Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
Advertisements

ELEKTRİKTE BAĞIMSIZ OLUN..!
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Kamu özel ortaklığı nedir ?
KENTSEL DÖNÜŞÜM KÖSE & KÖSE HUKUK DANIŞMANLIK BÜROSU
HAZİNEYE AİT TARIM ARAZİLERİ SATILIYOR!..
Nisan 2012 KONUT PİYASASINDA İHTİYAÇ VE ALICI PROFİLİNE GÖRE HEDEF KİTLE VE KONUMLANDIRMA © KÜRŞAT TUNCEL.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Avva İnşaat A.Ş. Merkezi İstanbul’da bulunan Avva İnşaat 2006 yılında kurulmuştur. Uyguladığı ve taahhüt ettiği projelerde kaliteye verdiği önem neticesinde.
Didem ÖZDEN İlköğretim Matematik Öğretmenliği
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
İNŞAAT SEKTÖRÜ: MAKRO BAKIŞ
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
ÇEKMEKÖY’DE SATILIK PROJELİ ARSA
Rejim tehlikesi ortadan kalktı     KAYNAK: Fatih Altaylı.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
Meme Kanseri Hastalarında Doğurganlık
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
MATEMATİK DERSİ ÜÇ BASAMAKLI DOĞAL SAYILARDA BASAMAK DEĞERİ
FRANKFURT Pİ GÜNÜ.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
Mimarlar Odası Denizli
İnternet üzerinden canlı yayıncılık İnternet TV / WebTV / IPTV
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
Mali İstatistik Kullanım Alanları
I International License Partner Meeting E&V Commercial I March 2010 Hamburg1 CİNER İŞ MERKEZİ TAKSİM TALİMHANE Yeni Yan Yol Sok. Celilağa İş Merk. K:6.
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
UZUNLUKLARI ÖLÇME.
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yandex Reklamları.
ŞEHR İ N DE Ğİ ŞEN YÜZÜNE HOŞGELD İ N İ Z. PROJE ADRES İ.
Üniversite Hastanelerinin Finansal Yönetim Sorunları
Konut Sektörü Değerlendirme Sunumu Haziran
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
ŞEHİR PLANLAMA –İMAR HUKUKU
SOFRALIK VE YAĞLIK ZEYTİNDE ÜRETİM MALİYETLERİ VE KARLILIK
REIDIN.com-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeks Sonuçları
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
TURYAP İSTANBUL , BEYKOZ- RİVA 146 DÖNÜM KONUT ARSASI
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SU YALITIMININ
Prof.Dr. İbrahim LAZOL DAÜ-2012
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 5. BÖLÜM Hisse Senetlerinin Değerlendirilmesi.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
CELAL AVŞAR ORTAOKULU EKMEK İSRAFINI ÖNLEME PROJESİ
Özel Alışveriş Sitesi.
Working Capital Management Bir şirket elindeki fazla nakiti 1, 3, 6 aylık mevduat sertifikası ile değerlendirmek istemektedir. Şirketin önümüzdeki 6 ay.
İş planı hazırlama BAŞLIYORUZ....
GAZİOSMANPAŞA İLÇESİNDE ARSA DEĞERLERİNE BAĞLI OLARAK DONATI ALANI ÇALIŞMASI.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Özgür Kayaş Müzeyyen Tekinşen
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Finans Yönetimi Örnek Sorular
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
ESKİ ANTAKYA SOKAKLARI, EVLERİ, ÇARŞISI.Hatay/Antakya'nın Tarih Kokan Evleri, Tarihçesi.
FATİH ELMALI SATILIK: TL
Isı yalıtımı sıcak yada so ğ uk havanın ısı köprüleri vasıtasıyla konutların içine girmesini yada çıkmasını engellemek adına yapılan i ş lemdir.Sürekli.
Sunum transkripti:

Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi Esentepe Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi

Mükemmel Konum Barbaros Bulvarı üzerinde Zorlu Center’ın tam karşısında Zincirlikuyu Metrobüs’e 2dk yürüme mesafesinde Gayrettepe Metro’ya 5dk yürüme mesafesinde Kanyon, Metrocity, Astoria, Profilo, Cevahir, Sapphire alışveriş merkezlerine araçla 5dk uzaklıkta Boğaziçi Köprü girişine 50metre mesafede

Bulunduğu Bölgenin Özellikleri Dairenin bulunduğu bölge oteller bölgesi olarak şehir planında yer almaktadır. Astaş, Teknik Yapı, Aşçıoğlu gibi dev inşaat şirketlerin gözü yenileme çalışmaları için bu bölgededir. Şehir merkezinde lüks rezidanslar, AVM’ler dikmeyi planlamaktadırlar. Bu amaçla burada bulunan daire sahiplerine çeşitli teklifler vererek bu araziyi satın almak istiyorlar.

Dairenin bulunduğu binaya en son verilen teklif 90m2 iki adet rezidans İnşaat bitene kadar aylık 1800TL kira yardımı Rezidansta her daire için 2 adet otopark yeri 5000TL taşınma ücreti Hayat boyu rezidans servislerinden ücretsiz faydalanma (ısınma ve faturalar dışında)

Teklif edilen dairenin gelecekteki değeri 90m2 (net) bir dairenin m2’si emsalleri göz önüne alındığında 10-15bin dolar arasında değişmektedir. Buradan yola çıkarak teklif edilen bir dairenin değeri yaklaşık 1milyon dolar civarında olacaktır. İki dairenin toplam değeri yaklaşık 2milyon dolardır

Dairenin şu anki değeri nedir? Dairenin aylık 2500TL kira geliri vardır Dairenin aylık 3000TL reklam geliri vardır Toplam yıllık gelir 66000TL’dir. 10 yıllık toplam gelir 660.000TL’dir. Arsa payı büyüktür ve yaklaşık 400.000$ arsa payı değeri vardır. Yenileme çalışmalarını dikkate almadan sadece bunlar göz önüne alındığı takdirde bile 1.300.000TL’yi aşan bir değer söz konusudur.

Madem bu kadar karlı ev sahibi neden satıyor? Nakit sıkıntısı nedeniyle satış yapılmaktadır. Satış sadece 3 aylık bir süre için geçerlidir. 3 ay sonra nakit darlığı aşılacağından satış iptal olacaktır.

Harita Görüntüsü

Dairemiz salon

Dairemiz Çalışma odası

Dairemiz salon

Konut Kredisi kullanmayı düşünüyorsanız… 500.000TL 48 ay vadeli

Basında öne çıkan haberler Vatan gazetesi (Necla Dalan’ın haberi) 45 katlı bahçeli kuleler geliyor! Subay Evleri’nin yerine 45 katlı bahçeli kuleler dikilecek... Esentepe’de Emekli Subay Evleri’nin bulunduğu arsayı almak için çalışmalarını sürdüren Astaş Holding, arsayı Şişli Belediye Binası ve ara yollarla birleştirerek 30 dönüme çıkarmayı ve burada 40-45 katlı, bahçeli ve yeşillikler içinde 4-5 bina dikmeyi planlıyor. Projelendirme çalışmalarını yürüten ve 400’ün üzerindeki daire sahibine sunacağı teklifleri hesaplayan Astaş, projeyi 800 milyon ile 1 milyar dolar arasında değişen bir yatırımla hayata geçirecek Hesaplar yapılıyor Daire sahiplerine anlaşma sunmak için çalıştıklarını belirten Astaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, “Botanik bahçeleri ve yeşil alanları ile İstanbul’da A ve A+ kitleye hitap eden 7 yıldızlı otel hizmetini evde sağlayacak, markalı projeler geliştirme kararı aldık. Esentepe Emekli Subay Evleri projesi bu kararımızın bir parçası... Şişli Belediye Binası’nın dahil edilmesiyle 30 dönümlük bir alanda projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. Projede metrekare fiyatlarının net olmamakla birlikte 7-10 bin dolar arasında değişeceğini ifade eden Aşçı, “Şu anda projeyle ilgili hesaplamalar yapılıyor. Dairelerin büyüklüğü ve ev sahiplerine ne önereceğimizi netleştirmeye çalışıyoruz. Proje bitmedi ama bahçesi, yeşilliği bol, 40-45 katlı 4-5 bina yapmayı düşünüyoruz. Yine net olmamakla birlikte daire sahiplerine vereceğimiz tekliflerle 800 milyon ile 1 milyar dolar arasında değişen bir rakama projenin tamamlanacağını planlıyoruz” diye konuştu. Aşçı: Öncü proje olacak Esentepe Emekli Subay Evleri maliklerinin güvenini ve memnuniyetini fazlasıyla sağlayacak bir proje hazırladıklarını belirten Aşçı şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu güne kadar yaptığımız diğer projelerimizden daha da farklı olarak hayata geçireceğimiz bu proje, tam anlamıyla uzun yıllar sektöre örnek teşkil edecek. Bu proje özel mimari ile ileri teknolojinin bütünleştiği, güneş enerjisi ve doğal malzemelerin kullanılacağı Türkiye’deki öncü projelerden biri olup modern bir yaşam alanı sunacak.

Basında öne çıkan haberler Habertürk gazetesi SUBAY EVLERİ SİTESİ İÇİN REKABET BÜYÜK Kıyasıya pazarlıklarda 7080 metrekarelik konuta karşı 150-160 metrekare rezidans dairesi, proje bitene kadar geçecek sürede yaklaşık 3 yıllık kiranın peşin ödenmesi gibi öneriler havada uçuşuyor. Tam bir müteahhit ile anlaşma noktasına gelinmişken, araya giren başka bir şirket milyon dolarlık yeni transfer teklifi ile işi bozabiliyor. Söz konusu rekabetin boyutlarını en güzel ortaya koyan ise Etiler'deki Uçaksavar Sitesi olmuştu. 342 kat maliki, Teknik Yapı, Ağaoğlu, Varyap ve Tekfen arasında seçime gitmiş ve Teknik Yapı'yı tercih etmişti. Pazarlıklar sürerken de daire fiyatları 400-500 bin dolardan milyon dolarlara kadar fırlamıştı. Şimdilerde en büyük kapışma ise Gayrettepe'deki Emekli Subay Evleri'nde yaşanıyor. Aşçıoğlu, Teknik Yapı başta olmak üzere birçok şirket bu sitenin sakinlerini yeni projeye ikna etme peşinde.

Diğer Haberler http://aksarayhaber.com.tr/subay-evleri-sitesi-icin-rekabet-buyuk.html http://www.emlaktasondakika.com/t/esentepe_subay_evleri/Insaatcilar_hazineyi_eski_sitelerde_buldu/10481.aspx http://emlak.kanald.com.tr/haber/Emlak_fiyatlari/Eski_sitelere_nur_yagdi/10710.aspx http://www.milliyetemlak.com/haber/eski-sitelerin-degeri-artiyor!/haber.html?haberID=9491 http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/04/02/80-m2ye-15-milyonluk-teklif-az-geldi http://www.capital.com.tr/eski-sitelere-muthis-ilgi-haberler/23266.aspx?1.Page http://emlakwebtv.com/haber/84/ucaksavar-tamam-sira-subay-evleri-nde http://www.konuthaberleri.com/insaat-sirketlerinin-pesinde-kostugu-araziler-14232.htm http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/kentsel-donusum-yagmasi-depremden-sonra-hiz-kazandi-haberi-48316 http://www.emlakkulisi.com/istanbulun-arazileri-altin-degerinde/19347 http://ekonomi.milliyet.com.tr/30-milyar-dolarlik-site-kapismasi/ekonomi/ekonomidetay/14.11.2011/1462575/default.htm http://www.emlakhaberleri.com/emlak-haberleri/emekli-subay-evleri-yenileniyor_72512.html http://www.emlakkulisi.com/yasar_ascioglu_ndan_emekli_subay_evleri_ne_2_milyon_tl_-70340.html

Türkan Emlak Teşekkür ederiz