Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
TSK VE MİLLİ SAVUNMA tskvemilisavunma.wordpress.com.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
İNOVASYON NEDİR? Sunan Bülent Orta Stratejik Yapılandırma Danışmanı
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
European Manufacturing Innovation Survey 2004 Avrupa İmalat Sanayiinde Yenilik Araştırması 2004 Proje Konsorsiyum Ülkeleri: Almanya, Avusturya, İngiltere,
SEKTÖRDE İŞBİRLİĞİ Murad BAYAR – Savunma Sanayii Müsteşarı 26 Şubat 2010.
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
Sinerjitürk – Savunma Savunma Sanayinde Yeni Yaklaşımlar “gelecek nesil teknoloji” SinerjiTürk Savunma - Aralık 2008 Burak Mengi.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ
Uluslararası İnsan Hakları Çalıştayı Suriye’nin Yeniden Yapılandırılması: Devlet İnşası Çalıştayı ETKİNLİKLER.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Necmi KOLDAŞ Makine ve Gemi İnşa Sektör Müdürü 05 Aralık 2011
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
2014 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ ÖDÜL TÖRENİ
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
YATIRIM TEŞVİK SİSTEMİ
2016 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ Sanayileşme Daire Başkanlığı Hüseyin KILIÇ Sektörel Strateji ve Yatırım Planlama Şube Müdürü.
Savunma Sanayİ Ürünlerİ Testlerİ
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
SAVUNMA SANAYİ SEKTÖR MECLİSİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Uzay ve Uzay Çalışmaları.
Baraj.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız Kısa, Orta ve Uzun Vadeli Projelerimiz Aktif Projelerimiz Proje Ortaklarımız Danışmanlık Hizmetlerimiz Sonuç

Hakkımızda VIA Grup Savunma ve Savunma Sistemleri, Danışmanlık, Temsilcilik, Güvenlik Sistemleri, İmalat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi olarak Mart 2012 tarihinden itibaren faaliyetlerini sürdürmektedir.

Grup Şirketlerimiz Providenzia VIA Grup Yatırım Danışmanlık A.Ş. Ltd.Şti.

Faaliyet Alanlarımız Savunma Sanayii Güvenlik Sistemleri Kara Platformları Deniz Platformları Hava Platformları Elektronik ve Elektro-optik Sistemler Elektronik Karıştırıcılar Uzay ve Uydu Teknolojileri Güvenlik Sistemleri Ulusal/Uluslararası Danışmanlık Savunma Sanayine yönelik İmalat

Projelerimiz Kısa ve orta vadeli Uzun vadeli projelerimiz

Kısa ve Orta Vadeli Projelerimiz Gaz fişeği üretimi Taktik optik sistemler Sınır ve Boru hatları güvenlikleri Keşif Gözetleme (ISR) uçaklarının Türkiye’ye kazandırılması Uluslararası ortaklarımıza ait ürünler ve teknolojilerinin ülkemize kazandırılması

Uzun Vadeli Projelerimiz Bölgesel Uçak Üretimi Başlangıç Eğitim Uçağı Üretimi İnsansız Kara ve Hava araçlarının geliştirilmesi ve üretilmesi Elektronik savaş sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi Uydu ve uydu sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi,

Aktif Projelerimiz 10 adet ISS uçağı tedarik projesi Malezya’ya 1 adet uçak tedariği Sınır Güvenliği Projesine; SNC ve DoDaam ile iştirak edilmesi, İstihbarat sistemleri tedarik projesi Termal sistemler projesi

Aktif Projelerimiz 40.000 adet Piyade Tüfeği Holografik Nişangah projesi 1.400 adet Termal El Dürbünü projesi Boru Hatları Güvenliği projesi Füze Alarm Sistemleri (MWS) projesi Baraj Güvenliği Projesi (206 Baraj) THOR III Elektronik Jammer projesi

Proje Ortaklarımız Sierra Nevada Corporation (SNC) Türk Hava Kurumu TİSAŞ Diamond Aircraft OPTIX Co.

Danışmanlık Hizmetlerimiz Teknoloji Danışmanlığı Project consulting Lobi Danışmanlığı Temsilcilik Hizmetleri Ortaklık Danışmanlığı Eğitim Danışmanlığı

Sonuç VIA Grup Savunma şirketi; kısa vadede kurumsal şirket yapısıyla başta TSK ve EGM’lüğünün en temel savunma proje ve modernizasyon ihtiyaçlarına cevap vermek, orta vadede milli uçak ve uydu üretim projelerinin ortağı olmak ve uzun vadede ise, özgün tasarımlarıyla yurtiçi ve yurtdışında saygın ve güvenilir bir Marka olma hedeflerini taşımaktadır. www.viasavunma.com.tr www.viadefence.eu