Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UZAKTAN EĞİTİM.
Advertisements

Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
1 Ocak 1989 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (3)
Bakanlık Düzeyinde Rehberlik Örgütü (Milli Eğitim Bakanı)
Hayatı Edebi Yaşamı Eserleri Ödülleri
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ERZURUM
SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ PROGRAMI
19/08/2009 Bircan OĞANKUL
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
Eğitim Süreci ve Sonrası Çalışmaları
Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) E-KİTAP DEPREM.
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www
Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) www
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
Bilimsel Araştırma Yapıyorum
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
ATATÜRK'ün HAYATI
MAVİSEL YENER.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
Hayatı Edebiyat Yaşamı Eserleri Ödülleri
İMRAN KERİMOV.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
e-Sertifika Programları
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
ASLI DER.
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
MİM KEMAL ÖKE.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, özellikle okul öncesi eğitim kurumlarını kapsar.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
1 Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü – Stratejı Şubesi: İstatistik Bürosu.
MESLEKÎ EĞİTİM TANITIM ETKİNLİKLERİ.
ULU ÖNDER ATATÜRK ’DEN GÜNÜMÜZE EĞİTİM
YÜKSEKÖĞRETİMDE BURSLAR VE YURTLAR
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
Öğretmenler Günü.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE SAVAŞTEPE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRİLİĞİNDE AÇILAN KURSLAR.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
Aile Atölyeleri Projesi
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, eğitim-öğretim yılında 41 öğrenciyle eğitime başlamıştır. Türk Dili ve Edebiyatı; kültürel mirasımızın geleceğe.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EGİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ.
MODA TASARIMCILIĞI.
DÜZİÇİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Prof. Dr. Tülay Alim BARAN
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITILMASI, YÖNLENDİRMESİ VE ALAN TANITIMI
Sunum transkripti:

Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) 0538 448 72 92 www Kadir SÜTÇÜ MEB Öğretim Görevlisi (Emekli - 59) 0538 448 72 92 www.kadirsutcu.com kadirs33@gmail.com E-KİTAP http://www.kadirsutcu.com/kitap.docx DEPREM BELİRTİLERİ http://www.kadirsutcu.com/muzik/deprembelirtileri.mp3

Projeye Başlamadan Önce Öğretmeni Takip Eden Basın http://arsiv. sabah Projeye Başlamadan Önce Öğretmeni Takip Eden Basın http://arsiv.sabah.com.tr/1998/09/23/Y17.html ÇARŞAMBA 23 EYLÜL 1998 Ne güzel şey... Dostlar başına...

Ne güzel şey. Dostlar başına Ne güzel şey... Dostlar başına... Hep söylerim ya, zaman zaman güzel şeyleri yazmak, güzel olayları dile getirmek bana moral verir ve yazı yazma aşkımı kamçılar. Sanki ogün daha sağlıklı ve daha zinde olurum. İşte benim için bugünde o günlerden biri... 1988 yılında Erzurum'da doğan Pınar Başaran 4 yıl önce beyin tümörü teşhisi ile ameliyat olan ve ameliyattan birkaç saat sonra da babasını kaybeden bir kız çocuğu. Annesi evlerde günlük çalışarak geçimini temin etmekte.

İlkokulu bitiren Pınar'ın şimdiki hayali moda tasarımcısı olmak İlkokulu bitiren Pınar'ın şimdiki hayali moda tasarımcısı olmak... Bu düşüncesini annesine açtığı zaman, kadıncağız önce, "Paramız yok kızım. Seni nasıl yollarım" diyor ama bir kez olsun şansını denemek için M.E.B'nın Anadolu Meslek Kız Lisesinin yolunu da tutuyor. Ve büyük süprizin başlaması da bundan sonra... Kayıtlardan sorumlu öğretmen Kadir Sütçü çocuğunu okula kaydettirmek isteyen anneyi dinlerken gözleri dolu dolu oluyor. Bu arada okulun moda tasarımı bölümünde okumak isteyen küçük Pınar'ın gözlerindeki pırıltıdan yola çıkan yılların öğretmeni duygulanıyor ve "Ne olursa olsun bu çocuğu kazanmalıyız..." diyor.

Sağda-solda araştırma yapılıp ailenin mali durumu iyice anlaşılınca, okul idaresi ona kucağını açıyor ve küçük Pınar'ın okul masraflarını karşılamak amacı ile, Türk Tekstil Vakfı'nın bursunu veriyor. Şimdi Pınar arzu ettiği okula kavuştuğu için çok mutlu. Eğer sınıfını teklemeden devamlı geçerse kendisine tahsis edilen bu burs ile üniversiteyi bitirene kadar okuyabilecek. Ve gün gelecek televizyonlarda hayranlıkla seyrettiği defilelere bir gün kendi imzasını atabilecek bir moda tasarımcısı olacak.

İşte yazdığım bir sürü çirkin konunun yanında böyle güzellikler beni çok mutlu ediyor. Bunu yazarken düşündüm, ülkede kimbilir daha kaç tane PINAR gibi kız çocuğu var. Ama Kadir Sütçü gibi öğretmen kaç tane kaldı ki?.. SABAH GAZETESİ Ahmet VARDAR

Kadir Sütçü Kimdir?

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hayati Bilimler Bölümü Konservecilik Şubesi ve Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü mezunuyum. 1980 yılında İngilizce öğretmenliğine başladım. 1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nin  Basic, Cobol, Pascal Programlama kursunu bitirdim. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Formatörlük Eğitimi, 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde B.D.E. Formatör Tekamül Eğitimi, 1993 yılında Ege Üniversitesi'nde BDE’de II. Tekamül Eğitimi,  

1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından İçel’de açılan Programlama (Visual Basic)  Eğitimi, aldım. 2000 yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’n de Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu’na katıldım. 2000 yılında Ankara Üniversitesi'nde Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Yetiştirme Eğitimi Programı’nı aldım. 2000 yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’n de Kooperatifçilik Bilgisi Kursu’na katıldım. 2001 yılında Microsoft MEB Eğitici Formatör seminerine katıldım. 

2003 yılında Bilimsel Ve Teknik Araştırma Vakfı’nda  Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Tekamül Eğitimi programını aldım. 2003 yılında Intel Gelecek için Eğitim Uzman Formatör (Master Teacher) Öğretmeni olmaya hak kazandım.  2004 yılında Esenköy Hizmetiçi Eğitim Merkezi’nde Gelecek için Eğitim seminerine katıldım. 2006 yılında web tasarımı için php ve asp hizmetiçi eğitim kurslarına katıldım. 3 Yıl Müdür Yardımcılığı yaptım.

1992 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Kursların da ve 2004 yılından sonrada de Intel Gelecek İçin Eğitim Kurslarında  Milli Eğitim Personelini Bilgisayar alanında yetiştirmek üzere Öğretim Görevlisi olarak görev yaptım. Yapmış olduğum görevler nedeniyle birçok Teşekkür, Takdir  ve Aylıkla Ödülüm var. Evliyim. Eşim emekli öğretmen ve bir çocuk babasıyım.

Tokat Dernekleri

24 Kasım 2012 Öğretmenler Günü Hizmet Şeref Belgesi Töreni