecin; yeni bir pazarlama yönteminin; ya da iş uygulamalarında yeni yöntemlerin uygulanmasıdır.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

YARINLARA DESTEK...

Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait ürünlerin satıldığı bir standı açmak ve satılan ürünlerden elde edilen gelirin çocuklarla ilgili projelere katkı sağlamasına yardımcı olmaktır.

UNICEF NEDİR? UNICEF, misyonu “Çocuklara Uygun Bir Dünya” yaratmak olan ve 1946 yılından bu yana Birleşmiş Milletler çatısı altında faaliyet gösteren, dünyanın her tarafında savaş, iç savaş ve doğal afet durumlarında bu olağandışı durumların yaşandığı bölgelerdeki çocuklar için özel kampanyalar düzenleyen ve son olarak da Türkiye’de de sokak çocuklarının yeniden kazanılması adına bir proje başlatan bir kuruluştur.

Neden UNICEF? ÇÜNKÜ UNICEF birçok yerde açtığı stantlarda sattığı kendi ürünleriyle elde ettiği tüm geliri kendi bünyesindeki projelerine kullanarak, genel olarak çocuklara fayda sağlamaktadır. Ve Çünkü şu anda UNICEF sokak çocukları için yürüttüğü bir kampanya ile bileklik satarak sokaktaki çocukları yeniden kazanmayı hedeflemektedir.

Türkiye de 5 yıl sonra 1.5 milyon çocuğun sokaklarda yaşama riski bulunmaktadır. ( bu bilgi sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumundan alınan bir bilgidir.) Bu hızlı artışa dur denilmezse her 2 dakikada 1, saatte 34, günde 822, yılda çocuk daha sokakta yaşamak zorunda kalabilir.

Stantta hangi ürünler bulunacak? İndirimli ürünler Kartlar T-shirtler ve sweatshirtler Hediyelikler Kırtasiye ve hediye ambalajları Ajandalar ve takvimler Çantalar ve şapkalar

Bunlar nasıl temin edilecek? Bu ürünler UNICEF’in Bilkent Üniversitesi kampüsünde bulunan merkez binasından temin edilecek; proje kabul edildiğinde kendileriyle irtibata geçilecek ve ürünler sorumlu kişilerin karşılıklı imzalarıyla alınacaktır.

Stant ne zaman kurulacak ne kadar bir süre için kampüsümüzde yer alacaktır? Proje Aralık arası dönemde, yani yılbaşı tatilinden önceki hafta, 5 gün boyunca öğrencilerin en yoğun olduğu Hukuk Kantin’inde sürdürülecektir. Böylece yılbaşı öncesinde hediye alımlarının buradan yapılmasına teşvik edilecektir.

PROJE SAYESİNDE ELDE EDİLECEK SONUÇLAR: Bu proje sayesinde Bir Elin Nesi Var Öğrenci Girişimi çocuklarla ilgili bir projeyi daha gerçekleştirecek, UNICEF’e katkı sağlayacak, Ve Başkent Üniversitesi öğrencilerinin sivil toplum konusunda bilinçlenmesine yardımcı olacaktır.

Ve... Proje sloganımız...

“YENİ YIL HEDİYEN UNICEF’TEN OLSUN, HEM SEVDİKLERİNİN HEM DE ÇOCUKLARIN GÖNLÜ OLSUN ”