Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ."— Sunum transkripti:

1 ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ

2 İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Sistemde tüm çalışanlar, tek bir havuzda tasarlanmış olup, kadro tipine göre erişim imkanı sağlanmıştır. Böylece farklı tip çalışanlar için ayrı programlara ihtiyaç duymuyor, aynı zamanda tek ekrandan istediğimiz bilgiye ulaşabiliyoruz. Sistem, sizin işleyiş ve yetki kurallarınıza göre parametrik düzenlemelerle, size en uygun modele dönüşebilme imkanı sunmaktadır. Özlük ve Maaş bilgileri tamamen entegre çalışmaktadır. Özlük bilgilerinde tüm giriş ve değişiklikler, maaş için kaynak kabul edilmekte, tahakkuk bilgileri asıl kaynaktan alınarak en doğru ve en hızlı şekilde oluşturulmaktadır.

3 İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
SİCİL İŞLEMLERİ Sicil Kart Bilgileri İzin İşlemleri Yıllık İzin Günü Belirleme Personel İzin Devirleri İzin Takip Terfi İşlemleri Terfi İşlemi Terfi Engel İşlemleri Eğitim İşlemleri Lojman İşlemleri Yemek Girişleri Yardım İşlemleri Nüfus Bilgileri ve Aile Bireyleri MERNİS sisteminden, Sicil hareketleri, HİTAP sisteminden çekilebilmektedir. Sicil kartı ekranından, kişisel tüm bilgiye erişim imkanı sunmaktadır.

4 İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
ATAMA İŞLEMLERİ Personel Atama İşlemleri Atama Takip İşlemleri Sistemdeki tüm Atama işlemleri ve Kadro Hareketleri, aynı zamanda Sicil hareketini de oluşturmaktadır. KADRO İŞLEMLERİ İptal İşlemleri İptal Dağıtım İşlemleri Dolu Kadro İptal Dağıtım İşlemleri Boş Kadro İptal Dağıtım İşlemleri Kadro Bloke İşlemleri İlk Kadro Atama Gerekli belge ve dökümanlar, mevzuatlara uygun şekilde sistemden alınabilmektedir.

5 İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Tahakkuka yansıyacak puantaj bilgileri, ilgili parametre veya kişi bilgilerinden çekilerek oluşmakta, çeşitli bordro dökümleri (Liste Bordro, Dekont Bordro, İcmal Bordro) alınabilmektedir. Aynı zamanda oluşan maaş tahakkuklarının birçok formatta Muhasebe sistemleri ile entegrasyonu sağlanabilmektedir.

6 İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
RAPORLAMA Mevzuatın gerektirdiği tüm raporlar mevcut olup, .xml, .html, .word, .xls, .pdf formatlarında alınabilmektedir. Sistem, istediğiniz verilerden yeni raporlar tasarlamanıza da imkan vermekte olup, harici bir program kurulumu olmadan da Web Tarayıcılarında .xsl olarak görüntülenebilmektedir.

7 TEKNOLOJİMİZ Uygulama geliştirme araçlarımız ve Server yazılımlarımız Microsoft ürünleridir. Veri tabanı bağımsız çalışacak mimaride tasarlanmış yazılımımızda (Oracle,MSSQL,Postgre SQL vs.) tüm veri tabanları kullanılmaktadır. Element Bilgi Yönetim Sistemleri tamamen Web tabanlı bir yazılmdır ve on-line bilgi akışı sağlar. Ekranlarımızda Jquery kullanılarak, hız ve kullanım kolaylığı maksimum düzeyde tasarlanmıştır. Data katmanlarımız Web servis mimarisi ile düzenlenerek, veri iletişiminde yüksek performans sunmaktadır.

8 REFERANSLARIMIZ T.C.Tarım Bakanlığı
Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Bağlı tüm Tarım İl Müdürlükleri, ilçe müdürlükleri 185 adet Süt birliği Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü T.C. Başbakanlık Diyanet işleri Başkanlığı T.C. Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Amasya İl Özel İdaresi Aydın İl Özel İdaresi Balıkesir İl Özel İdaresi Bilecik İl Özel İdaresi Bursa İl Özel İdaresi Eskişehir İl Özel İdaresi Giresun İl Özel İdaresi İzmir İl Özel İdaresi  Muğla İl Özel İdaresi 60 adet çeşitli Hizmet birlikleri      

9 Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ar-Ge binası No:215 Nilüfer/BURSA
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ar-Ge binası No:215 Nilüfer/BURSA Tel : (pbx) Fax : Web : Mail :    

10


"ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları