NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sağlık ve Hijyen.
Advertisements

TEMİZLİK NİÇİN GEREKLİDİR?
ÇİÇEKLİ BİTKİLERDE ÜREME, BÜYÜME ve GELİŞME
SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL…
SLIMTEX COSMETICS TEXTİLE
KİŞİSEL TEMİZLİK.
Anti-wrinkle serum Regenerant Güçlü kırışıklık önleyici Dokular yenilenir ve yeniden yapılandırılır Tahrişleri önler ve ağrı gidericidir Oksitlenmeyi ve.
HİJYEN VE SAĞLIK.
HİJYEN ve SAĞLIKLI YAŞAM
Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj.
KİŞİSEL HİJYEN.
Mayıs 2011 Petra Kristali. Tuzlu gerçekler… Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan.
MEYVELERİN VE SEBZELERİN YARARLARI MEYVELERİN YARARLARI.
Duyu organlarımız , dünyaya açılan penceremizdir.
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Kas İskelet Sistemi -
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
SAĞLIKLI BESLENME STJ.DYT. MERYEM İTEK
EĞİTİM 6 KİŞİSEL HİJYEN NİSAN
EĞİTİM 8 Kişisel Hijyen Oğuz Güler 1.
Sağlıklı Deri İçin Kozmetik Kullanımı
TOPLUM SAĞLIĞI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
EKLEM RAHATSIZLIKLARI ve P.C. 28 Jel
SAĞLIK İÇİN HİJYEN.
BADE ŞARAP BUTİĞİ’NE HOŞGELDİNİZ....
2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2.
Prof.Dr.Semih ÖTLEŞ İVİ Kivi meyvesi folik asit, potasyum, krom ve E vitamini yönünden zengindir. Bir kivi meyvesi günlük C vitamini ihtiyacını fazlasıyla.
YANIK, DONMA VE SICAK ÇARPMALARI
SAÇLARIMIZ VE DOĞAL ÜRÜNLER
ÇAMAŞIR SODASI VE ÇAMAŞIR SUYU
FAYDALI BESİNLER.
Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara.
SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN GENEL ÖNERİLER
Kuaförlük ve Güzellik Bilgisi Eğitmeni Aylin GÜLEÇ
ANA SAYFA KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRLENME HAZIRLAYAN ÇIKIŞ.
AYAK BAKIMINDA ALTERNATİF YÖNTEMLER
Ders: Fen ve Teknoloji (4
KİŞİSEL TEMİZLİK.
SEMİNERİMİZE HOŞ GELDİNİZ….
KİŞİSEL HİJYEN SAĞLIK YÜKSEKOKULU.
Dışarıdan eve gelince, Tuvaleti kullandıktan sonra, Oyundan sonra,
TOPLUM SAĞLIĞI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
DERİ VE ALGILAMA İŞLEMİ
HİJYEN.
TEMİZ YAŞAM SAĞLIKLI YAŞAM
SUYUN İNSAN YAŞAMINDAKİ YERİ
Roka. Roka ‘nın Faydalari Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını.
ANTRENMAN BİLGİSİ “Eklem Hareket Genişliği ve Antrenmanı”
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.
ÜRÜN PORTFÖYÜ.
HAYATA DA İ R… 23 Hamilelerin Yaz Rehberi Hamileliğinizin İlk ve Son Ayları Yaz Mevsimine Rastladıysa…
Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.
Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.
İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde, kendi binasında faaliyet gösteren üretim tesisimiz, 6000 m2 alandan oluşmaktadır. Üretici.
BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
SEMİNERİMİZE HOŞ GELDİNİZ….
KİŞİSEL GÖRÜNÜM VE HİJYEN
MADEN SUYUNUN BİLİNMESİ GEREKEN FAYDALARI
Egitimzili.com 3. SINIF FEN BİLİMLERİ 3. ÜNİTE: MADDEYİ TANIYALIM SUNUSU Hazırlayan: Mehmet ULUSAL.
Limonun FAYDALARI VE ZARARLARI.Limon suyunun "MUCİZEVİ ETKİLERİ"
KİŞİSEL TEMİZLİK. SAĞLIK Yalnızca hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir.
SODYUM KARBONAT Na 2 CO 3. Sodyum karbonat halk arasında çamaşır sodası olarak da bilinen kimyasal bir üründür. Formülü Na 2 CO 3 olan bu kimyasal bir.
Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha.
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
Kişisel Hijyen Ne Demektir? Bireylerin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmek için yaptıkları uygulamalardır!!!
Kozmetikler
Doğal güzellik laboratuvarı.
Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri
 Yenidoğan bebekler İlk yılda bağışıklık sistemi kuvvetlenirken pek çok hastalıklar karşılaşabilirler. Hastalıklara karşı oldukça korumasız olan bebeklerin.
Sunum transkripti:

NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI

Olive Vücut Kremi / Body Cream İçeriğindeki zeytinyağı ve yoğun etkenler sayesinde ,cildinizi nemlendirir, yumuşatır, bakım yaparak pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Cildinizin elastikiyetini korumasını sağlar. Günlük bakımınız için idealdir.

İçeriğindeki zeytinyağı ve shea butter sayesinde,cildinizi ekstra nemlendirir, yumuşatır, bakım yaparak pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Shea Butter’ın cildinizin nem kaybını engelleyen etkisiyle cildinizi yenileyerek, cildinizin direncini arttırır. Cildinizin elastikiyetini belirgin şekilde arttırır. Özellikle el,dirsek ve dizin yıpranmış kısımları ile boyun ve dekolte bakımı için yoğun koruma sağlar. Olive Body Butter

Olive Vücut Losyonu/ Body Lotion İçeriğindeki zeytinyağı ve yoğun etkenler sayesinde,cildinizi nemlendirir, yumuşatır, bakım yaparak pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Cildinizin elastikiyetini korumasını sağlar. Günlük bakımınız için idealdir.

Olive Peeling Etkili Vücut Şampuanı/ Body Polish Olive Body Polish cildinize nazikçe peeling yaparken, cildinizi ölü deriden arındırır, derinlemesine temizler, nemlendirir. İçeriğindeki mikrokapsüller, bakım yaparak, cildinize sağlık ve canlılık kazandırır. Her duştan sonra cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayarak, kurumasını engeller ve yağ dengesini düzenler. Doğal ve büyüleyici kokusunun rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi gün boyu hissedilir. Cildinizin pH değeri ile uyumludur.

Olive Nemlendirici Sıvı Sabun Sabun Liquid Soap Olive Sıvı Sabun’un doğal ve büyüleyici kokusunun rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi ile elleriniz mis gibi kokar. Yoğun etken maddelerden oluşan özel formülü sayesinde cildinizin nem dengesini koruyarak ellerinizi kolayca temizler. Her cilt tipine ve cilt pH değerine uygundur.

Olive Besleyici Kalıp Sabun / Body Soap İçeriğindeki Zeytinyağı ve etkili etkenler sayesinde cildinizi yumuşacık yapar ve nemlendirir. Derinlemesine temizleyerek,ferahlamanızı sağlar. Doğal zeytin kokusu ile kişisel temizliğinizi keyfe dönüştür. Her tip cilde uygundur.

SPA Vücut Kremi/Body Cream İçeriğindeki zeytinyağı ve yoğun etkenler sayesinde ,cildinizi nemlendirir,yumuşatır,bakım yaparak pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Cildinizin elastikiyetini korumasını sağlar.Günlük bakımınız için idealdir.

SPA Vücut Losyonu / Body Lotion İçeriğindeki zeytinyağı ve yoğun etkenler sayesinde,cildinizi nemlendirir, yumuşatır, bakım yaparak pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Cildinizin elastikiyetini korumasını sağlar. Günlük bakımınız için idealdir. New Era SPA Losyon deniz havasını çağrıştıran büyüleyici kokusu ile size rahatlık hissi vererek, cilt bakımınızı keyfe dönüştürür. New Era SPA ürünleriyle evinizdeki bakımın rahatlığını yaşayın.

SPA Peeling Etkili Vücut Şampuanı / Body Polish SPA Body Polish cildinize nazikçe peeling yaparken , cildinizi ölü deriden arındırır,derinlemesine temizler, nemlendirir. İçeriğindeki mikrokapsüller ,bakım yaparak, cildinize sağlık ve canlılık kazandırır. Her duştan sonra cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayarak , kurumasını engeller ve yağ dengesini düzenler. Doğal ve büyüleyici kokusunun rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi gün boyu hissedilir. Cildinizin pH değeri ile uyumludur.

SPA Sıvı Sabun/ Liquid Soap SPA Sıvı Sabun’un doğal ve büyüleyici kokusunun rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi ile elleriniz mis gibi kokar. Yoğun etken maddelerden oluşan özel formülü sayesinde cildinizin nem dengesini koruyarak ellerinizi kolayca temizler. Her cilt tipine ve cilt pH değerine uygundur.

SPA Banyo Köpüğü / Bath Soap SPA Banyo köpüğünün sadece baş döndürücü kokusuyla değil, size yaşattığı bol köpüklü banyo keyfi ile de unutulmaz anlar yaşayacak,rahatlayacaksınız. Sadece sıcak ,akan suya dökün ve zengin köpüğün tadını çıkarın. Kullanım Önerisi: Banyo suyunun içine dökün ve iyice dağılmasını sağlayın. Eğer ürün göz ile temas ederse temiz suyla yıkayınız. Yetişkinlerin kontrolü altında kullanın..

SPA Banyo Tuzu / Bath Salt SPA Banyo tuzunuz buhar yoluyla suya karışarak banyonuza hoş bir koku verir. İçeriğinde bulunan Sodyum Karbonat, ılık su ile karıştığında ağrı giderici ve kas gevşetici olarak etki gösterir. Stresinizi atmanızı ve rahatlamanızı sağlar. Ayrıca SPA banyo tuzu ,suyu yumuşatarak cildinizin kurumamasına yardımcı olur. KULLANIM ÖNERİSİ:Sıcak yada ılık su doldurulmuş küvete 3-4 yemek kaşığı banyo tuzu atılır.Banyo tuzu,banyo köpüğü ve banyo yağları ile aynı anda kullanılabilir.Ayak bakımında,pedikür esnasında su dolu kaba 1-2 yemek kaşığı SPA banyo tuzu eklemeniz yeterli olacaktır.

SPA Masaj Yağı / Massage Oil New Era masaj yağı cildinizi besler ve nemlendirir. Vücudunuza esneklik ve rahatlama sağladığı gibi spordan sonra adalelerinizin rahatlamasına da yardımcı olur. Cildinize pürüzsüz bir görünüm veren masaj yağı kuru ciltlerin günlük bakımında kullanılabildiği gibi güneş banyosu ve solaryum sonrasında da tüm vücuda da uygulanabilir. Günün yorgunluğunu üstünüzden alarak rahatlamanıza ve yatışmanıza yardımcı olur.

SPA Rahatlatıcı Kalıp Sabun / Body Soap İçeriğindeki etkili etkenler sayesinde cildinizi yumuşacık yapar ve nemlendirir. Derinlemesine temizleyerek,ferahlamanızı sağlar. Doğal zeytin kokusu ile kişisel temizliğinizi keyfe dönüştür. Her tip cilde uygundur.

SPA Doğal Banyo Lifi / Body Soap New Era Spa doğal banyo masaj lifi palmiye ağacından üretilmiştir. Bu doğal ürün yalnızca vücudunuzu temizlemekle kalmaz, aynı zamanda cildinize masaj yaparak kan dolaşımınızın hızlanmasına da etkide bulunur. Duşunuzu keyfe dönüştürürken,duş anında ve sonrasında da rahatlamanızı sağlar. Kullanım önerisi: Doğal banyo masaj lifi sıcak su içinde yumuşatılır ve kullanımından sonra kuruması için sıkılıp asılır.