Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Satış Bilgilendirme Sunumu Özel Güvenlik Firmaları
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Google Analytics Nedir?
Bayi Satış Örgütleri Temel Eğitimleri.
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Yeni Nesil Mobil Katalog
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Kurumsal Satış Kanalları
Sosyal Medya.
Otelcilik Sektörü Satış Bilgilendirme Sunumu
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Garanti Bankası-11 Aralık 2007 Gündem Garanti Bankası Online Stratejisi ve Örnekleri Study Case: 5 dk.da Kredi Mobil Mecra.
KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Neden açıkhava?. Televizyondan sonra en hızlı ulaşan mecra! %88 %56 %48 %42 %30 %14 %6 Kaynak: TGI 2013r1 İlkbahar (Mart 12- Şubat 13) (TV, açıkhava,
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
Özel Alışveriş Sitesi.
Yazılım Geliştirme Projesi
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
İZİNLİ PAZARLAMA.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
WEB TABANLI DESTEK.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Kullanıcıların Bilgilendirilmesi
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu 16.05.2013

Promosyon Kart Nedir? Promosyon Kart ile müşterilerinize SMS, Dakika ve İnternet hediye ederek pazarlama kanalınıza yeni bir soluk kazandırın! Ürün satışlarını arttırmak için müşterilerinize promosyon olarak Dakika, SMS ve İnternet hediye edebilir, anketlerinizi katılım sağlayabilir, sosyal medyadaki sayfalarınıza üye çekebilir ve CRM datalarınızı temizleyebilir veya yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Mobil Promosyon kartları çok uygun maliyetlerle, ön ödemeli ve faturalı tüm Vodafone hat abonelerine hediye edebilir, dilediğiniz ürün veya ürünlere çekebilir, ürün satışlarınızı hızlandırabilirsiniz. Promosyonlarınızı web siteniz üzerinden, e-mail, sosyal ağlar v.b. kanallardan duyurabilir, belirlediğiniz kurgular doğrultusunda promosyon kartlarınızı dağıtabilirsiniz.

Mobil Promosyon Ürünleri KONUŞMA SMS İNTERNET

Neler Yapabilirsiniz? Satışlarınızı arttırmak için kullanabilirsiniz. Anketler doldurtabilirsiniz Sosyal medyadaki sayfalarınıza üye çekebilirsiniz CRM datanızı temizlemek veya büyütmek için kullanabilirsiniz Biliyor Muydunuz? 2012'de Borrell Associates tarafından Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre küçük ve orta dereceli firmaların %83'ü mobil pazarlamaya yatırım yapıyor veya yıl sonuna kadar yapmak istiyor. Pazarlama bütçelerinin %20'sini mobil kanallara ayırıyorlar.

Aboneler Nasıl Faydalanır ? 3847 PIN gönderilir Promosyonun hatta yüklenebilmesi için verilen katılım şifresi (PIN) ilgili servis numarasına SMS ile gönderilir. Promosyonun yüklendiği bilgisi gelir Promosyon bitiminde tekrar bilgilendirme mesajı gelir

Kimler faydalanabilir? Ön Ödemeli Hat Aboneleri Faturalı Hat Aboneleri Tüm Aboneler Biliyor Muydunuz? 2012 Sonu itibarı ile Türkiye’deki mobil abonelerin operatörler bazında ön ödemeli – faturalı dağılımı: Vodafone : %69,5 - %30,5 Turkcell : %67,9 - %32,1 Avea : %56,0 - %44,0

Promosyon Maliyetleri? Çok Ekonomik Maliyetlere Vodafone Ürünleri Hediye Edin, Müşterinizin Memnuniyetini Yükseltin Proje Bedeli : 250,00 TL Satın alınan kart adedinin %20 ön ödemeli olarak, kalan tutar ise çalışma tamamlandığında ödenecektir. Çalışma sonunda alınan promosyonun kullanılmayan kısmı Biotekno’ya iade edilir.

Promosyon Kart Ekstra Faydalar? Promosyon verdiğiniz müşteriniz Promosyon kullanmak için 3847 servis numaramıza SMS göndersin Siz Müşterilerinizin Cep Telefonlarını Öğrenin ------------------------------------------------------- Toplanan Numara Listesi ile isterseniz kullanım bilgilerine bakıp kampanyanızı ölçün isterseniz sahip olduğunuz bu benzersiz Yeni Müşteri Datanıza kutlama, kampanya mesajlarınızı iletin. 5.000 Dataya Kadar 2.500 TL 5.000 – 15.000 Data 3.500 TL 15.000 Datanın Üzeri 5.500 TL Müşteri veritabanı Excel dosya olarak şirket yetkilisine verilir …

Promosyon Duyuru Kanalları? Radyo E-Posta Televizyon Sosyal Ağlar Gazete - Dergi Web Siteniz Billboard İzinli Veritabanı & Mobil Reklam Mecraları SMS Diğer Mecralar Servisler Mobil Video & MMS

Bütünleşik Projeler Uygulayın 3848* Örnek - 1 - Gazete ve dergilerde yayınlanan reklamlarda QR Code kullanılır. Mobil Cihaz ile QR Code okutulduğunda, kurumun facebook sayfasına yönlendirilir ve sayfanın beğenilmesi istenir. Sayfa beğenilince, facebook mesajı olarak promosyon şifresi aboneye gönderilir. Abone şifreyi ilgili servis numarasına göndererek promosyonu hattına yükler. Sonuç Firma QR Code kullanarak farklılaşır. Reklamı ilgi çeker. Facebook sayfasının beğenilmesini sağlayarak, yeni CRM datası elde eder. Aynı zamanda kendisini tanıttığı farklı bir mecrasını da tüketicisi ile buluşturmuş olur.

Bütünleşik Projeler Uygulayın 3848* Örnek - 2 - Bir gazetenin mobil sitesinde reklam yayınlanır. Ad, Soyad ve e-mail adresini yazıp servis numarasına SMS atması istenir. Reklam alanında tıklandığında otomatik olarak cep telefonunda SMS yazılan ekran görünür. Mesajın gönderileceği kısa servis numarası yazılı olarak gelir. Abone gerekli bilgileri yazarak servis numarasına gönderir ve promosyonu hattına yüklenir. Sonuç Kurum, ulaşmadığı yeni potansiyel müşterilerine Mobil Mecra Reklam Alanları aracılığı ile ulaşır. Yeni CRM datası elde eder.

Bütünleşik Projeler Uygulayın 3848* Örnek - 3 - Operatörlerin izinli veritabanına SMS atılır. SMS içeriğinde, kurumun web sitesi adresi verilir ve buradaki kısa soruları cevaplayan herkese promosyon verildiği duyurulur. Aboneler, kurumun web sitesine girerek soruları yanıtlar. Soruların sonunda, promosyon şifresi paylaşılır. Abone şifreyi ilgili servis numarasına göndererek promosyonu hattına yükler. Sonuç Kurum, ulaşmadığı yeni potansiyel müşterilerine Operatörlerin İzinli Veritabanı aracılığı ile ulaşır. Yeni CRM datası elde eder. Aynı zamanda kurumsal web sitesini tüketicisi ile buluşturmuş olur.

Teşekkürler Bizi takip edin www.facebook.com/biotekno www.twitter.com/bioteknobiz www.linkedin.com/company/biotekno www.vimeo.com/biotekno http://www.slideshare.net/Biotekno http://www.biotekno.biz/index.php/category/blog/