Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Copyright Leine & Linde (Deutschland) GmbH
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
4/3/2017 T. 90/ (Pbx)
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
GÜRÜLTÜ   "Bir gün gelecek insanlar kolera ve veba gibi gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler." Robert KOCH (1910)
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
BAŞAK SİGORTA A.Ş. MÜDÜRLÜĞÜNE.
RKY OTOMOTİV - BURSA TURBO
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları --- Av
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
Onkoloji Destek Paketi
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
1 Nisan 2008’den itibaren kaza yapan sürücüler, polisi beklemeden tutanağını kendileri düzenleyecek, kazayı fotoğraflayacak ve olay yerinden ayrılacaklar.
SİGORTA ARACILARI Doç. Dr. Mustafa ÇEKER Çukurova Üniversitesi
D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
2007 AD GARAJ STANDARTLARIMIZ AD GARAJ STANDARTLARIEKOL.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
Genel Tanıtım İhale Bazlı Nakliye Yazılımı. Hedef Kitle İ hale ve süreli sözle ş me ile ta ş ıma yapan ş irketler Kendi Aracı veya Piyasa (kiralık) araç.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
PİLVAK ANLAŞMALI KURUMLAR
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Teknolojik Hizmetler ve Belgelendirme Müdürü
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Yöntem Araştırma Danışmanlık Ltd. 5. Gazeteciler Sitesi No: Levent - İstanbul Tel/Faks : / E-posta :
OSMANGAZİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
ARSA DAĞILIMI Esenyurt 1 Parsel m2 Esenyurt 2 parsel m2 Esenyurt 3 parsel m2 Esenyurt TOPLAM m2 OKUL ALANI
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
VOSGEN OTOMOTİV.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
DAHA GÜVENLİ TİCARET ANKARA - ÇİN.
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
Merkezi Uydu Sistemleri
BRANDING - MARKETING - TRADING
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
YOKSA SİZ ONLARI HALA ÇÖP OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ?
Sunum transkripti:

Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli bir hizmet verme anlayışıyla kurulmuştur. Konusundaki tecrübesini ve uzmanlığını son sistem cihazlarla bünyesinde buluşturarak size daha iyi hizmet vermek üzere uzun yıllardır çalışmaktadır. Aracınız bizim için değerlidir. Gözünüz arkada kalmadan güven içinde olmanın rahatlığını ve huzurunu S.O.S serviste yaşayacaksınız...

EKPERTİZ HİZMETLERİ Araç alım-satımlarında ve arızalı veya bakım zamanı gelmiş araçlarınızın mevcut arıza, hasar ve bakımla ilgili tespitleri yapılır.

ARAÇ MUAYENE Aracınızın fenni muayene işlemleri servisimizde her türlü teknik kontrol yapılıp varsa eksikleri tamamlanarak tecrübeli uzman kadromuz tarafından 1 iş gününde tamamlanır.

SİGORTA İŞLERİ Kasko ve trafik poliçeleriniz anlaşmalı acentelerimizde en uygun fiyat ve şartlarda yapılır. Kasko ve trafik hasarlarınız vekaleten ücretsiz olarak yapılır.

EGZOZ EMİSYON PULU Servisimiz çevre ve orman bakanlığının yetkili istasyonu olup, modern cihazlar ile emisyon ölçümü yapılıp gerekli belgeleri verme yetkisine sahiptir.

RUHSAT İŞLEMLERİ Her türlü araç alim-satım ve ruhsat yenileme işlemleriniz tarafımızca yürütülür.

KAPORTA BOYA İŞLERİ Sigortalı ve sigortasız hasar işlemlerimiz uzman ve tecrübeli ekibimiz tarafından en yeni teknolojik ekipmanlar ile garantili olarak yapılır.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK İŞLERİ Aracınızın her türlü elektrik-elektronik sorunları modern teknik imkanlarımız ve uzman kadromuz ile garantili olarak giderilir.

CAM-KİLİT İŞLERİ Aracınızın her türlü cam- kilit işleri modern teknik imkanlarımız ve uzman kadromuz ile garantili olarak yapılır.

2. EL ARAÇ ALIM-SATIM İŞLERİ 2. el araç alım ve satım konularında fiyat analizi ve ekspertiz hizmeti uzman kadromuz tarafından yapılır.

ÇEKİCİ HİZMETİ Haftanın 7 günü 24 saat acil çekici hizmeti ve danışmanlık hizmeti verilir

LASTİK İŞLERİ Firmamız Pirelli bayii olup aracınıza performans ve fiyat olarak en uygun lastik seçiminde danışmanlık hizmeti verilir. Her türlü lastik tamiri yapılır.

Nispetiye Sokak Peker Sokak No:3 Levent/İSTANBUL TEL: (pbx) FAX: