Sporcular ve Spor Dalları

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kurumsallık ve Sürdürülebilirlik
Advertisements

ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
VOLEYBOL ÇALIŞMALARI ERKEK VOLEYBOL TAKIMI.
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ
AKSARAY GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ
FUTSAL.
METİN OKTAY.
Adı:Aziz Soyadı:Çelik No:44 Sınıf: 6/B
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Hazirlayan:Baran Ozpaksoy
LEYLA ERSİN İSTANBUL DRESAJ ŞAMPİYONASI 1.Sİ
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
ÇOCUK VE SPOR SPORUN TANIMI VE ÖNEMİ SPOR DALLARI
Matematik 1 Takvim Nedir?.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
ZAMANI ÖĞRENELİM.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine.
USAIN BOLT HAZIRLAYAN:M.TEZCAN BAYRAK.
Mevsim Şeridi
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
Hazırlayan
Engellerini aşan insanlar
SPORTİF BAŞARILARIMIZ. noDÖNEMKATEGORİBAŞARI Yıldız Erkek Voleybol TakımıTBMM Voleybol Turnuvası 1.si Yıldızlar AtletizmKros Ankara.
DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI
MICHAEL JORDAN Muhammet Can 5\B 430 Hazırlayan: Sınıfı: Numarası:
BASKETBOL
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
 DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın önemli birer parçalarıydı.
MERS İ N ANADOLU L İ SES İ SPOR KULÜBÜ GELECE Ğİ N İ Z-GELECE Ğİ M İ Z.
OKULUMUZ HAKKINDA. OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz.
HAZIRLIYAN NEHİRCAN AKAR 5/G.
ÇOCUK ANTRENMANINDA TEMEL HAREKET EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
ZAMANI ÖĞRENELİM.
HENTBOL.
SPOR.
SPOR DALLARI SPOR ÇEŞİTLERİNİN TANITILMASI
OLİMPİYATLAR.
Çocuk ve Spor Bahadır Özdilek.
BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLARDA HAREKET EĞİTİMİ HAZIRLAYAN YRD. DOÇ. DR. FATMA ÇELİK KAYAPINAR.
SPORDA İ LET İ Ş İ M İ N ÖNEM İ Seda Saniye Kulak, Murat Yavuz.
Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
TED SAMSUN KOLEJİ SPOR OKULLARI. SPOR NEDİR Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
DÜNYA'DA ATLETİZM DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın.
YÜZME – BASKETBOL – TENiS – VOLEYBOL FUTBOL - MASA TENiSi – JiMNASTiK
SPOR.
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
SPOR DALLARI SPOR ÇEŞİTLERİNİN TANITILMASI
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Her sporcunun enerji gereksinimi farklıdır
Spor; birey yada grupların sağlık, eğlence veya gösteri amacı ile yaptıkları fiziksel ve / veya beyinsel aktivite gerektiren, bazı kurallar içinde uygulanan.
VÜCUT KOMPOZİSYONU NEDİR?
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
HİDAYET TÜRKOĞLU KİMDİR.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
 Vücudumuzun gücünü artıran, zi­hin güçlerimizi geliştiren, aynı zamanda eğ­lendiren, hoş vakit geçirten işlerdir. Deniz­cilik, avcılık, binicilik, kayak,
ÜLKEMİZE KATKIDA BULUNAN İNSANLAR. Engin ARIK
STEPHEN CURRY HAZIRLAYAN AHMET EM İ R AYTEK İ N STEPHEN CURRY 14 Mart 1988 tarihinde do ğ an Wardell Stephen Curry, NBA takımlarından Golden State Warriors.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

Sporcular ve Spor Dalları Hazırlayan Kişiler: Yasin Murat Can Yılmaz Kurtyiğit Oktay Ağırbaş Yusuf Kaya Tahir Akbıyık

Spor Nedir ?? Spor, belirli ölçüde fiziksel güç ve beceri gerektiren yarışmalı ve eğlenceli etkinliklerdir. Önceleri spor kavramı, boş zamanları değerlendirmeye yönelik balıkçılık, avcılık ve atıcılık gibi açık hava etkinliklerini, belirlenmiş kurallara göre bireyler ya da takımlar arasında yapılan düzenli atletik yarışmalardan ayırmak için kullanılırdı.

Spor Dalları -Futbol -Su kayağı -Basketbol -Kick Boks -Voleybol -Halter -Tenis -Hentbol -Atletizm -Golf -Kayak -Sörf

Usain Bolt ( Atletizm ) 21 Ağustos 1986’da Jamaica’da doğmuştur. 2 adet altın madalyası , 1 adet altın kupası ve 1 adette gümüş madalyası vardır. Kazandığı bu madalyalarla dünyanın en iyi atletlerinden biri olmaya hak kazanmıştır.

Christiano Ronaldo (Futbol) 5 Şubat 1985’de Funchal adlı şehirde doğmuştur. Birçok kupa ve madalyası vardır. Dünyanın en iyi futbolcularındandır.

Hidayet Türkoğlu (Basketbol) 19 Mart 1979’da Gaziosmanpaşa’da doğmuştur.Türkiye Basketbol takımının 1 numaralı basketbolcusudur. Türkiye’nin gurur duyduğu basketbolculardandır.

Derya Büyükuncu (Yüzme) 2 Temmuz 1976’da doğmuştur.6 kez Türkiye 1.si seçilmiştir.Türkiye’nin 1. , Avrupa’nın 3. en iyi yüzücüsüdür.

Neslihan Darnel (Voleybol) 9 Aralık 1983 doğumludur. Türkiye Voleybol takımının voleybolcularındandır.Birçok kupa ve madalyası vardır.Profesyonel bir voleybolcudur.

Naim Süleymanoğlu(Halter) 20 Ocak 1967’de Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir.Dünya rekorunu kırmıştır.Toplam 253.17 Kilogram ağırlığı kaldırmıştır.

İpek Şenoğlu (Tenis) 8 Haziran 1979’da Eskişehir’de doğmuştur. 2002 yılında profesyonel tenisçi olmaya hak kazanmıştır.41 adet madalyası vardır.Bir çok kez Türkiye şampiyonu olmuştur.