Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
AKILLI FAKS.
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Araştırma platformlarından yararlanmak için öncelikle ne aradığımıza karar vermemiz gerekiyor. Eğer aradığımız kaynak bir makale ise Elektronik Kaynaklar.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Yakınsama Çözümü Ürün Sunumu.
IP PBX.
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
Satış Noktası Yönetimi
İZİN YÖNETİMİ
Satış Bilgilendirme Sunumu Özel Güvenlik Firmaları
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
ik gündemi anket raporu
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Bayi Satış Örgütleri Temel Eğitimleri.
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler
Sipariş Takip Programı
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
Yeni Nesil Mobil Katalog
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Kurumsal Satış Kanalları
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Yazılım Geliştirme Projesi
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
(Ergin BOYACI – Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
Muhammed Emin ALTINTAŞ
KURUMSAL SUNUM.
VBT Bilgi Teknolojileri
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
Tablet Menü.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
Sunum transkripti:

Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Yurtdışı SMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Yurtdışı SMS “ Yurtdışındaki GSM Operatörlerinin abonelerine Toplu SMS göndermek için ekonomik ve pratik çözüm JetSMS Yurtdışı seçeneği … SMS Tüm Dünya Aynı JetSMS ürünlerini, web arayüzlerini kullanarak TopluSMS göndermeye yarayan Yurtdışı seçeneği ile şirketler ve bireysel aboneler yurtdışındaki GSM Operatörlerinin abonelerine de diledikleri mesajı gönderebiliyorlar…

Özellikleri Kapasite Bu platformu kullanarak, isterseniz bir isterseniz yüz binlerce kişiye aynı anda SMS gönderebilir, Türkiye ve dünyadaki tüm operatör abonelerine ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri 7/365 Destek Çağrı Merkezimizden her konuda destek alabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ihtiyacınız olan çözümler ve ürünlerimiz konusunda destek sağlayacaktır. Ücretlendirme Yurtdışı SMS'te ülkeye göre değişik tarifeler ile %50'ye varan indirimli ücretlerle yurtdışına Toplu SMS gönderilmesi sağlanır Detaylı Raporlama Göndermiş olduğunuz SMS’lerin raporlarını gerçek zamanlı görüntüleyebilir, dilerseniz gönderi raporlarınızı mail alır veya RSS takip edebilirsiniz. Çoklu Kullanım Yetki Seviyeleri Şirketiniz adına birden fazla kullanıcı tanımlayabilir, kullanıcılarınıza istediğiniz farklı kullanım yetkileri verebilirsiniz. Size Özel Çözümler Geniş ürün yelpazemiz ve entegre çözümlerimizden size uygun bir çözümü mutlaka bulacaksınız.

Hangi Şirketler İçin Uygundur? İhracat yapan firmalar Tekstil Hammadde şirketleri Turizm Firmaları Yurtdışından turist getiren şirketler Yurtdışına Ulaştıran firmalar Lojistik şirketleri Taşımacılar Gümrükleme yapanlar Sonuç : Yurt dışında satış yapan firmalar Yurt dışında müşteri portföyü olan firmalar Ürün gereği belirli ülkeler ile çalışan firmalar Yurt dışında bayi ağı olan firmalar

Avantajları Hedeflenen ülkenin yazı dili ile mesaj gönderilebilir Örneğin Rusça yazarak, Rusyada iş yapılan hedef kitleye ulaşılır ve iletilecek mesaj ne olursa olsun o milletin dili ile olduğu için anlaşılır ve etkili olacaktır Yurtdışı SMS hizmetinden yararlananlar JetSMS ürün ailesinin tüm ürünlerinden ücretsiz yararlanarak SMS gönderimi yapabilirler

Ücretlendirme JetSMS'in Yurtdışı SMS seçeneği ile şirketler yurtdışına gönderdikleri Toplu SMS’lerde hem uygun tarifelerden hem de ücretsiz olarak sunulan JetSMS'in gelişkin ürünleri üzerinden SMS gönderebilir. Yurtdışı SMS Paketleri ile kurumsal ve bireysel tüm müşterilerin, yurtdışındaki tüm hatlara çok uygun fiyata, Toplu SMS göndermesi sağlanır. SMS gönderebilmek için öncelikle ön ödemeli olarak SMS gönderim kredisi, bir başka deyişle SMS gönderim hakkı satın alınması gerekmektedir.

0216 576 38 48 7/365 destek – 08.30 – 18.30 biotekno@biotekno.biz 7/365 Destek Çağrı Merkezimizden her konuda destek alabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ihtiyacınız olan çözümler ve ürünlerimiz konusunda destek sağlayacaktır. 0216 576 38 48 7/365 destek – 08.30 – 18.30 biotekno@biotekno.biz

Teşekkürler Bizi takip edin www.facebook.com/biotekno www.twitter.com/bioteknobiz www.linkedin.com/company/biotekno www.vimeo.com/biotekno http://www.slideshare.net/Biotekno http://www.biotekno.biz/index.php/category/blog/