MultiCELL SMS Client 3.2.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
AKILLI FAKS.
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
VoIP Nedir ? Kısa bir tanım yapmak gerekirse VoIP, internet veya data hatları üzerinden ses aktarımı olarak açıklanabilir. Bu gibi bir durumda insanların.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
IP PBX.
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
2012
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
Satış Noktası Yönetimi
Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
Sipariş Takip Programı
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
Yeni Nesil Mobil Katalog
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Kurumsal KEP Entegrasyon ve Yönetim Çözümü KEP Gateway
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
Kurum İçi Sosyal Medya & Blogy Uygulaması
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
E-Posta Nedir?.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
E-Posta Hesapları.
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
Yazılım Geliştirme Projesi
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
İç Ticaret Genel Müdürlüğü
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Muhammed Emin ALTINTAŞ
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
VBT Bilgi Teknolojileri
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Akıl Defteri.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
KEPMutabakat Çözümü.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
KEP-BORDRO HİZMETİ.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Kullanıcıların Bilgilendirilmesi
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
VBT Bilgi Teknolojileri
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
Sunum transkripti:

MultiCELL SMS Client 3.2

İnternet altyapısını kullanarak tek ve çoklu SMS gönderimini sağlar SMS Client 3.2 Kurumların hedef kitlelerine SMS yoluyla ulaşımını sağlayan bir yazılımdır İnternet altyapısını kullanarak tek ve çoklu SMS gönderimini sağlar İnteraktif hizmet ile SMS alımı yapabilmeyi ve sorgu tabanlı yanıt vermeyi mümkün kılar

MultiCELL SMS Client 3.2 ile 3 yerel operatorün abonelerine hızlı, raporlanabilir, ekonomik ve size ait gönderen ismi ile iletilen SMS’ler gönderebilirsiniz.

MultiCell SMS Client 3.2 kimler tarafından kullanmalı? · Distribütörleri ve bayileri olan büyük firmalar · Dernek / Vakıf / Oda / Baro · Dershaneler · Özel Sağlık Kurumları · Özel Eğitim Kurumları · Alışveriş Merkezleri · Zincir Mağazalar · Otomotiv Şirketleri · Kısacası, müşterileriyle iletişimlerini güçlendirmek isteyen tüm kurumlar!

MultiCell SMS Client 3.2 ne amaçla kullanılabilir? · Kampanyalarda ve promosyonlarda. · Toplantı ve etkinlik bildirimlerinde. · Önemli hatırlatmalarda. · Toplu kutlama ve tebriklerde. · Acil gelişmelerden haberdar etmek. · Anlık gelişme ve değişmeleri bildirmek. · Müşteri ya da üyelere kişiye ya da özel bir alana yönelik gruplandırarak bilgilendirmeler göndermek. · Müşteri bağlılığı arttırımı için özel günlerde kişisel gönderi. · Mesleki ve Sektörel günler. · Bayilere toplu bilgilendirmeler gönderme. · Sahadaki personele anlık yönlendirme mesajları. · Ödeme ve taksit bildirimleri

SMS Client 3.2 Kullanıcı dostu arayüzü ile, Telefon defteri kayıtlarını yönetebilir Oluşturduğunuz kayıtlar ve gruplara SMS gönderebilir Gönderilen SMS’ler için raporlar alabilir Otomatik mesaj sistemini yönetebilir ve interaktif hizmet ile SMS alabilirsiniz.

Yerel çalışan veri tabanı ile Telefon Defteri uygulaması Veri transferi yapabilir Gruplar oluşturarak kayıtlara erişimi kolaylaştırır Detaylı bilgi alanları ile telefon kayıtlarının daha etkili yönetimi sağlar

SMS Client üzerinde birkaç adım ile, Kayıtlarınıza ve gruplarınıza SMS gönderebilirsiniz Mesajların alıcıya ismiyle hitap etmesi gibi parametreler ekleyebilirsiniz Kayıtlı olmayan kişilere hızlı SMS atabilir, Dosyadan ve Veri tabanı bağlantılarından SMS gönderimi yapabilirsiniz

SMS Client ile görderdiğiniz SMS’leri takip etmek çok kolay olacaktır 3 tür raporlama opsiyonu mevcuttur; Bir SMS gönderimine ilişkin iletim durumu raporları İki Tarih Arası gönderilen SMS’lere ait iletim raporları Bir numaraya gönderilen tüm SMS’lere ait iletim raporları Ek olarak; Raporları yazdırabilir MSExcel formatına dönüştürebilir Grafik gösterimi alabilir Reddedilen SMS’leri tekrar göndermeyi deneyebilirsiniz.

SMS Client Telefon defterinizdeki kayıtlı kişilere, Doğum günlerinde Evlilik Yıldönümlerinde Özel tanımlı alanlardaki tarihlerde Sizin belirleyeceğiniz formatta otomatik mesajlar gönderebilir. Hergün sistem, veri tabanı kontrolü yaparak otomatik mesaj gönderilecek kişilere mesajları gönderir

SMS Client sadece bir bilgisayar yerine çoklu kullanım desteği sayesinde birden çok bilgisayarda kullanılabilir. MultiCELL kullanıcı hesabınız ile dünyanın her yerinden www.multinetcell.com adresine erişerek WebSMS hizmeti sayesinde anında SMS gönderimi yapabilir, SMS Client’ın sunduğu tüm niteliklere online ulaşabilirsiniz.

MultiCELL SMS Client 3.2 sisteminde, Kullanıcılar herhangi bir ön ödeme veya sabit ücret olmaksızın bir ay içerisinde gönderdikleri SMS’lerden başarılı olarak gönderilen kısmı için ay sonunda faturalandırılırlar. MultiCELL, kullanıcıların aldıkları SMS hizmeti için ücretsiz kurulum, yerinde teknik servis ve CallCenter desteği sunmaktadır Yeni versiyon güncellemeleri otomatik olarak ve ücretsiz yapılır

MultiCELL İletişim Teknolojileri YıldızPosta cd. Dedeman İşHanı 48/20 Esentepe / İSTANBUL 0212 336 88 66 0212 288 57 57 www.multinetcell.com