Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mayıs 2011 Petra Kristali. Tuzlu gerçekler… Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mayıs 2011 Petra Kristali. Tuzlu gerçekler… Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan."— Sunum transkripti:

1 Mayıs 2011 Petra Kristali

2 Tuzlu gerçekler…

3 Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan su, ancak yeterli miktarda ve sağlıklı tuzla birlikte görevini yerine getirebiliyor. Yaşayabilmemiz için gerekli olan enerji, su ve tuzun birlikteliğiyle ortaya çıkıyor. Vücudumuz, tüm organlarımızın çalışmasını sağlayan doğal enerjimizi su ve tuz olmadan üretemiyor!

4 Vücudumuz ve Tuz. Günlük tükettiğiniz tuz miktarı ne kadar dersiniz? Pişirdiğiniz yemeğe kaç kaşık tuz atıyorsunuz? Önünüze gelen yemeğin tadına bakmadan tuzluğa yöneliyor musunuz? Sabahları kaç zeytin yiyorsunuz?

5 Vücudumuz ve Tuz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu günlük tuz miktarının yaklaşık 3,5 katı kadar tuz tüketiyorsunuz! Normal bireyler için günlük tuz ihtiyacı 3-7 gr. arasındadır. Ülkemizde yapılan araştırmalarda erkekler günlük 19.3 gr., kadınlar ise 16.8 gr. tuz tüketiyor. Ortalama tüketim miktarı ise 18 gramı buluyor.

6 Vücudumuz ve Tuz. Aşırı miktarda sağlıksız rafine tuz tüketerek hastalıklara zemin hazırlıyorsunuz!

7 Sağlığımızın Düşmanı: Rafine Tuz. Rafine sofra tuzunu bir daha sofranızda görmek istemeyeceksiniz. NEDEN? Rafine sofra tuzu kirli kaya, deniz ve göl tuzunun tüketime hazır hale gelebilmesi için işlem görmüş sodyum klorürdür..

8 Sağlığımızın Düşmanı: Rafine Sofra Tuzu. Akışkan olması ve nem tutmaması için alüminyum hidroksit; beyazlatmak için hidrojen peroksit gibi 11 yabancı madde ilave edilir. Rafine sofra tuzu, gördüğü işlemler sonrasında vücudumuzun ihtiyacı olan tüm doğal minerallerini kaybeder.

9 Sağlığımızın Düşmanı: Rafine Sofra Tuzu. Tüm bu işlemler ve ilaveler sonrasında rafine sofra tuzu vücudumuz için agresif bir madde haline gelir. Bağışıklık sistemimize zarar verir. Tüketilmesi vücudumuzun doğal minerallerinin ve enerjisinin kaybolmasına sebep olur.

10 Sağlığımızın Düşmanı: Rafine Sofra Tuzu. 1 birim rafine tuz, ancak 23 katı suyla vücudumuzdan atılır. Vücudumuz kendini korumak için rafine tuzu atmaya çalışır. Günde en fazla 5 gr. rafine tuzu uzaklaştırabilir.

11 Sağlığımızın Düşmanı: Rafine Sofra Tuzu. Aşırı rafine tuz tüketimi nasıl hasta yapar? Kemikler üzerinde kristalleşerek birikir. Vücutta hayvansal proteinlerle birleşerek ürik asit denen zararlı maddeye dönüşür. Vücuda yeterli su girmeyince vücut kendi hücrelerini suyunu kullanır. Susuz kalan hücre ölür!.

12 Tuzdan sürprizler…

13 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali.. Tüm dünyada Himalaya tuzu olarak bilinen doğal mineralli, %100 organik kristal tuz! Suda doğal mineral, yemeklerde organik tuz…

14 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali.. Doğanın modern dünyaya hediyesi! Organik Petra Kristali 256 milyon yıl önceki temiz deniz sularının aşırı güneş ısısıyla kuruması ve yüksek basınç altında kristalleşmesiyle oluşmuştur.

15 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Hem sağlığınıza destek hem yemeklere lezzet! İnsan vücudunun ihtiyacı olan mineralleri içerir ve yemeklere doğal tuz tadı verir.

16 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Organik Petra Kristali’nin molekülleri hücrelerimizden geçebilecek inceliktedir. Oysa işlem görmüş sofra tuzu, kaya tuzu, deniz tuzu hücre içine geçebilecek incelikte değildir.

17 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu 84 minerali içermekle kalmaz… Sağlıklı hücre oluşumuna katkıda bulunup, hücreleri oksijenle besler. Vücudun asit baz dengesine yardımcı olur. PH dengeler. Dolaşım sistemine, organların görevlerini yapmasına, kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur.

18 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Vücutta biriken toksinlerin ve ağır metallerin dışarı atılmasına yardımcı olur. Hücre yenilemesini destekler; ölü hücreleri vücuttan atar.

19 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Hangi hastalıkların tedavisinde etkilidir? Aşırı kilo, depresyon, böbrek taşları, kolesterol, migren, kemik erimesi (osteoporoz), gut, guatr, yüksek tansiyon, kireçlenme ve romatizma, kanser, düzensiz uyku, şeker hastalığı,Alzheimer, astım ve alerji, yaşlanma belirtileri, hafıza kaybı ve unutkanlık, sedef, egzama, siğil, akne, uçuk, cilt lekeleri ve çiller.

20 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Etkisini görebilmek için düzenli olarak, içme suyunda ve yemeklerde kullanmanız gerekir!

21 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Petra Kristali + Su = Sole (Sıvı Güneş) Petra Kristali cam bir kavanoza konur, üzerini kapatacak kadar su eklenir. Bu karışım eriyemeyecek seviyeye geldiğinde %26 lık doymuşluğa ulaşmış demektir. Bu Petra Kristalli eriyik sıvıya “Sole” denir.

22 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Sole, Petra Kristali’nin kullanıma hazır halidir. Sole’yi, tuz kullanmanız gereken tüm gıdalarda kullanabilirsiniz. Ayrıca Petra Kristali’ni tuzlukta öğüterek yemeklerinizde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

23 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Dikkatle okuyun, önemli! Farklı rahatsızlıklarda, farklı kullanım şekilleri önerilir. Petra Kristali bir ilaç değildir, gıda takviyesidir. Özellikle yüksek tansiyon hastalarında doktora danışarak kullanılmalıdır.

24 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Yüksek tansiyonda… Günlük tüketilmesi gereken ortalama 2-3 litre suya 1 çay kaşığı Sole katarak düzenli içilmelidir. Vücudun ihtiyacı olan su ve mineraller hücreler tarafından alındığından hücrelerin kuraklığı giderilecek ve zamanla yüksek tansiyonda düzelme olacaktır.

25 Sağlığımızın Tadı Tuzu: Organik Petra Kristali. Sağlıklı insanlarda ve tüm diğer rahatsızlıklarda… Günlük içmeniz gereken (vücut ağırlığınıza göre her 10 kg’a karşılık 0.4 litre sudur.) 1 litre suya 1 tatlı kaşığı Sole veya 0.5 gr. Petra Kristali katılmalıdır. Bu enerji ve yaşam kaynağı karışım sabah aç karına, yemeklerden yarım saat önce ve 1 saat sonra, birer bardak içilmelidir. Bu uygulama boyunca yemeklerde su içmemelisiniz!

26 Teşekkür ederiz.


"Mayıs 2011 Petra Kristali. Tuzlu gerçekler… Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları