Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Advertisements

HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
ANADOLU YENİKÖY SPOR BASKETBOL
AMPUTE FUTBOLUN KURULUŞU
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR
Seydi Ali Reis Kupa Yarışları :
FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ Coca Cola Akademi Ligleri 2008 – 2009
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
FUTSAL.
Hadi bir futbol kulübü kuralım....
AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
ULUSAL KULÜP LİSANS SİSTEMİ. UEFA Kulüp Lisans Sistemi UEFA, Kulüp Lisans Sistemine 2003/2004 sezonunda başlamıştır. Bu sistem uyarınca Kulüpler UEFA.
Adı:Aziz Soyadı:Çelik No:44 Sınıf: 6/B
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
ATICILIK. TARİHÇE  2002 YILINDA 2 SPORCUYLA BAŞLATILAN BRANŞ 2008 YILINDA 70 SPORCUYA ULAŞMIŞTIR.  ERKEKLERİN YANISIRA BAYANLARDA SPORA BAŞLATILMIŞTIR.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
POWERLIFTING.
VOLEYBOL.
AB ve Spor. Yaklaşık 125 milyon AB vatandaşı herhangi bir spor etkinliğine katılmaktadır. Bu her dört kişi başına 1’den fazla bir rakamdır. Bireyler,
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
Mustafa Kemal Atatürk. Mustafa Kemal Atatürk Futsal Nedir ? Futbol Salona Girdi “Futsal” Oldu.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
ULTIMATE TÜRKİYE.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KİCK BOKS VE MUAY THAI TOPLULUĞU
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
SOSYAL HİZMET ETKİLEŞİM TOPLULUĞU
ULUSLARARASI 19 MAYIS KUPASI DART TURNUVASI
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PATEN SPORLARI TOPLULUĞU
TÜFAD İZMİR ŞUBESİ Seminer-3 “Türkiye’de Gençlik Geliştirme Programlarında Yapılan Hatalar ve Dünyadan Örnekler” ÖNERİLER Prof. Dr. Mustafa Ferit ACAR.
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
TÜFAD/İZMİR SERTİFİKA PROGRAMLARI 6
H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Süleyman Demirel Üniversitesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
EMİNE DİLAVER NİSA GÜRBÜZ.  Pekin aralarından 2008 yaz olimpiyatları ve parlimbik oyunlarında da olduğu pek çok spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.1990.
Sait Gürsoy’la Başarıya Doğru. Bakış Açısı 1950’li yıllar: “Ne bulursam onu alırım.” 1970’li yıllar: “Neyi alabilirsem onu alayım.” 2010’lu yıllar: “Ne.
Teknik Kurulun Görevleri
EKİNÖZÜ ÇPL SATRANÇ ÇALIŞMALARI TURNUVALARIMIZ 1. EKİNÖZÜ ÇPL SATRANÇ TURNUVASI 2. GELENEKSEL EKİNÖZÜ ÇPL SATRANÇ TURNUVASI.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.
ÜNİVERSİTE İÇİ SPOR ŞENLİKLERİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
HENTBOL.
Sporlar Voleybol Futbol Basketbol Tenis. Spor İle İlgili Bilgi Öğrenmek İçin Evet’e Basın Çıkmak İçin HAYIR’A BASIN.
KIŞ SPORLARI BEĞÜM ŞEVVAL ÜNAL.
SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU.
Yurtiçi Faaliyetleri & Altyapı Organizasyonları Departmanı İstanbul 2016.
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
BENİMLE OYNAR MISIN? Yrd. Doç. Dr. Raif ZİLELİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü BSÖ 103 BASKETBOL (2 2) Prof. Dr. Fehmi TUNCEL.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR; TAE; Ayak, KWON; El anlamına gelmektedir. DO ise, ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir.
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELİ BURSASPORLULAR TOPLULUĞU
Kural - 7 Maçın Süresi.
Basketbol Eyüp Yurtbay rekreasyon
Gelişmekte olan sporlar
DÜNYADA HENTBOLUN TARİHSEL GELİŞİMİ
Sunum transkripti:

Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu Ragbi Nedir? Türkiye’de Ragbi’nin Son Durumu Rugby Hacettepe’de Hedefler Gereksinimler Rugby ve Touch Rugby Topluluğu Kimliği Rugby ve Touch Rugby Topluluğu Etkinlikleri Sosyal Farkındalık Son

LIVE hard, Play Rugby, DIE UglY!

Ragbİ, Türkİye’de ragbİ RAGBİ OLİMPİK BİR SPORDUR. 2016’da 31. Olimpiyat Oyunlarına Katılma Hedefimiz vardır. Bay Bayan Milli Takımlar mevcuttur. Azerbaycan ve Slovakya Galibiyetleri ile European Nation Cups’da yer almaktadır. 1823’den beri oynanmakta, Dünya’da en popüler 4. spor branşıdır. Ragbi 15’er kişilik 2 takımla 40’ar dakikadan 2 devre halinde oynanan bir açık hava sporudur.

Türkİye’de Ragbİ 2 lig, 1 Ulusal Şampiyona düzenlenmekte ve Hacettepe Rugby Tigers olarak bu organizasyonlara katınılmaktadır. 1. Ligde 8 Takım Bölgesel Ligde 7 Takım 5 adet Kadın Ragbi Takımı Ulusal Şampiyonası Ankara’da 7’s rugby turnuvası düzünleyerek buradan elde edilecek gelirlerin yardım kuruluşlarına bağışlanması MCM Turkuaz Medya Sportif Gelişim Ödülü kazanıldı, 2012

Aqua vs. tIgers

Lady tIgers

Rugby Hacettepe’de 6 Nisan 2012 kuruluş 31 aktif sporcu, 50 üye 100’ü aşkın taraftar desteği Ekip; Antrenör: Erol BİÇER Akademik danışmanlar: Doç. Dr. Ayhan YILMAZER Yard. Doç. Dr. Şule ŞAHİN Branş Sorumlusu: Fazıl HIZAL Haftada 3 gün sabit saha antrenmanı İlk resmi maç sonuçları; Hacettepe Rugby 66 – 0 222 Eskişehir Rugby Hacettepe Rugby 32-7 Aqua Rugby

Hacettepe Rugby TIGERS!

Touch Rugby Kuruluş 2 Nisan 2011'den Türkiye'de ilk defa Hacettepe'de! Antrenman ve sosyal oyun. 6 kişi ile oynanmaktadır. Dünya’da kendi ligi olduğu gibi sosyal amaçlar için de kullanılmaktadır. Düzenli yetimhane, çocuk bakım evi,huzurevi ziyaretleri, üniversite faaliyetlerine katılım.

Touch Rugby

Rugby ve touch Rugby Hedefler Milli takıma ve olimpiyatlara oyuncu(lar) yetiştirmek/göndermek. Türkiye Ragbi 1. Ligine çıkmak, Kadınlarda Tükiye Şampiyonluğunu almak, Ankara’da bir lise/genç takımı kurulmasına destek vermek, Altyapı çalışmalarına başlamak, Tükiye’de ragbi ve touch ragbinin gelişmesini sağlamak,

Gereksİnİmler Kapasiteye uygun bir çim saha Profesyonel antrenör, kondisyoner ve sağlıkçı desteği Düzenli antrenman saatleri Sportif koordinatörlüğün oluşturulup, oraganizasyonlara destek olunması Sportif faaliyetler için Beytepe’de ortak kulüp odası Takım ekipman ve oyuncuları için mazeme ve soyunma odası

Teşekkürler! Ali ESENKAYA (Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkan V.) Prof. Dr. Murat TUNCER (Rektör) Prof. Dr. Hasan BAYHAN (Rektör Yardımcısı) Ali ESENKAYA (Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkan V.) Doç. Dr. Ayhan Yılmazer ( Nükleer Enerji Mühendisliği ) Yard. Doç. Dr. Şule ŞAHİN ( Aktüerya Bilimleri ) Fazıl HIZAL ( H.Ü.S.K. Branş Sorumlusu) Niall DOHERTY ( Rugby Milli Takımlar Teknik Direktörü) Abdullah GÜNEŞ ( Metu Rugby ) Oğuzhan ÇULHA ( Hacettepe Rugby Tigers ) Metu Rugby & Kadıköy Rugby Takımları Tüm Oyuncular, İzleyiciler ve Rugby Sporunun Gelişmesi İçin Çalışanlar.

Son. Hacettepe Rugby Tigers Erol BİÇER.