Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Giden Evrak Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu
Advertisements

Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.
GRAFİK VE HARİTA YARATMA
EZPro Q-Label.
İstatistik ve Bilgi İşlem
Otel Satış Fiyatları.
Rehber Bilet Zimmet Tanımlama
Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK
Ülke, Şehİr ve bÖlge tanimlamasi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
RANDEVU SEKRETERLİK HİZMETLERİ
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
1.Adım: Bölgede dağıtıcı yetkisi olan kişi Bilgi Edinme Başvuru Bilgileri sekmesini seçerek giriş yapabilir.
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) ÖRNEK ANONİM ŞİRKET KURULUŞU
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Formül Hazırlama ve Kullanma
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.
Öğretmen e-okul’da ne yapar?
OBS KULLANIMI SUNUMU (Akademik Personeller, Danışman Akademik Personeller, İdari Personeller için)
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
TKKY - Taşınır Mal İşlemleri
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Derslere grup öğrenci tanımlaması yapılabilen ve ders öğrenci sınıf listelerinin raporlarının alınabildiği ekrandır. Ekran 3 sekmeden oluşmaktadır. Bu.
Microsoft EXCEL (1).
TURGUTLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Muhtar Bilgi Sistemi.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği
Microsoft EXCEL (1).
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
Muhasebeleştirilmiş Taşınır İşlem Fişinin Düzeltilmesi
EBYS KULLANIMI.
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
Sinem TÜRKOĞLU Sınıfı: 10 – Bilişim No : 59 BILIŞIM TEKNOLOJILERININ TEMELLERI PROJE ÖDEVI WINDOWS 7 KURULUMU.
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONELE FAZLA MESAİ UYGULAMASI DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL.
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Şirket Web Sitesi Tasarımı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
Ürün Nasıl Eklenir? Ürün Ekleme Ürün Düzenleme Ürün Gruplama.
Excel (Hesap Çizelgesi) Programı
Sunum transkripti:

Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki kutucuk işaretlenmiş olmalıdır.

Partilerin oluşturulması ve etiket talep işlemleri Tohumluk Üreticileri tarafından yapılacaktır. Mevcut etiket talep formu doldurulacak ve her partiye ait bilgiler TVYS’ye kayıt edilecektir. Bunun için; ilk olarak aşağıdaki ekran açılmalıdır. Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi -1

Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi - 2 Oluşturulacak parti bilgileri girilir ve kayıt yapılır. Parti oluşturma Yılı: Etiket talebi yapılan yıl Tür: Oluşturulacak partinin türü Çeşit: Oluşturulacak partinin çeşit’i Sınıf kademe oluşturulan partinin amacı belirlenir. Kaydet butonuna basılır. Bu işlem sonunda Tarla kontrol Raporu Ekle aktif hale gelir. Oluşturulan partilerin elde edildiği tarlaları belirlenmek üzere Tarla kontrol Raporu ekle’ ye tıklanır. Açılan sayfada bu işlemler yapılabilir. Tarlalar ve işartlenen tarlalardan elde edilen tohumluk miktarları belirlendikten sonra partideki ambalajların ve etiketlerin nitelikleri belirlenmelidir. Bunun için Parti etiket ekle tıklanır.

1.Listeden oluşturulan partinin tohumluklarının elde edildiği tarla işaretlenir 2.se ç ilen tarladan oluşturulan partide ne kadar tohumluğun kullanıldığı belirtilir 3.Se ç ilenleri partiye ekle butonuna basılır Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi - 3

1.Ambalaj bilgileri girilir 2.Etiket bilgileri girilir 3.Etiket ü zerine yazılması talep edilen ek bilgi girilir 4.İla ç lama yapılmışsa belirtilir. 5.Kaydet butonuna basılır. 6.Etiket talep formu doldurularak etiketlerin basılacağı kuruma başvurulur. Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi - 4 Patates tohumluğunda yumru büyüklüğü, şeker pancarında monogerm veya teknik monogerm melez tohumlarda ise melez ibaresi belirtilir. Tohumluklar ilaçlanacaksa ilacın etken maddesi belirtilir. İlaçlanmamışsa boş bırakılır.

1.Parti numarası otomatik önerilir. Farklı bir parti numarası verilecekse bu numara silinerek verilecek parti numarası yazılır. 2.“Parti numarası al” tuşuna basılır 3.etiket talep formu bu bilgilere uygun olmalıdır. Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi

Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi - 6 Oluşturulan parti veya bilgilerinde bir hata varsa aşağıdaki aşamalar izlenmelidir. 1.Resimde gösterilen menüden seçilir ve açılan sayfadan parti veya partiler listelenir.

Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi - 7 Oluşturulan parti veya bilgilerinde bir hata varsa aşağıdaki aşamalar izlenmelidir. 1.Değişiklik veya düzeltme yapılacak partinin sağıdaki parti detayları kutucuğu işaretlenerek partiye ait düzenleme ekranı açılır.

1.Belirlenmiş parti numarasını g ö sterir. 2.Yeni parti numarası belirlenir. 3.Parti numarasını değiştir. Butonuna basılır. 4.Oluşturulan partiye ait Parti numarası haricinde bir hata varsa, Mevcut parti numarası silinir Etiketlere ait bilgiler silinir ve yeniden girilebilir. Eğer Tarla Kontrol Rapor(TKR) bilgilerinde bir hata varsa; yukarıdaki işlemler tekrarlanır, TKR bilgileri silinir ve 4. sayfadan itibaren işlemler tekrarlanarak güncel bilgiler girilir. Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi