SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

SGB.NET’İN TEKNİK ALTYAPISI
VERİTABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Ses Kayıt Sistemi.
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
VERİ TABANI 1 DERS 1.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
WEB SERVİCE İDRİS YÜRÜK MAHMUT KAYA.
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
CBS/GIS Destekli Akıllı Altyapı Çözümleri
Azrael Online Hasta Takip Programı
2 3 ÜST YÖNETİMİN LİDERLİĞİNDE, TAKIM HALİNDE BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA, İŞLETME PROBLEMLERİNE GÖRE ÇÖZÜM BULUNMASIDIR. 4.
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ V. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
İÇERİK Ağ İzleme Ağ güvenliği için Tehlikeli Protokoller
SQL Enjeksiyon Saldırı Uygulaması ve Güvenlik Önerileri
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
DİADER ÖZEL DİYALİZ MERKEZLERİ DERNEĞİ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.
ADRES DEFTERİMDE NELER VAR?. Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın ve tanıdığınız diğer kişilerin adresleri, telefon numaraları, e-posta adresleri vb. bilgilerini.
EV GÜVENLİK VE TAKİP SİSTEMİ UYGULAMASI
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
Kurumsal Proje Yönetimi Geçiş Süreci. Üst Yönetimin Tam Desteğinin Sağlanması Şirket genelinde Proje Yönetimi gereksinimleri konusunda üst yönetimin inancı.
Cemil ŞAHİN Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Veri Tabanı Yönetim Sistemleri I
AKILLI KART SAĞLIK SİSTEMİ
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL OTOMASYONU
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
Veritabanı Yönetim Sistemleri - I
Bilgisayar Yazılımları ? ? ? ?
E-Fatura.
Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
ÖTÖ 451 Okul Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları R. Orçun Madran.
Soru bankası yazılımı:
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
SANALLAŞTIRMA ÇEŞİTLERİ VE YAZILIMLARI
1. Giriş – Geleneksel Yöntemler
Satış Grubu Yöneticisi
Asp.Net Veritabanı İşlemleri
KÜTÜPHANE OTOMASYON SİSTEMİNİN KULLANIMI
MUHASEBE YEDEKLEME.
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Active Directory.
SQL SERVER 2014 KURULUMU NASIL YAPILIR? SAVAŞ TUNÇER
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Çevre Görevlisi Eğitimi
Mustafa COŞAR- Murat DOĞAN- İsmail ARIK Hitit Üniversitesi
BLOCKCHAİN NEDİR ? Blok zinciri, ilk defa Bitcoin ile ortaya konulmuş olan, içerisinde kayıtların birbirine kriptografik elementlerle bağlı olduğu sürekli.
Veri Tabanı Temel Kavramları Öğr. Gör. Yunus KÖKVER
Sunum transkripti:

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Firmaların mutlaka RDMS destekli ( Microsoft SQL Server gibi ) veri tabanı kullanan bir ticari otomasyon kullanması Tüm verilerin sağlıklı elde edilmesi için tüm satış ve satıştan iade işlemlerinin barkodlu bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Netsis, Logo, Mikro, Nebim TİCARİ OTOMASYONLAR ENTEGRASYON İŞLEMLERİ Ağırlıklı Olarak Kullanılan Ticari Otomasyonlar Netsis, Logo, Mikro, Nebim Bu programlar RDMS veritabanını desteklemektedir. Sadece belli başlı bilgilerin belli saatlerde alınması işlemi gerçekleştirileceğinden herhangi bir ek lisans maliyeti getirmemektedir. ( logodaki object.dll lisansı gibi ) Otomasyonlar ile entegrasyonu sağlayacak olan adaptörler tek bir yazılımda toplanarak kurulum otomatik hale getirilecektir.

Merkez Yazılımda Firma bazında tüm ciro bilgilerinin toplanması SİSTEMİN İŞLEYİŞİ Firmaların kullanmış olduğu ticari otomasyonun bulunduğu Sunucu veya network içerisinde yer alan bir bilgisayara Geliştirilen aktarım yazılımının kurulması Bu yazılım ile mağazanın çalışma saatleri dışında toplam satış ve satıştan iade bilgilerini merkez sunucuya gönderilmesi. Merkez sunucuda gelen bilgileri karşılayıp veriyi parse ettikten sonra merkez veritabanına kayıt işlemini yapması Merkez Yazılımda Firma bazında tüm ciro bilgilerinin toplanması

MERKEZ YAZILIM HAKKINDA Firmalardan gelen günlük bilgilerin yorumlanıp depolandığı yazılımdır. ÖZELLİKLERİ 4 Katmanlı Kullanıcı Yetkilendirme Gelişmiş Raporlama Araçları ile xls ve pdf aktarım Uzaktan verilen yetkiler çerçevesinde görüntüleme imkanı YAZILIM MİMARİSİ Adaptör Yazılım Borland Delphi 7.0 Merkez Yazılım .NET/C# + MS Sql Server

SİSTEMİN GERİYE YÖNELİK MANUAL TAKİBİ Özel durumlarda geriye yönelik firmadan alınan bilgiler ile Karşılaştırma merkez yazılımda yapılabilmektedir.

Adaptör yazılım kurulumu sırasında merkezden alınan kullanıcı SİSTEMİN GÜVENLİĞİ Adaptör yazılım kurulumu sırasında merkezden alınan kullanıcı Adı ve şifre bir defaya mahsus olmak üzere girilecektir. Merkez yazılım tüm bilgileri veritabanında kriptolu bir şekilde Tutacak ve direk müdahalelere kapalı olacaktır. Sisteme müdahale yetkisi sadece merkezde admin yetkisi verilmiş Kullanıcı veya kullanıcılar tarafından gerçekleştirilebilecektir.

SİSTEMİN GENEL ŞEMASI