Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa."— Sunum transkripti:

1 Affedersiniz

2 Afiyet olsun

3 Bol şanslar.

4 Çok yaşa.

5 Geçmiş olsun.

6 Güle güle. Hoşça kal. Görüşürüz / Görüşmek üzere.

7 Günaydın.

8 Hoş geldin. Hoş bulduk.

9 Lütfen.

10 Özür dilerim.

11 Tebrikler.

12 Üzgünüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun

13 pazar pazartesi Salı Çarşamba Perşembe cuma cumartesi Bugün günlerden ne?

14 Aylar Ocak şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

15 Öğretmen : Ben bir __________. Sen ne iş yapıyorsun? Siz : Ben bir __________. Kendinizi tanıtmanın diğer yollarını öğrenin: (bir üniversite öğrencisi) (bir iş adamı) Ÿ (ev hanımı) Ben bir üniversite öğrencisiyim.) (Ben bir iş adamıyım.) (Ben bir lise öğrencisiyim.) (Ben bir ev hanımıyım.) (Ben bir yarı zamanlı çalışanım.) (Ben bir İngilizce öğretmeniyim.)

16 (Hobim kitap okumaktır.) (Hobim online oyun oynamaktır. (Hobim film izlemektir.) (Hobim müzik dinlemektir) (Alışveriş yapmayı severim.) (Spor yapmayı severim.) (Şarkı söylemeyi severim.) (Futbol oynamayı severim.) Öğretmen : Hobim __________ʼdır. Senin hobin nedir? Siz : Hobim __________ʼdır. Hobilerinizden bahsederek kendinizi tanıtmanın pek çok yolunu öğrenin.

17 (En sevdiğim müzik _________) (En sevdiğim film_________) (En sevdiğim spor_________) (En sevdiğim renk _________) (En sevdiğim TV programı _______________. (En sevdiğim mevsim _________) Öğretmen : En sevdiğim film __________. Senin en sevdiğin film hangisi?__________. Siz : En sevdiğim film __________.

18 Merhaba ben Erman Yüksel. Türk dili ve edebiyatı bölümü öğrencisiyim. 20 yaşındayım. Aynı zamanda Çağrıda Osmanlıca eğitimi alıyorum. Futbol oynamayı seviyorum. En sevdiğim yazar Atilla İlhandır. Benim adım Merve. İstanbulluyum ve İstanbul’ da yaşıyorum. Kartalda doğdum. 24 yaşındayım. Yüksek lisans için üniversiteye gidiyorum. Uluslararası ilişkiler okudum. Kitap okumayı seviyorum ve müzik dinlemeyi. Yüzmeyi de… Anne babamla yaşıyorum Merhabalar ben Duru 29 Mart 2006 tarihinde doğdum.12 yaşındayım. Okyanus kolejinde okuyorum. Annemin adı Safiye babamın adı ise Serkan’dır. Annem veteriner, babam ticaret ile uğraşıyor. En çok ders çalışmayı, gitar ve öbür müzik aletlerini çalmayı severim. Merhaba ben Mehmet Taş. 26 yaşındayım. Gazeteciyim. Kısa zamanda birçok yerel gazetede çalıştım. Nişanlıyım. İngilizce ve Rusça biliyorum. İstanbul’da doğup, büyüdüm. Selam. Adım Nurhan Toksöz. 26 yaşındayım. Tiyatro oyuncusuyum. Ege üniversitesi mezunuyum. Evliyim. İki bir çocuğum var. Adı Emre. 4 yaşında. Piyano eğitimi alıyor. Ailemi çok seviyorum.


"Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları