2003 – 2013.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İş Sağlığı & Güvenliği Kurulu Bilgilendirme Toplantısı
Advertisements

UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
Ajanda 1. Kısaca Marsh 2. Enerji Projelerinin Dinamikleri
Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ltd. Şti.
Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
EMNİYET KEMERİ TAKMANIN ÖNEMİ
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
EV KAZALARI.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
NEDEN ATIK İLAÇ PROJESİ
EV KAZALARI.
ACİL DURUMLAR Kazanım: Acil durumlarda nasıl davranacağını açıklar.
20-22 EYLÜL 2011 TÜRKİYE’DE OLUMLU ÖRNEK
ILO Kabul Tarihi: 6 Ekim 1936 Kanun Tarih ve Sayısı: / 4942
Prof. Dr. Nilüfer Narlı Değerlendirme 14 Nisan 2009.
BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ( )
SOBA VE TÜPGAZ (LPG) ZEHİRLENMELERİ
KAZA Önceden planlanmamış, beklenmedik bir anda ortaya çıkan; yaralanmalar, can ve mal kayıplarına neden olan olaylara kaza denir. Gözle görülebilecek.
ZARARLI ALIŞKANLIKLAR VE MADDE BAĞIMLILIĞI
Reflektörler işyeri sağlığına çevrilmiş durumda Almanya: “14 yıldan bu yana ilk kez kaza sayısında artı ş kaydedildi "Psişik hastalıkların sigorta sistemine.
Gençler ve Yol Güvenliği
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
DOĞAL AFETLER
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
Şirketin tarihçesi 17 Eylül 1957 yılında Ömer Yalnızoğlu genel müdürlüğünde Ankara’da Vakıflar Bankası ve Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) önderliğinde,
1 “TARIMDA FİNANSMAN, SİGORTA VE YENİ AÇILIMLAR “ DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI İstanbul,
Neden Ortak Bir Çevre Politikası?
 “Herkes, sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet, bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar.”  CHP iktidarında; Aile sigortası.
1-1-2 Türkiye genelinde Acil Sağlık Hizmetlerine erişim numaraları ile yapılmaktadır. Ambulans içinde Doktor,Hemşire,Sağlık Memuru,AABT,ATT, Şoför.
EMNİYET KEMERİ KULLANIMI
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
ZİHİNSEL ENGELLİĞİN NEDENLERİ
“LÖSEV ile Yılbaşı” Toplum Hizmeti çalışmamız
Kentsel dönüşüm nedir? Kentsel dönüşüm, kentteki sorunlu alanların belirlenip, sağlıklı ve de yaşanılabilir hale getirilmesi amacı ile yeniden yapma veya.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Kronos Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
Monitoring the deprivation of liberty procedure and conditions in Turkey: Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim.
DEPREM GELİYORUM DEMEZ. DEPREM Çok kötü bir olaydır.İnsanlara, hayvanlara, bitkilere zarar verebilir.
KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
ALMANYA‘DA YAŞAMAK İSTEĞE BAĞLI SİGORTALAR. İhmal, hata veya şanssızlık sonucu oluşabilecek bazı olayların mali sorumluluğu kişilerin ve ailelerin güçlerinin.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
Sosyal Güvenlik Hukuku 1. Ders
Sosyal Güvenlik Hukuku 2. Ders
DENIZ YOLU YOLCU TAŞıMACıLı Ğ ı ZORUNLU MALI SORUMLULUK SIGORTASı CEM İ L GÖKTAŞ 1.
HAVACILIK SİGORTALARI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
1 1 Dünyada her yıl 2 milyon 310 bin ( Günde 6300, 15 saniyede 1) insan iş kazaları ve meslek hastalıkları nedeniyle yaşamını yitirmektedir
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI Başa Dön. Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Büyükbaş Hayvan.
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
MÜKEMMELLİĞE DOĞRU TÜRKİYE İsrafın Önlenmesinde Durum Tesbiti ve Çözüm Önerisi: 80/20 Prensibi ve 6 Sigma Yönetim Sistemi Prof. Dr. Aziz Akgül Türkiye.
DERS : ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ KONU: İŞ KAZALARI HAZIRLAYAN: AYŞE NUR ŞİMŞEK BÖLÜM: BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI.
İŞYERİ GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
TÜRKİYE'DE İŞ KAZALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ 1937/
Travma Nedir? YAŞAMA TEHDİT! VÜCUDUN BÜTÜNLÜĞÜNE TEHDİT!
EV KAZALARI.
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği
YENİ TARIM SİGORTALARI SİSTEMİ DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTASI.
KAZA FELAKET TRAFİK KAZASI VE İLKYARDIM.
KONU: KAZA GELİYORUM DEMEZ HAZIRLAYAN:CUMA ARAYICI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Türkiye Sigorta ve Emeklilik Sektörü
Aktüerya ve risk yönetimi bölümü
Sigortanın tanımı Sigortacının alacağı bir prim karşılığında bir kimsenin para ile ölçülebilir, yasa ile korumaya değer bir menfaatine zarar veren bir.
Sunum transkripti:

2003 – 2013

Mikrosigorta Nedir?

Mikrosigorta Nedir Türkiye Grameen Mikrofinans Programı kapsamında verilen Mikrokrediler ile, dar gelirli 60,000 kadınımız, üretici hale getirilirken, onurlu bir hayatın da temeli atılmaktadır. Mikrosigorta bu vatandaşlarımızın bin bir emekle ortaya çıkardıkları hayatlarını beklenmedik kazalara karşı koruma altına almak için, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’ün girişimleriyle, Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasurans Brokerliği aracılığıyla Güneş Sigorta tarafından, 2011 yılı Aralık ayında, kaza sonucu ölüm, sürekli sakatlık teminatlarını kapsayan ve terör, deprem gibi doğal afetleri ayda yalnızca ¨1 ödeyerek ¨10.000 teminat altına alan, bir ferdi kaza sigortasıdır.

Neleri Kapsar Normal kaza halleri (araç carpması, düsme gibi ani beklenmedik kazalar.   Terör sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Deprem sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Tabii afetler sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Gaz zehirlenmesi (Baca, tüpgaz kaçağı, kombi, polis gazı vs.) Yanıklara maruz kalma ve yanma. Ani bir hareket sebebiyle adele ve sinirlerin incinmesi, burkulması, kopması. Yılan, haşeret sokması sonucundaki zehirlenmeler. Isırılma sonucu kuduz olma, vefat ve sakatlık. Ayrıca cenaze masrafları da dahildir.

Hayat Süprizlerle Dolu Yarının bizlere ne getireceğini bilemeyiz. Beklenmedik süprizlerin hayatımızın gidişatını değiştirmesine izin vermeyelim. Mikrosigorta ile hayat yolundaki tüm riskleri kontrolümüz altına alıyoruz.

Mikrosigorta Yoksullar İçin Cam Simidi Mikrofinans üyesi Nuray Pişiren, geçirdiği talihsiz trafik kazası yüzünden hayatını kaybetmiştir. Mikrosigorta sayesinde varislerine ¨ 10.000 teminat ödemesi yapılmıştır. Yaşanan bu üzücü olay ile Mikrosigortanın önemini bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Mikrofinans üyeleri, Mikrokredi ile kurdukları işle ailelerini geçindiriyor. Bu nedenle onların güvence altına alınması çok önemli. Karşılaşabilecekleri herhangi bir kaza sonucunda tüm ailenin geliri son bulacağı için Mikrosigorta ile aslında sadece girişimci kadınlarımızı değil bir anlamda onların ailelerini de sigorta altına almış oluyoruz.

Teşekkürler