KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM 2009. KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
.com İletişimde Kökten Çözüm...
2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile.
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
Meriç Belediyeler Birliği
Onkoloji Destek Paketi
İzmir 2. İstihdam Zirvesi ARALIK 2013
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
ÇOCUKREHBERİ.COM ŞENLİĞİ
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI PROGRAMI Kartal Belediyesi
ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Hayrettin GÜNGÖR TBB Genel Sekreteri
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
TÜRKİYE’NİN EN MODERN İHTİSAS SANAYİ SİTESİ VE EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ PROJESİ.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
1 Arjantin Ülke Sohbet Toplantısı (M.Serhan Kara) Ankara, 28 Mayıs 2007 T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Ekim GENEL TANITIM.
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
Hızlı Tüketim Ürünleri
İSMOB 2015 Bilgilendirme Sunumu
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
KONUM & STRATEJİK FIRSATLAR
BURSA’DA İPEK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR, İPEĞİN KALBİ BURSA’DA ATIYOR.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
IDEF'15 12'nci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Vestel Savunma Yansıma Raporu Mayıs 2015.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu İHRACAT DESTEKLERİ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ BİLİM TOPLULUĞU
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ Çerkezköy, Tekirdağ – 2019.
Sunum transkripti:

KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM 2009

KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır.  Kayseri Türkiye’nin önde gelen sanayi şehirlerinden birisidir.  Türk ticaret hayatına hareketlilik kazandıran bir çok iş adamının yetişme ortamıdır.  Kayseri de 7adet günlük siyasi gazete, 5 yerel televizyon, 16 radyo ve 1 tane yerel internet sitesi bulunmaktadır.  Kayseri sosyo ekonomik gelişmişlik de Türkiye 19.sudur  6 organize sanayi bölgesi bulunmaktadır verilerine göre de 711 sanayi tesisi bulunmaktadır. Kayseri’nin sanayi üretim kapasitesi ve çeşitliliği dış ticareti de geliştirmiştir. İlde ’i aşkın ticaretle uğraşan işyeri vardır. Yatırım açısından oldukça karlı bir bölgedir. Yeni yatırımlara kapılarını açmaktadır.

FUAR ALANI ÖZELLİKLERİ  Kayseri Dünya Ticaret Merkezi, İç Anadolu Bölgesi'nde bölgeler arası ekonomik, sosyal, kültürel ve ticari ilişkilerin gelişimini sağlamak amacıyla İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurularak 15 Kasım 2003 tarihinde hizmete açılmıştır.  9000 m2 taban oturumlu m2 inşaat alanına sahip, 8400 m2 brüt fuar yapılabilecek fuar alanından oluşmaktadır.  Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde 2007 yılı içinde 12 adet uluslararası nitelikte sektör fuarı gerçekleşmiştir.  Kayseri Dünya Ticaret Merkezi yönetim kurulu ilave yatırımları olan fuar alanı ile 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi kompleksini içine alan uygun model-arazi için çalışmalarına devam etmektedir.

FUAR TANITIM ÇALIŞMALARI  Kayseri ve yakın çevre illerde billboard ve raketlerde tanıtımlar  Ulusal ve yerel basında haber ve reklâmlar  Kayseri de en çok dinlenen radyolarda fuar süresince reklâm  Okullarda ve merkezi noktalarda poster ve afişler  Okullardan toplu fuar ziyaretleri  Fuar davetiyesi dağıtımı

FUAR KATILIM ÜCRETLERİ  Stant konstrüksiyonu dahil 1m² stand kira bedeli:170TL(KDV dahil)  Nakliyesiz Fiyat:150TL(KDV Dahil)  Minumum standart stand alanı 9m² dir Fiyata dâhil Hizmetler:  Kargo taşıması(500kg kadar kitap nakliyesi)  Stant kurulumu(stant içi halı kaplama, 3m²için bir spot, alınlık yazısı, piriz)  2 masa, 2 sandalye,2 raf

İSTEĞE BAĞLI HİZMETLER  Katılımcı firmalar ekstra stand malzemelerini kurucu firmadan isteyebilirler.  Hostes ve otel ihtiyaçlarını önceden bildirdiklerinde anlaşmalı firmalardan temin edilecektir.

FUAR ALANINDAN GÖRÜNTÜLER

Tel : Faks :