TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
“ Dünyada herşey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir,
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Birtel İletişim Teknolojileri
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Kalite Temsilcisi Handan KUZPINARI
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri 2. Hafta.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
Toplam Kalite Yönetimi
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
“innovation and future”
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000 su parkı projesiyle bir Dünya Lideri’dir. Su parkı üreticisi Polin, 82 ülkede 2 bin projeye imza atmış, sektöründe dünya lideri olmuş bir Türk şirketi. Alanında en tanınan marka, su parklarında dünya trendlerini o belirliyor.

Polin, yüzde 100 Türk şirketi, Enver Pakiş tarafından kurulmuş, bugün 3 oğlu Başar, Barış ve Bilge Pakiş ve onların eşleri tarafından yönetiliyor. Hedefler büyük, şirket sadece su kaydırağında hiç ithalat yapmadan gerçekleştirdiği 50 milyon dolarlık ihracatını kısa vadede 100 milyon dolara çıkarmayı ve Avrupa'dan başlayarak tüm dünyada kendi su parklarını kurmayı hedefliyor.

Avrupa'nın, Afrika'nın, Orta Doğu’nun en büyük su parkları Polin tarafından hayata geçirilmiştir. Rusya, Ukrayna, Türkiye, Yunanistan, Vietnam, İran, Suriye, Çek Cumhuriyeti, İtalya gibi sayısız ülkenin en büyük ve ödüllü su parklarında Polin imzası vardır.

Vizyonumuz Dünya Su Kaydırakları sektöründe Farklılığını, uzmanlığını, güvenilirliğini, kalitesini kanıtlayarak müşterileri, işbirliği içinde olduğu partnerleri ve çalışanlarınca daima tercih edilen lider şirket olmaktır. Misyonumuz Sektörümüzdeki gelişmelere öncülük ederek; Daima en üst kalitede ve uygun fiyatta, güvenilir ürünler ve hizmetler sunarak; müşterilerimizin, partnerlerimizin beklentilerini aşarak; üretim ve ihracatımızı sürekli arttırarak; sektör ve ülke gelişimine katkıda bulunmaktır.

Değerlerimiz Polin’i Sahiplenme Dürüstlük Güvenilirlik Liderlik Başarı Odaklılık Dinamizm Doğruluk Değer Verme Müşteri Odaklılık Üstün Kalite Takım Çalışması

ÜRÜNLER VE HİZMETLER SU PARKLARI ÇOCUK ANİMASYONLARI

CREEK SURFING AQUAPARKLAR

YÖNETİM SİSTEMLERİ POLİTİKAMIZ Polin olarak yönetim sistemleri politikamız; Tüm organizasyon ve çalışanlarımızın sürekli gelişimini sağlayarak belirlediğimiz çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile kalite hedeflerine ulaşmak; Müşterilerimizin ve partnerlerimizin bugünkü ve geleceğe dönük, tüm ihtiyaç ve beklentilerini, güvenilirliğimizi kanıtlayarak; EN YÜKSEK KALİTEDE, EN KISA SÜREDE, GÜVENİLİR TEKNİK HİZMETLE, UYGUN FİYATA ve TAM ZAMANINDA Gerçekleştirmek, en üst düzeyde müşteri memnuniyetini yakalamak ve sürekliliğini sağlamak; Saygı, sorumluluk, dürüstlük ve karşılıklı güven temelinde dünya pazarında daima ilklere imza atmayı hedefleyerek sektörün lider firmalarından biri olmak; Meslek hastalığı ve iş kazaları ile çevresel kirlenmeleri önlemek, mevzuatın öngördüğü bütün yükümlülükleri yerine getirmek, doğal kaynakları verimli kullanmak ve sürekli iyileşmeyi sağlamak;

NEDEN POLİN ? DENEYİM VE UZMANLIK KNOW-HOW DÜNYA ÇAPINDA REFERANSLAR YÜKSEK KAPASİTELİ ÜRETİM MÜKEMMEL BİR EKİP GÜÇLÜ ARGE ODAĞI MÜŞTERİ ODAKLILIK GÜÇLÜ TEDARİKÇİ AĞI KOLAY İLETİŞİM COĞRAFİ KONUM VE KÜLTÜR

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK MNG kargo ile yapılan ‘Kargo Poşetleri Kutuya, Çocuklar Okula’ Kampanyamız… Mehmetçik Vakfına bağış kampanyamız… Kızılay’a kan bağışı kampanyamız… Beta Ayakkabı ile ihtiyaç sahiplerine ayakkabı… TNT Lojistik ile yapılan kitap kampanyamız… Polin olarak, toplumsal sorumluluğu en önemli vizyonlarımızdan biri olarak görüyor, çalışanlarımızı da dahil ettiğimiz Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerimiz ile topluma katma değer sağlamanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz.

BASINDA POLİN KOSGEB tarafından düzenlenen ‘Kobi ve Girişimcilik Ödülleri’ töreninde Polin Dış Ticaret yılın ihracatçı ödülünü aldı.

Alman Kirmes&Park Revue magazine tarafından düzenlenen "Avrupa'nın En İyileri" ödül gecesinde Polin Su Kaydırakları ve Havuz Sistemleri tarafından tasarlanmış ve üretilmiş 'King Cobra' su kaydırağı Avrupa'nın en iyi su kaydırağı ödülüne layık görüldü.

Kocaeli’nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde faaliyet gösteren Polin Su Parkları’nın geleneksel haline getirdiği futbol turnuvası düzenlendi.

HAZIRLAYANLAR SERPİL ÖZER SİNEM AKSU