Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Temel Bilgisayar Bilgileri
Advertisements

MS OFFICE powerpoınt 2013.
Microsoft® Lync™ 2010 Ses ve Görüntü Eğitimi
MS OFFICE Access 2013.
Microsoft® Lync™ 2010 Anlık İleti ve İletişim Durumu Eğitimi
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Kayıt olun’a tıklayın…
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş
Asama 1 • Bazı uyarlamak için ses gerekir. Neyse ki, bu ses ekli iki ses- sadece formatları ve video formatları ile çalışır. Burada transkripsiyonları.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
MS OFFICE Word 2013.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant Eğitimi
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
Microsoft ® Lync ™ 2010 Yanıt Grubu Uygulaması Eğitimi.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
Kursu başlatmak için İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i
Görsel Okur-Yazarlık *
Microsoft® Lync™ 2010 Konferans ve İşbirliği Eğitimi
Windows 8 Öğr. Gör. Hüseyin GÜNEŞ –
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
Paint Programının Detaylı Tanıtımı
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi (Microsoft Powerpoint)
Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.
Profili ve gizlilik ayarlarını güncelleştirme j ardından kursu başlatmak için F5 tuşuna basın veya Slayt Gösterisi > Baştan'ı tıklatın. İleti çubuğunda.
ADOBE CONNECT.
1 iPhone Telefonlar İçin Microsoft Outlook 2010 Kurulumu Microsoft Outlook 2010 Kurulumu.
DENETİM MASASI Windows XP - 7.
Dosya Adları ve Uzantıları
BİLGİSAYARI KULLANMA VE YÖNETME-BAŞLANGIÇ
MICROSOFT WORD 2010 EĞİTİM.
BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
WİNDOWS GEZGİNİ.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
DENETİM MASASI.
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
E-POSTALARIN OUTLOOK 2010 PROGRAMINA KURULUMU
İşlem Merkezi Yönetimi
5 Dakikalık Sesli Sunum Kaydı
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Outlook 2003 Programı Kullanımı
Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında.
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
Lync Windows Mağazası uygulaması için
Modül 5 FACEBOOK. Profil ve gizlilik Gizlilik ayarları Şimdi de Facebook hesabınızın gizliliğini koruma yollarını öğrenelim. Daha önce “Ben kimim” modülünde.
Temel Bilgisayar Teknolojileri
Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı Öğr.Gör. Abdullah ŞENER.
Modül 5 FACEBOOK. Arkadaşlık ilişkilerinin yönetimi.
© TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ – VERİ SUNUMU - I 1 / 32 Ünite 5 Veri Sunumu – I (Microsoft Powerpoint) Konya, 2012 Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
Yazılım Kurulumu ve Yönetimi Ders VI
Eğitim Sunusunun Başlığı
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
powerPoint nedir
TOPLU POSTALAMA İŞLEMİ İÇİN ETİKET OLUŞTURMA VE YAZDIRMA
Eğitim Sunusunun Başlığı
form nedir ? öğrenmenin en kolay yolu bu slaytta... M İ CROSOFT OFF İ CE ACCES FORM nedir ve nas ı l kullan ı l ı r…
Zaman kazandıran 50 Outlook klavye kısayolu
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul etmesi için bir uyarı belirir. 3.Tamamladığınızda, kamera düğmesinin üzerine gelin ve seçeneklerden birini belirtin: Video GİZLİ. Yalnızca Gizlilik Kapsamındaki Ortaklara Dağıtılır. Microsoft, açık ya da örtülü hiçbir garanti vermez. © 2012 Microsoft. Tüm hakları saklıdır. İPUCU Anlık bir iletiye veya konferansaramasına video görüntüsü eklemek için kamera düğmesini de tıklatabilirsiniz. Lync 2013 Hızlı Başvuru Video aygıtınızı ayarlama Video görüntünüzü paylaşabilmeniz için web kameranız olması gerekir, ancak diğer kişilerin video görüntülerini görebilmeniz için web kameranız olması gerekmez. Kameranızı ayarlamak için: Lync ana penceresinde Seçenekler'i ardından da Video Aygıtı'nı tıklatın. Video görüntünüzün önizlemesini göremezseniz, kameranın düzgün çalıştığından emin olun. Ayarları yapmak için Kamera Ayarları'nı tıklatın. Video denetimlerini ve görünümleri kullanma Düzen Seçin'i tıklatın ve bir seçenek belirleyin: Galeri Görünümü tüm katılımcıların video görüntülerini gösterir. Konuşmacı Görünümü sunucuların video görüntülerini gösterir. Sunu Görünümü'nde yalnızca toplantı içeriği gösterilir. Kısa Görünüm katılımcıların fotoğraflarını küçük bir pencerede döşenmiş olarak gösterir. Katılımcıları yönetme Katılımcıları yönetmek için video veya fotoğrafının üzerinde sağ tıklatın: Sessiz, Sesi Aç seçeneklerini kullanabilir veya kişiyi toplantıdan çıkarmak için Kaldır'ı seçebilirsiniz. Görüntü Spotunu Birisine Kilitle seçeneği video görüntüsünü spottaki kişiye kilitler. Galeriye Sabitle seçeneği katılımcıyı Galerin Görünümünde görünür tutar. Tam ekran görünümü Videoları ayrı bir pencerede görebilmek için Görüntü galerisini yeni pencerede açın seçimini tıklatın. Videoları daha büyük görüntülemek için Tam Ekran Görünümü'nü tıklatın. Normal görünüme dönmek için Görüntü galerisini kapatın'ı tıklatın Görüntülü aramayı durdur: Bu seçenek Video görüntünüzü sonlandırır ancak diğerlerinin video görüntülerini görmeye devam edebilirsiniz. Görüntüyü Sonlandır: Bu seçenek sizin için tüm video görüntülerini kapatır ancak sesi duymaya devam edebilirsiniz.

Diğer kişileri görüntülü aramaya davet etme 1.Konuşma penceresinde kişiler düğmesinin üzerine gelin ve Daha fazla kişi davet et'i tıklatın. 2.Kişi Ekle penceresinden davet edilecekleri seçin ve Ekle'yi tıklatın. 3.Yeni davet ettiğiniz kişilere aramanıza katılmak üzere açılır bir davet iletilir. Anlık ileti konuşmasına görüntü ekleme 1.Kamera düğmesinin üzerine gelin ve önizleme görüntünüzü kontrol edin. 2.Gerekiyorsa kamera ayarlarını yapın ve Görüntümü Başlat'ı tıklatın. 3.Görüntü paylaşımını sonlandırmak için Görüntümü Durdur'u tıklatın. İPUCU Kendi video görüntünüzü paylaşmayı durdurmak VE diğerlerinin video görüntülerini almamak için Görüntüyü Sonlandır'ı tıklatın. Görüntülü konferans başlatma Acil ilgilenilmesi gereken bir konuyu tartışmak için hızlı bir görüntülü konferans başlatabilirsiniz. 1.Ctrl tuşunu basılı tutup adlarını tıklatarak birden çok kişiyi seçin. 2.Seçimi sağ tıklatın ve Görüntülü Arama Başlat'ı tıklatın. 3.Görüntülü bir arama başlattığınızda, otomatik olarak Lync bilgisayar ses sistemini kullanırsınız. 4.Konferansı yönetmek için video denetimlerini kullanın. Görüntülü aramayı yanıtlama Biri sizi aradığında ekranınızda bir uyarı belirir. Aramayı yanıtlamak için fotoğraflı alanda herhangi bir yeri tıklatın. Aramayı reddetmek ve Sesli Posta'ya göndermek için Yoksay'ı tıklatın. Başka eylemler gerçekleştirmek için Seçenekler'i tıklatın: Aramayı, Sesli Posta'ya gönderin. Cep veya Ev telefonunuza yönlendirin. Görüntülü değil Anlık İletiyle Yanıtla'yı seçin. Video görüntünüzü paylaşmak istemiyorsanız Yalnızca Ses ile Yanıtla'yı seçin. Aramayı reddetmek ve diğer aramaları engellemek içinRahatsız Etmeyin olarak ayarlayın.