T-MATIC SÜRDÜRÜLEBİLİR HİJYEN HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

İKTİSAT Girişimcilik - Sıfırdan Başlamak -.
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
ÇİZGİ FOTOKOPİ Ofis Sistemleri Satış Ve Teknik Servis Noktası
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
III- SLS Klipsleri Kalite Tablosu. SLS Klips Uygulayıcılar Test Etme Metodu.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
V(TºC ) = I x R (TºC ) I I I Rpt-100 Rpt-100 Rpt-100 Gümüş tel
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
TGSD Başvuru Formu Dikkat Edilecek Hususlar
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
MAKİNELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Yeni Pazarlama Teknikleri
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
A.ŞAHİN ŞUBAT 2004 Abdulmuttalip ŞAHİN Master Formatör ©
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME ve ÜRÜN YAŞAM SÜRECİ STRATEJİLERİ
GSM & ABS (ANTI-LOCK BRAKE SYSTEM)
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.
Mayıs 2012.

NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
NANOTEKNOLOJİ Nanoteknolojinin Etkilediği Alanlar Nanoteknoloji
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Doç. Dr. Ahmet UĞUR İnönü Üniversitesi İktisat Bölümü
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
KONU : GERİYE DOĞRU RİTMİK SAYMALAR KAZANIM :
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
T.C BEYKENT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ A.B.D Optimizasyon Teknikleri – Yrd.Doç.Dr Ümit Terzi Solar Panel Üretimi Yapan.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Endüstriyel vakum makinası. Delfin MISTRAL 202 DS AIREX endüstriyel temizlik ürünleri endüstriyel temizlik ürünleri Kuru ve sıvı maddelerin vakumlanması.
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Merkezi Uydu Sistemleri
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ŞİRKET VE ÜRÜN PREZANTASYONU HAZIRLAYAN ŞAHİN KESKİN
Düğüm çeşitleri.
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
Merve ÇAKMAK.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
KİRİŞÇİ MOBİLYADA DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN TAKİBİ
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
Endüstri mühendisliği.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
HAKKIMIZDA Cepkask İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. A.Ş, 60 yıllık sigortacılık tecrübesi ile 2003 yılında Türkiye’de ilk defa Cepkask Cep Telefonu Hizmet.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

T-MATIC SÜRDÜRÜLEBİLİR HİJYEN HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI… Mekatronik Galoş Giydirme Makinesi SÜRDÜRÜLEBİLİR HİJYEN HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI…

T-MATIC * Tamamen Türk mühendisliği, işçiliği ve sermayesiyle geliştirilmiş ve üretilmiştir.

Galoş giymenin en kolay ve teknolojik yolu… 1. Ayak İçeri 2. Ayak Dışarı Ayağınızı galoş haznesine, Ayağınız yere değene kadar Basınız. Ayağınızı galoş haznesinden Dışarı çekiniz, galoş otomatik Olarak ayağınızı sarmış olacak.

T-MATIC , içinde kalan galoşları sayar ve galoş bittiğinde sizi uyarır. Galoş bittiğinde boş kartuşu yenisiyle değiştirmek sadece birkaç saniyenizi alır; Kartuşu değiştirmek için cihazınızın kapağını açınız. Kapağı Aç Boşalan kartuşu alıp yerine yenisini yerleştiriniz. Kartuşu Değiştir Cihazınızın kapağını kapatıp «RESET» tuşuna basınız. Kapağı Kapat ve Reset

T-MATIC, hijyenin gerekli olduğu her yerde… Hastaneler Muayenehaneler Laboratuvarlar Spor Salonları Yüzme Havuzları SPA & Güzellik Merkezleri Anaokulları Havaalanları Örnek Daireler

Elinizdekileri bırakmanıza gerek kalmadan, Eğilip bükülmeden, Ayağınıza küçük gelen galoşlarla boğuşmadan, Ayakkabınıza elinizi sürmeden, Hatta …. Galoşa da elinizi sürmeden, Galoş giymek artık mümkün. %100 Türk mühendisliği ile geliştirilen, sağlam Türk işçiliği ve Türk sermayesiyle üretilen T-MATIC Mekatronik Galoş Giydirme Makineleriyle artık galoş giymek çok ama çok kolay… Tüm Türkiye genelinde yaygın satış ve servis ağıyla , 24 saat açık müşteri destek hattıyla, piyasada bulunan muadillerinin aksine hızlı ve sürekli sarf ve teknik servis hizmetiyle tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Hedefimiz, ürünümüzü bize yakışır bir şekilde, ülkemizde ve tüm dünyada, yüksek kalite standartlarında üretim yapabilen, hızlı ve sürekli çözümler sunan güvenilir bir marka oluşturabilmektir. İnancımız bunu başarabilecek güce, yeteneğe ve ahlaka sahip olduğumuzdur.