Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara."— Sunum transkripti:

1 Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara karşı direncini arttırır.Kansere karşı koruyucudur. Kalp krizi riskini azaltır. Hazmı kolaylaştırır. Sinirleri yatıştırır ve uykusuzluğa iyi gelir.

2 Şeftalinin Faydaları İdrar yollarını temizler idrar söktürür. Bağırsakları yumuşatır. İdrar söktürür ve kabızlığı giderir. Basur şikayetlerini azaltır. Safra kesesi ve böbrekler için faydalıdır. Böbreklerin düzenli çalışmasına yardımcı olur ve böbrek taşlarını eritir. Icerdigi vitamin A ve C cildi nemlendirir ve canlandırır.

3 B ve C vitaminleri ile potasyum açısından zengin bir meyvedir.
A vitamini ile kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir ve fosfor minerallerini de barındırır.Kalsiyum depresyon için,demir ise saç ve derinin sağlığını olumlu etkilemektedir.

4 K YISI Kayısı sodyum bakımından fakir, potasyum ve A vitamini yönünden zengindir. A vitamini organizmanın ve sağlıklı hücrelerin direncini artırarak, kanser hastalıklarına karşı koruyuculuk görevi yapar. Kayısının sigara ve alkol kullananlarda kansere karşı daha güçlü etki gösterir.

5 K YISI Kayısının koruyucu etkisini, özellikle akciğer, ağız, kolon, deri, göğüs ve rahim tümörleri üzerinde etkilidir. Kayısı göz sağlığı ile kemik ve dişlerin gelişimini olumlu etkiler. Zihin zaafiyetini giderir. İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. Kansızlığı tedavi eder, kabızlığı giderir. Cilt ve saça tazelik ve canlılık verir.


"Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları