Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MS OFFICE powerpoınt 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MS OFFICE powerpoınt 2013."— Sunum transkripti:

1 MS OFFICE powerpoınt 2013

2 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Microsoft PowerPoint 2013'te yeni tarz görünüm: Daha derli toplu olmasının yanı sıra telefon ve tabletlerle kullanım için elden geçirilmiştir; böylece sunular sırasında kaydırıp dokunabileceksiniz. Sunucu Görünümü projeksiyon kurulumunuzu otomatik olarak projeksiyon ayarlarınıza uyarlanır ve hatta tek monitörde bile kullanabilirsiniz. Temalar artık çok çeşitli; istediğiniz görünüme odaklanmayı çok basitleştiriyor. Başkalarıyla çalıştığınızda da soru sormak ve geri bildirim almak için yorum ekleyebilirsiniz.

3 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Başlamak için daha fazla seçenek Boş bir sunuyla açmak yerine şablon, tema, son sunu, çok da yeni olmayan sunu veya boş bir tane kullanarak, PowerPoint 2013 bir sonraki sununuzu başlatmanız için pek çok yol sunuyor.

4 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Zahmetsiz Sunucu Görünümü Sunucu Görünümü izleyiciler yalnızca slaytları görürken monitörde sizin notları görmenizi sağlar. Önceki sürümlerde, hangi monitörde kimin ne gördüğünü saptamak zordu. Gelişmiş Sunucu Görünümü bu sorunu ortadan kaldırarak çalışmayı kolaylaştırır.

5 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Sunucu Görünümünü tek monitörde kullanma       Sunucu Görünümüne artık birden çok monitör gerekmiyor. Artık herhangi bir şey takmadan Sunucu Görünümünde prova yapabilirsiniz. Slaytta yakınlaştırma    Grafikte, diyagramda ya da izleyicileriniz için vurgulamak istediğiniz herhangi bir şeyde yakınlaştırmak için büyüteci tıklatın. Bir slayda atlama    Sunudaki diğer slaytlara gözatmak için Slayt Gezgini'ni kullanın. Otomatik ayarlama    PowerPoint bilgisayarınızın kurulumu otomatik olarak algılayabilir ve Sunucu görünümü için doğru monitörü seçebilir.

6 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Geniş ekran dostu Dünyanın büyük bir çoğunluğu TV ve videolarda geniş ekran ve HD biçimlerini kullanma eğiliminde, elbette PowerPoint de buna uygun. 16:9 düzeni ve yeni tasarlanan temalarla geniş ekran olanaklarının avantajlarından yararlanın.

7 powerpoınt 2013'teki yenilikler
PowerPoint'ten çevrimiçi toplantı başlatma Artık, PowerPoint sunusunu Web üzerinden paylaşmak için birçok yolunuz var. Slaytlara bağlantı gönderebilir, ses ve anlık ileti ile birlikte desteyi görüntüleyen bir tam Lync toplantısı başlatabilirsiniz. İzleyicileriniz her yerden, Lync veya Office Sunum Hizmeti kullanan herhangi bir aygıtla size katılabilir.

8 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Tema çeşitlemeleri Temalar artık farklı renk paletleri ve yazı tipi aileleri gibi bir dizi çeşitlemeyle veriliyor. Ve PowerPoint 2013, standart boyutların yanı sıra yeni geniş ekran temaları sağlıyor. Başlangıç ekranından veya Tasarım sekmesinden bir tema ve çeşitleme seçebilirsiniz.

9 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Nesneleri eşit olarak dizme ve aralıklandırma Slaytlarınızda diziliyseler artık göze batan hiçbir nesne yok. Akıllı Kılavuzlar, resim, şekil ve diğerlerinin nerede dümdüz göründüğü yerde görüntüleniyor ve nesne aralıklarının eşit olduğunu da belirtiyor.

10 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Hareket yolu geliştirmeleri Artık hareket yolu oluşturduğunuzda, PowerPoint nesnenizin nerede biteceğini gösteriyor. Asıl nesneniz olduğu yerde dururken "hayalet" görüntü bitiş noktasına kadar hareket ediyor.

11 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Ortak şekilleri birleştirme Slaydınızda iki veya daha fazla ortak şekil seçip yeni şekiller ve simgeler oluşturmak için bunları birleştirin.

12 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Gelişmiş video ve ses desteği PowerPoint artık .mp4 ve H.264 videolu .mov ve Advanced Audio Coding (AAC) sesi gibi daha fazla multimedya biçimini ve daha fazla yüksek tanımlı içeriği destekler. PowerPoint 2013 daha fazla yerleşik codec içerir, bu nedenle belli dosya biçimlerinin çalışması için bunları yüklemeniz gerekmez. İnsanlar slayt gösterinizi izlerken müzik çalması için Arka Planda Çal özelliğini kullanabilirsiniz.

13 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Renk eşleştirme için yeni renk damlalığı Ekrandaki bir nesneden tam rengi yakalayıp herhangi bir şekle uygulayın. Renk damlalığı eşleştirme işini sizin için yapar.

14 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Dokunmatik aygıtlarda PowerPoint Artık, Windows 8 bilgisayar dahil çoğu aygıtta PowerPoint ile etkileşime girmek mümkün. Genel dokunmatik davranışlar kullanılarak slaytlarda çekebilir, dokunabilir, kaydırabilir, uzaklaştırabilir, yakınlaştırabilir ve gerçekten sunuyu hissedebilirsiniz.

15 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Paylaşma ve Office dosyalarınızı buluta kaydetme Bulut, gökyüzündeki dosya deposu gibidir. Çevrimiçi olduğunuz her zaman ulaşabilirsiniz. Şimdi Office dosyalarınızı kendi SkyDrive'ınıza veya kuruluşunuzun sitesine kaydetmek kolay. Oradan PowerPoint sunularınıza ve diğer Office dosyalarına erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Hatta iş arkadaşlarınızla aynı dosya üzerinde aynı anda birlikte çalışabilirsiniz.

16 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Açıklamalar Şimdi, PowerPoint'te yeni yorumlar bölmesiyle görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Açıklamaları ve değişiklikleri de gösterebilir veya gizleyebilirsiniz.

17 powerpoınt 2013'teki yenilikler
Aynı sunu üzerinde birlikte çalışma Siz ve iş arkadaşlarınız, PowerPoint'in hem masaüstü, hem de çevrimiçi sürümleriyle aynı sunuda birlikte çalışabilir ve birbirinizin değişikliklerini görebilirsiniz.


"MS OFFICE powerpoınt 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları