Rahatlığın Tek Adresi…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PAPERWORK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ
Advertisements

KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 5-6 EKİM 2013 KUŞADASI TRİATLONU
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 10 KASIM 2013 DENİZLİ AQUATLONU
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Crexist Tanıtım.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
Fenerbahçe Spor Kulübü
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
Birtel İletişim Teknolojileri
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
Şirket Tanıtım Sunumu.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
2013 – 2014 GAYRİMENKUL SEKTÖR ANALİZİ Hazırlayan : Y. Müh.Murat ERGİN.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Bilişim Ortağınız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
Gaka Trade Promosyon – ajans - Fuar çalışmaları
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
SUNUM
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

Rahatlığın Tek Adresi… EFLATUN TEKSTİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yavuz Selim Mah. Yılmaz Sok. No: 5 Yıldırım  BURSA/TURKEY Tel- Fax : +90 224 369 08 87        Gsm : +90530 462 24 73 e-mail: marketing@kipeo.com.tr www.kipeo.com.tr Küçült ve daralt yıldız Rahatlığın Tek Adresi…

KIPEO OLARAK Eflatun Tekstil olarak 2000 yılından beri; Türk ekonomisinin lokomotifi olan tekstil sektöründe kalite ve hizmeti bir arada buluşturan üreticilerdeniz.2008 yılından itibaren günümüzün modern sporcularına, spor giyimde KİPEO markamızla yeni bir kavram sunuyoruz. Her branş için geniş desen tasarımları, yüksek üretim kalitesi, kolay ulaşılabilirliği ve kısa tedarik süreci ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamada rakiplerine fark atmaktadır. Tekstil sektörüne spor giyimde, farklı çizgimizle, kaliteden ödün vermeden lider firma olarak, değerli müşterilerimizle oluşturduğumuz ekip çalışması ile yolumuza devam etmekteyiz. W021b - BASKILI KISA KOLLU UZUN FERMUARLI HYDROFIL T-SHIRT

KALİTE POLİTİKAMIZ Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak. Sporcularımıza sağlıklı ürünler sunabilmek Kalitede, yaratıcılıkta ve teknolojik gelişmelerde lider olmak. En son teknoloji ile en çabuk sürede hizmet vermek. Müşterilerimizin hayalindeki tasarımı, özel tasarımcılarımız sayesinde müşteriyle birebir iletişimde bulunarak oluşturmak.

TERCİH SEBEBİ Tekstil sektöründe, yılların kazandırdığı tecrübemizin sayesinde, know-how üretim teknolojisini, bay ve bayanlara yönelik spor formaları geliştirmede ve üretmede üstün başarılarımızdan dolayı. Kipeo ürün seçeneklerini, gösterebilecek en büyük özenle tasarlıyor ve üretiyoruz. Kullanılabilecek en iyi hammaddeleri kullanıyor ve her şeyi en ince detayıyla bitiriyoruz. Tamamen müşteri isteğine uyarlanabilecek genel modellerimizden seçimler yapabileceğiniz gibi kulübünüze özel yeni, orijinal tasarımlar da yaratıyoruz. Bütün kulüplerimize özel öneriler. Her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış, teknolojiyi ve yenilikleri takip eden, yenilikçi Kadronun oluşturduğu ekip çalışması Müşteri beklentilerine ve hedeflerine uygun ürünlerin üretilmesi Güçlü referanslar, iş ortaklıkları Satış öncesi ve sonrası kusursuz servis Süreklilik Görev ve sorumluluklarını yaşam biçimi olarak benimsemiş genç kadro

ANA ÜRÜN GRUPLARIMIZ BİSİKLET TRIATLON KOŞU YAN ÜRÜN GRUPLARIMIZ BASKETBOL VOLEYBOL GÜREŞ FUTBOL

REFERANSLARIMIZ İzmir Bisiklet Kulübü Türkiye Bisiklet Federasyonu Bisiklet Yarenleri Eskişehir Özel İdare Sportworks Surf Ebis Edirne Bisiklet Pedalla Bisiklet Tüfekçi Spor Kulübü Kıbrıs Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM Kıbrıs ) Batı Ankara Bisiklet Grubu Kazandık Spor Kulübü Hacettepe Bisiklet Topluluğu İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü Yalova Bisiklet Bursa Belediyespor Nilüferspor Bisiklet Kulübü Türkiye Bisiklet Federasyonu Salcano Bisiklet Bianchi Carraro Ghost Lassa Bisiklet Kulübü Delta Bisiklet Kron Bisiklet Aslı Bisiklet Atilla Bisiklet Hillside City Club Argeus Akcan Bisiklet Ümit Bisiklet SDS Bisiklet Tilmen Bisiklet Kapadokya Bisiklet Kulübü Türk Telekom Spor Kulübü Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Aktif Pedal Bisiklet

Gürsu Belediyespor Eye4cycling Bisiklet Topluluğu Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Erdemirspor Yüzyıllık Macera Bursa Maratonist Spor Kulübü Demircispor Aldosk Alanya Doğa Sporları Kulübü Emek Bisiklet Pınarelli Bisiklet EDOSK ( Edirne Doğa Sporları Kulübü ) Safari Bisiklet Kulübü PAB - Perşembe Akşamları Bisiklet Topluluğu CAT - Cuma Akşamları Bisiklet Topluluğu Sakarya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Parkur Bisiklet Mağazası İzmir Muğla Bisiklet Derneği

W021b - BaskıIı Kısa Kollu Uzun Fermuarlı Hydrofil T-shirt W021b - BASKILI KISA KOLLU UZUN FERMUARLI HYDROFIL T-SHIRT W021b - BaskıIı Kısa Kollu Uzun Fermuarlı Hydrofil T-shirt

W021 - T- shirt Kısa Kol Kısa Fermuar ( Hydrofil ) W021 - T-SHIRT KISA KOL KISA FERMUAR ( HYDROFIL ) W021 - T- shirt Kısa Kol Kısa Fermuar ( Hydrofil )

W04 - T-shirt Uzun Kollu Kışlık W04 - T-SHIRT UZUN KOLLU KIŞLIK W04 - T-shirt Uzun Kollu Kışlık

W041 - T-shirt Uzun Kol (Eşofman )

W34 - Baskılı, Uzun Kollu, Uzun Fermuarlı, Kışlık Thermo Mont W34 - BASKILI, UZUN KOLLU, UZUN FERMUARLI, KIŞLIK THERMO MONT W34 - Baskılı, Uzun Kollu, Uzun Fermuarlı, Kışlık Thermo Mont

W10 - Kolsuz Rüzgarlık Yağmurluk Fermuarlı Cepli W10 - KOLSUZ RÜZGARLIK YAĞMURLUK FERMUARLI CEPLİ W10 - Kolsuz Rüzgarlık Yağmurluk Fermuarlı Cepli

W10C - Kolsuz Rüzgarlık Yağmurluk Arka File W10C - KOLSUZ RÜZGARLIK YAĞMURLUK ARKA FİLE W10C - Kolsuz Rüzgarlık Yağmurluk Arka File

X05 - Premium Fit T-Shirt Kısa Kol UF X05 - PREMIUM FIT T-SHIRT KISA KOL UF X05 - Premium Fit T-Shirt Kısa Kol UF

P07 - Baskılı Pedli Askılı Kısa Tayt P07 - BASKILI PEDLİ ASKILI KISA TAYT P07 - Baskılı Pedli Askılı Kısa Tayt

P03 - Şort Atlet Düz + A Panel

P23 - Askısız Bisikletçi Şort Düz A P23 - ASKISIZ BİSİKLETÇİ ŞORT DÜZ A

P40 - Askısız Bisikletçi Kışlık Uzun Tayt U/H/O Bantlı P40 - ASKISIZ BİSİKLETÇİ KIŞLIK UZUN TAYT U/H/O BANTLI P40 - Askısız Bisikletçi Kışlık Uzun Tayt U/H/O Bantlı

P43 - Askılı Kapri Düz A Bantsız P43 - ASKILI KAPRİ DÜZ A BANTSIZ P43 - Askılı Kapri Düz A Bantsız

P17 - Askılı Bisikletçi Kışlık Uzun Tayt/ U-A Bantlı P17 - ASKILI BİSİKLETÇİ KIŞLIK UZUN TAYT / U-A BANTLI P17 - Askılı Bisikletçi Kışlık Uzun Tayt/ U-A Bantlı

P44 - AEROPAK UZUN KOL P44 - Aeropak Uzun Kol

T02M – Trisuit Erkek Kolsuz , Arkadan Fermuarlı , Cepsiz T02M – TRISUIT ERKEK KOLSUZ, ARKADAN FERMUARLI, CEPSİZ T02M – Trisuit Erkek Kolsuz , Arkadan Fermuarlı , Cepsiz

TN001 - TRİATLON MAYOSU TN001 – Triatlon Mayosu

A01 - BANDANA A01 - Bandana

A03 - Baskılı Kayışlı Termal Başlık A03 - BASKILI KAYIŞLI TERMAL BAŞLIK A03 - Baskılı Kayışlı Termal Başlık

A04 - FIT TERMAL BAŞLIK A04 - Fit Termal Başlık

A08 - BUFF A08 - Buff

P41 - BASKISIZ KOL PARÇA P41 - Baskısız Kol Parça

A06 - YAZLIK ELDİVEN A06 - Yazlık Eldiven

P42 - Baskısız Bacak Parçası P42 - BASKISIZ BACAK PARÇASI P42 - Baskısız Bacak Parçası

A07 - TAKIM ÇORAPLARI A07 - Takım Çorapları

S01 - AYAKKABI KILIFI S01 - Ayakkabı Kılıfı

L021B - Bayan Kısa Kollu T-shirt Uzun Fermuarlı L021B - BAYAN KISA KOLLU T-SHIRT UZUN FERMUARLI L021B - Bayan Kısa Kollu T-shirt Uzun Fermuarlı

L00 - ATLET ( BAYAN ) L00 - Atlet ( Bayan )

L04 - Bayan T-shirt Uzun Kol Fermuarlı L04 - BAYAN TİŞÖRT UZUN KOL FERMUARLI L04 - Bayan T-shirt Uzun Kol Fermuarlı

L10 - Bayan Kolsuz Rüzgarlık Arka Düz L10 - BAYAN KOLSUZ RÜZGARLIK ARKA DÜZ L10 - Bayan Kolsuz Rüzgarlık Arka Düz

L10C – Bayan Kolsuz Rüzgarlık Arka File L10C – BAYAN KOLSUZ RÜZGARLIK ARKA FİLE L10C – Bayan Kolsuz Rüzgarlık Arka File

L011 – Bayan Kolsuz T-Shirt

L34 - BAYAN TERMO MONT L34 - Bayan Thermo Mont

L041 - Bayan Uzun Kol T-shirt

L03 - Askılı Bayan Bisikletçi Şort L03 - ASKILI BAYAN BİSİKLETÇİ ŞORT L03 - Askılı Bayan Bisikletçi Şort

AEROSUIT Aerosuit

L53 - Bayan Askısız Kapri Düz A Bantsız L53 - BAYAN ASKISIZ KAPRİ DÜZ A BANTSIZ L53 - Bayan Askısız Kapri Düz A Bantsız

L33 - Bayan Askısız Kışlık Uzun Tayt Düz A Bantlı L33 - BAYAN ASKISIZ KIŞLIK UZUN TAYT DÜZ A BANTLI

EFLATUN TEKSTİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yavuz Selim Mah EFLATUN TEKSTİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yavuz Selim Mah. Yılmaz Sok. No: 5 Yıldırım BURSA/TURKEY Tel- Fax : +90 224 369 08 87 Fabrika Müdürü : Şükran BARIN sukran@kipeo.com.tr 0 530 242 98 42 Satış Sorumlusu : Yasemin KAYA marketing@kipeo.com.tr 0 530 462 24 73 Desen Tasarım Sorumlusu : İbrahim TOROS ibrahim@kipeo.com.tr 0 224 369 08 87 Muhasebe Sorumlusu : Merve TÜRK muhasebe@kipeo.com.tr 0 224 369 08 87