Avrupa Birliği, Avrupa Ülkeleri, ve bugünün Avrupa'sın da ki vatandaşlar, taraflar ve araştırmacılar üzerindeki konulara odaklanan artı değerli bir bilgi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
Advertisements

Web sitemizden kütüphane hizmetleri ve kaynaklarının kullanımı konusunda tüm bilgilere erişebilirsiniz.
Araştırma platformlarından yararlanmak için öncelikle ne aradığımıza karar vermemiz gerekiyor. Eğer aradığımız kaynak bir makale ise Elektronik Kaynaklar.
: • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Birimi
Online Resources From Oxford University Press.
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
MTO HALKLA İLİŞKİLERİN BASINLA İLİŞKİSİ
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Kültürel faaliyetlere destek, Edebi çeviri projeleri ( Dizin )
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.
Kaynak Paylaşımı: Neler Yapıyoruz. Neler Yapabiliriz
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
Journal Citation Reports - Dergi Atıf Raporları -
VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
ULAKB İ M ULUSAL VER İ TABANLARI EBSCOhost VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
Avrupa Birliği, Avrupa Ülkeleri, ve bugünün Avrupa'sın da ki vatandaşlar, taraflar ve araştırmacılar üzerindeki konulara odaklanan artı değerli bir bilgi.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford English Dictionary Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford English Dictionary’in.
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
CAB VetMed Resource Kurum: Tarih:
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Scholarship Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford Scholarship Online ‘in ne.
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
Emerald kullanıcılarınıza yayın yapma konusunda nasıl yardımcı olabilir? Kullanıcılarınız için yardımcı kaynaklar Mine Tonta Business Manager, Turkey.
WILEY InterScience WILEY InterScience. Erişim Adresi:
Pratik kullanım rehberi elektronik dergileri. Hoş Geldiniz! IOP Elektronik Dergiler Rehberi İletişim için İçindekiler journals.iop.org 2 journals.iop.org.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
Research Services Group. Copyright 2006 Thomson Corporation 2 Araştırmaların Ölçümü Her ne kadar Web of Science veritabanının ana amacı araştırmacılara.
Altan Küçükçınar “IST/INCO” Ulusal İrtibat Noktası TÜBİTAK Ankara, 2002.
Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.
E-Posta Hesapları.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
Yazılım Geliştirme Projesi
İYİ UYGULAMALAR: SİNOP ÜNİVERSİTESİ Hazırlayan Müslüm Yurtseven 3. Ulusal Açık Erişim Çalıştayı Yüksek Öğrenim Kurulu Başkanlığı Ekim 2014, ANKARA.
Elibrary.worldbank.org World Bank eLibrary Sunumu.
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Ticari veri tabanları (Yerel)
ETKİNLİK YÖNETİCİSİ. Etkinlik yöneticileri hangi etkinlik alanında çalışırlarsa çalışsınlar üç kategoride uzman olmalıdır. İşin doğasına aldırmayarak.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
Ata TÜRKFİDANI Yaşar Üniversitesi, İzmir ANKOS AEKA OpenAIREplus – Zenodo Son Gelişmeler 3. Ulusal Açık Erişim Çalıştayı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı.
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
KÜTÜPHANE OTOMASYON SİSTEMİNİN KULLANIMI
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
EBSCO eBooks Uygulaması
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
Makale ve Deneme Makale nedir? Deneme nedir? Makale ve deneme arasındaki farklar nelerdir?
DynaMed ‘in İçeriği DynaMed klinik olarak özetlenmiş yaklaşık 3,000 konu başlığını sunmaktadır. Konu başlıkları temel olarak: Genel ve genel olmayan hastalıklar.
Uzaktan SınavMatik Programının kurulumu ve kullanımı için rehber
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Bibliyometrik Analiz Örneği: Bilgi Dünyası Dergisi
Pratik kullanım rehberi
DynaMed ‘in İçeriği DynaMed klinik olarak özetlenmiş yaklaşık 3,000 konu başlığını sunmaktadır. Konu başlıkları temel olarak: Genel ve genel olmayan hastalıklar.
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Çukurova Üniversitesi Kurumsal Açık Erişim Arşivi Çalışması
Değerlendirme Çalışması Raporlama
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
DEĞERLENDİRME YAZILIMI
Sunum transkripti:

Avrupa Birliği, Avrupa Ülkeleri, ve bugünün Avrupa'sın da ki vatandaşlar, taraflar ve araştırmacılar üzerindeki konulara odaklanan artı değerli bir bilgi servisidir Kolay Ulaşım Uzman Secimi Geniş Kapsam

Kolay Erişim Uzman Seçimi Geniş Kapsam sağlamaktadır ESO

Basit Arama Gelişmiş Arama Bilgi Kılavuzlarını veya son gelişmeleri tarama ESO nasıl kullanılır? …

Uzman Seçimi… ESO’ da bulunan bilgi kaynakların indekslenmesi ve konu kapsamı uzmanlar tarafından seçilmektedir. Bu kaynaklar Genel Yayın Yönetmeni Ian Thomson tarafından hazırlanmaktadır Kaynaklar her ülkenin vatandaşlarına, öğrencilerine, araştırmacılarına, uygulayıcılarına ve profesyonellerine uygun olacak şekilde seçilmektedir

Geniş Kapsam… ESO içeriğinin odak noktası Avrupa Birliği’nin kuruluşları ve etkinlikleridir ESO ayrıca Avrupa ülke ve bölgelerindeki gelişmeleri, Avrupa içerisindeki diğer uluslararası organizasyonların çalışmalarını, Avrupa vatandaşları ve taraflarını ilgilendiren konuları da kapsamaktadır ESO kapsamı şunları içermektedir: AB dokümantasyonu / Ulusal kaynaklar / Düşünce kuruluşları / Araştırma organizasyonları / Diğer uluslar arası organizasyonlar / Akademik monograflar / Periyodik makaleler / Haber kaynakları

ESO’ nun diğer özellikleri Avrupa’ da ki gelişmeleri takip eder Günlük alınan bilgilere göre güncellenir Anahtar Kaynak en önemli kaynakları göstermektedir. Bu kaynaklar her zaman arama sonuçlarının en başında listelenir ESO Bilgi Rehberleri AB Kuruluşları / Avrupa Ülkeleri / AB Politikaları İlgilendiğiniz konularla ilgili son gelişmeler hakkında ESO tarafından gönderilen haftalık bilgilendirme e-postası alabilirsiniz

Uzaktan Erişim ESO’ ya uzaktan erişim metotlarıyla erişim mümkündür Birden çok kullanıcı erişimi ESO aboneliği, abone olunan organizasyonun ağına birden çok kullanıcılık erişimi yetkisi verir Kullanım İstatistikleri Organizasyonunuzun ESO kullanma istatistiklerine ulaşılabilir Bunun için Anasayfadaki “Librarian`s Resources” linkine tıklayınız ESO tüm Avrupa’dan bilgilere, görüşlere ve bakış açılarına erişim sağlayan İngilizce bir servistir

Abonelik İşlemleri için Başvurunu formunu indiriniz Ücretsiz deneme sürümünü istemek için adresine e-posta gönderiniz

Daha fazla bilgi için Ian Thomson, Genel Yayın Yönetmeni European Documentation Centre Cardiff University PO Box 430 Cardiff, CF24 0DE Wales, United Kingdom Tel: +44 (0) © Ian Thomson, Cardiff EDC, May 2012 Çeviri: Seda Okuyucu