MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Pln 1124 şehİr coğrafyasI Konut ve yakIn çevresİnde radburn sİstemİ
Youth Entrepreneurship Programme
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
CERN.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER & NASA & MOMATH & NATIONAL GEOGRAPHIC.
Finansal Göstergelerin Anlamı Oral Erdoğan Piri Reis Üniversitesi Kocaeli, 30 Kasım
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
SANAT VE TARİH MÜZESİ.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
4 Kare Problemi 4 Kare Problemi Hazır mısın? B A Bu şekle iyi bak
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
FRANKFURT Pİ GÜNÜ.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
SİLİKON VADİSİ.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NASA MOMATH NATIONAL GEOGRAPHIC.
MUN NEW YORK.
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference. Nasa Eğitim Programı.
Yurt Dışındaki ATATÜRK anıtları
DÜNYA’MIZ NASIL OLU Ş TU? Güne ş Sistemi'nin Güne ş 'e uzaklık açısından üçüncü sıradaki gezegeni. Üzerinde ya ş am barındırdı ğ ı bilinen tek do ğ al.
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
Model United Nation Educational Tour Boston, New York, Washington DC
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
GENOM & NASA & NATIONAL GEOGRAPHIC EĞİTİM PROGRAMI
Brüksel.
1/37 ÖRENÖNÜ TAB İ AT PARKI. 2/37 ÖRENÖNÜ TAB İ AT PARKI.
Medeniyetlerin kesişim noktası
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
İSTİKLAL KULESİ MÜDAFAİ HUKUK KULESİ HÜRRİYET KULESİ SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ KABARTMA KADIN HEYKEL GRUBU BASKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ ERKEK.
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
Letchworth Garden City.
Cem Yurtsev
LONDRA.
Dünyanın harikaları.
TARİHSEL SÜREÇTE ŞEHİRLER
EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi.
ANITKABIR.
ÖDÜLLÜ PROJELER DUYGU GÜNEY
Bu Müze Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Ayvacık İlçesi Küçükkkuyu Beldesinde bulunmaktadır. Zeytinin anavatanı olan ve altı bin yıldır zeytinyağı üretilen.
ÇANAKKALE.
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
Erasmus+ Projelerimiz. Okulumuzun Erasmus + Projesi kapsamında yapılan iki ba ş vurusu kabul edilmi ş tir tarihli arasında gerçekle ş ecek.
“ABD Performans Esaslı Bütçeleme ve İç Kontrol Yapısının İncelenmesi”
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
GÖKDELENDE ÖĞLEN YEMEĞİ "BİR ZAMANLAR, -1930’LARDA AMERİKA”
Gökmen ÖZER/Coğrafya Öğretmeni MezopotamyaNil Vadisiİndus Nehrinin kıyılarıÇin, ilk şehirlerin kurulduğu yerlerdir.
FLORIDA YAZ OKULU.
KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR LİSANS PROGRAMI
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
F E Z A G Ü R S Y.
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: GÖZDE BOZ
ALİBABA Ağahan KÖSE
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
Aziz Sancar’ın Hayatı.

SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
CİHAD HARMANDAR Dünya Ticaret Merkezi Yükseklik: 1368 ve 1362 feet (412 ve 415 metre) Sahipleri: New York Port Authority ve New Jersey Mimar:
STEPHEN CURRY HAZIRLAYAN AHMET EM İ R AYTEK İ N STEPHEN CURRY 14 Mart 1988 tarihinde do ğ an Wardell Stephen Curry, NBA takımlarından Golden State Warriors.
Sunum transkripti:

MATH MIDWAY AT MOMATH

+ MATH MIDWAY AT MOMATH

+ Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi ş tikleri yer. asıl adı "Longacre Square"dir yılında the New York Times''ın merkezini buraya ta ş ımasının ş erefine meydanın adı Times Square olarak de ğ i ş tirilmi ş tir Nisan 2013

+ Lower Manhattan (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 Manhattan Adası’nın en güneyinde kalan kısımdır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir.

+ Özgürlük Anıtı (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 ABD'nin New York ş ehrindeki Liberty (Özgürlük) adası üzerinde, in ş a edildi ğ i 1886 yılından bu yana Amerika'nın simgesi olan anıtsal heykeli ve gözlem kulesidir. Dünyanın en tanınan abidelerinden biridir.

Nisan 2013 Math Midway At Momath MoMath(New York) Nisan 2013 Matematik Müzesi küçük bir müze olarak ba ş lamı ş ve Math Midway programları sayesinde 22 milyon dolarlık bir bütçeyi yönetmektedir.

Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013

+ MoMath(New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013

+ Central Park (New York) Nisan 2013 Amerika Birle ş ik Devletleri'nin New York ş ehri Manhattan ilçesinde yer alan büyük umumi kentsel bir parktır. Yıllık ortalama 25 milyon ziyaretçisiyle Central Park, Birle ş ik Amerika'da en çok ziyaret edilen kent parkıdır.

+ Apple Store (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 Apple’ın 5 th Avaneu’daki görülmesi gereken dükkanıdır.

+ Math Midway At Momath Nisan 2013 Dünya çapında zincirleri olan tema parklardan bir tanesi. Safari tema parkı ve Sky Screamer New Jerey’de bulunmaktadır.

+ Coloumbia Üniversitesi (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 New York eyaletinin en eski, Amerika'nın ise 5. eski üniversitesidir. Amerika Birle ş ik Devletleri kurulmadan önce kurulan 9 üniversiteden biridir.

+ Birle ş mi ş Milletler (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan ülkenin temsilcilikleri bulundu ğ u Birle ş mi ş Milletler Örgütü’nün yönetim binasıdır.

+ Empire State Binası (New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 Dünya'nın en yüksek binası olan Chrysler Building'in,bu unvanını elinden almı ş tır. Yapımı 1932 yılında bitmi ş tir. Dünya'da da tek ba ş ına yükselen en yüksek üçüncü yapıdır.

+ Metropolitan Müzesi(New York) Nisan 2013 Math Midway At Momath Nisan 2013 Dünyanın en büyük ve en önemli müzelerinden bir tanesidir. Manhattan, New York City'deki Central Park'ın yanında yer alan müze, The Cloisters adı verilen orta ça ğ sanatını barındıran bölümü bünyesinde bulundurur.