RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
SELEN KORDON, sadece dardokuma üretmekle kalmaz, müşterilerinin bilinçli alış yapabilmesi için piyasadaki belli belirsiz terimler ile değil, dar dokuma.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Carrefour, merkezi Fransa'da olan uluslararası bir süpermarketler zinciridir.Dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir. Ağırlıklı olarak.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Müşerref Üstek.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
Inı VAKKO.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tarihçe Türkiye’nin lider PVC Pencere üreticisi ADOPEN, Türkiye’nin ilk pencere üreticilerinden biri olan Çağlar Plastik’in yarım asırlık bilgi birikimi.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
BİZ KİMİZ? KREA Direct, 2002 yılında kurulan ve “Doğrudan Pazarlama", “Etkinlik Pazarlaması", “İnteraktif Pazarlama" and “Bütünleşik Pazarlama İletişimi"
GYO’ların 1. Yatırımcıya yönelik (hisse senedi piyasası) 2. İnşaat sektörüne yönelik katkıları.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
GÜNEŞ SİGORTA.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Salih Serdar Bölükbaşı Yön.Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
LİDER KİME DENİR? 1. Yönetimde yetke ve etkisi olan kimse, önder, şef. 2. Bir partinin ya da bir örgütün en üst düzeyde yönetimiyle görevli kimse. 3. Bir.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Sistem Analizi Sistem Analisti
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
KOBİLERDE SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ. Yıllık 250 kişiden az işçi istihdam eden ve yıllık mali bilançosu (kırk milyon) TL'yi aşmayan ve bu yönetmelikte.
VOSGEN OTOMOTİV.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Betül GÜLER
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
TCHİBO Ağahan köse
LC WAIKIKI.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Sunum transkripti:

RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?

ADEL HAKKINDA  Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete geçti. ADEL’e ismini veren, şirketin Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan’dan sonra üçüncü ortağı olan Adnan Ellialtı’ydı. Ortaklık uzun sürmese de konulan isimden vazgeçilmedi.  ADEL’in ürettiği kalemler ve kırtasiye ürünleri yüksek kaliteleri ile tüm Türkiye’de tanındı, nesillerin eğitiminde önemli yer aldı. “Adel” markasının yanısıra Faber-Castell’in lisansı ile “Johann Faber” markası altında da milyarlarca kalem üretildi.

 Kuruluşundan itibaren, Dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri üreticisi Faber-Castell ile işbirliği içinde olan ADEL için 1995 yılı yeni bir dönüm noktası oldu. Faber-Castell’in şirkete ortak olmasıyla ADEL, hem ürettiği ürünlerde “Faber-Castell” markasını da kullanmaya başladı, hem de Faber-Castell’in Türkiye’deki münhasır distribütörü haline geldi.  1996 yılında halka açılan ADEL’in günümüzde %27.71 hissesi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir.

VİZYON  Uluslararası operasyonları da olan, Türkiye’nin en büyük Kırtasiye Grubu olmak

MİSYON  Değerlerimiz ışığında tüketiciye yüksek kaliteli ve güvenilir ürünleri uygun fiyata sunmak.  Türkiye ve diğer ülkelerde büyümek.

DEĞERLERİMİZ  Toplumsal sorumluluk ve çağdaşlık  Yetkinlik ve gelenek  Kalite ve mükemmeli hedeflemek  Yenilikçilik ve yaratıcılık  Takım çalışması ve girişimcilik

KALİTE POLİTİKAMIZ  Müşterileri ve süreçleri için mükemmelliyetçi; topluma, çevreye saygılı ve katkıda bulunan; paydaşlarının çıkarlarını gözeten ve adil; çalışanlarının ve ürünlerinin güvenliği için tavizsiz; geleneği unutmadan, çağdaş ve yenilikçi; eğitime ve geleceğe yatırım yapan bir politikadır.

Yönetim Kurulu Üyeleri  Genel Müdür(CEO): TANER DURSUN  Yönetim Kurulu Başkanı: SALİH SERDAR BÖLÜKBAŞI  Yönetim Kurulu Başkan Vekili: İBRAHİM YAZICI

 FABER-CASTELL 251 yıldır aynı ailenin sahip olduğu dünyanın en eski yazım gereçleri firmasıdır. Marka dünya çapında üne sahiptir. Bugün FABER-CASTELL grubunun 15 üretim merkezi ve dünyanın çeşitli yerlerinde 20 satış firması ayrıca 100'ün üzerinde ülkede yetkili distribütörleri bulunmaktadır. Grup dünya çapında yaklaşık 7000 personel çalıştırmaktadır. FABER-CASTELL markasını Türkiye'de ortağı olduğu Adel Kalemcilik temsil etmektedir.

Kübra AKIŞ : Betül ÜRESİN: İşletme(İÖ) B Grubu