Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
Advertisements

ORGANLARIMIZ VE GÖREVLERİ.
THIS IS NURCAN AKALTUN’S WORK BU BİR NURCAN AKALTUN ÇALIŞMASIDIR.
+ Daha Verimli Akıllı Bir Ev
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Cep Telefonlarının Yaydığı Radyasyon ve Sağlık Riskleri
Dijital Dünyada Yaşamak
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
 Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bilgasayarlar günümüzde yaşamamızın kaçınılmaz birer parçası haline gelmiştir.Akıllı cep telefonlarımızla ülkelerin beybini.
PROGRAMLAMA.  Hepimiz çok işi biliyoruz ki, bilgisayarlar günümüzde yaşamımızın kaçınılmaz birer parçası haline gelmiştir. Akıllı cep telefonlarımızdan,
Support.ebsco.com Kişisel Klasörler Kullanıcı Kılavuzu.
Alexander Graham Bell ( )
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
Grup Üyeleri: Fatih Akkaya Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Kübra Kantarcıoğlu Şeyda Kervan Okan Yigit 1 ANKARA 2014.
Cemil ŞAHİN Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
ME 199 ENGINE COURSE Asist. Prof. Dr. Fuat YILMAZ
T.C. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Study Turkish © 2010 Study Turkish Derivative Suffixes -l ı, -s ı z.
Google Glass Damla AKDULUM Gizem Sahime DERTLİ Burak KARADAŞ
1 TURKCELL GRUP BÖLGESEL LİDER (*): Owned through Fintur. Turkcell holds a 41.45% stake in Fintur. TURKCELL GRUP Turkcell 9 ülke 68.1 milyon mobil abone.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Today’s Lesson By the end of this lesson you should be able to say phone numbers in Turkish.
LAN (Yerel Alan Ağı) Nedir?
Doç. Dr. Bülent VURAL Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Müh. Bölümü
YÜZDE YÜZ TÜRK BULUŞU. Bu Ürün Dünyada İlktir. Türk Patent Enstitüsü tarafından yılları arasında başvurulan buluş arasında ilk 10’a girmiştir.
H360 GLOBAL COMMUNITY ARTIK ÇOK DAHA İYİ! VERSION 4.0'DE YENİ ÖNEMLİ GÜNCELLEMELER... H360 GLOBAL COMMUNITY ARTIK ÇOK DAHA İYİ! VERSION 4.0'DE YENİ ÖNEMLİ.
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
#TweetCar Autoshow – İÇERİK 01 – Kampanya Yapısı 01 / İletişim Hedefi 02 / Hedef Kitle 03 / Yaratıcı Fikir 04 / Fikrin Nasıl.
ADANA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgisayar Yazılımları
Mobil İletişimin Gelişimi
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
Katılanlara nefes alma ve oksijen karbondioksit anlatılmaya çalışıldı Canlı ve bitkilerin bu konuda çevrime katkıları ele alındı.
ISL429-Yönetim Bilişim Sistemleri İletişim ve Ağ Sistemleri.
Hakan Dalkılıç Dr. Mehmet Hilal Özcanhan
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TEKNOLOJİ
Murat Erkan Genel Müdür BÜYÜK VERİ Bulut ve Veri Merkezi Yatırımları.
İNSAN-BİLGİSAYAR ETKİLEŞİMİ. Bağlam Arayüz Görev Kullanıcı İBE Ana Bileşenleri.
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Önemli Olan Her Şeyinizi Korur 2013 NORTON RAPORU SİBER SUÇ VAKALARI Hayatlarında en az 1 kez siber saldırıya maruz kalan yetişkinlerin oranı% 63 % 61.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI EĞİTSEL WEB UYGULAMALARI EDSHELF UYGULAMASI.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
VİDEO ANALİZ SİSTEMLERİ
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
İŞLETİM SİSTEMİ Adem ÇİMEN İşletim Sistemi Nedir
Otomatik Gönderi Programı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ ÖNEMİ
Zorbalık Nedir? Bir kişinin, kendisinden daha güçlü bir ya da daha fazla kişi tarafından, kasıtlı olarak, sürekli biçimde olumsuz eylemlere maruz bırakılmasıdır.
OLUMLU ETKİLERİ OLUMSUZ ETKİLERİ TEKNOLOJİ NEDİR.
Neden Bilişim
Büyük veri ? (big data).
Konu:YEŞİL PİL. Son zamanların en popüler konuları arasında yer alan yeşil enerji ve yeşil ürünler gün geçtikçe biraz daha hayatımıza girmeye başladı.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas

Technologies, working with the breath Japonya'nın en büyük mobil telefon operatörü NTT DoCoMo‘nun geliştirdiği değiştirilebilir aksesuar ile çalışan bu alet akıllı telefonlarla kötü nefes, vücut yağ ve radyasyon seviyelerini ölçebiliyor. AIRE Mask, nefes alıp verirken açığa çıkardığımız hava akımının kullanarak, mini türbinleri aracılığıyla elektrik enerjisine dönüştürülmesini sağlıyor.Akıllı telefonlar ve diğer mini elektronik aletlerin de AIRE Mask ile şarj edilebilmesi planlanıyor

Used Now! aykut_aslantas Alüminyum-fiber karışımı oldukça esnek bir yapıya sahip olan Glass ile "Okay Glass" komutu eşliğinde ; "fotoğraf çek, mesaj gönder, videoya kaydet, adres tarif et, arama yap" gibi işlevleri gerçekleştirmektedir. Bir kulaklık eşliğinde nefes değerlerini ölçen ve takip eden MyBreath Lite yakın zamanda da kapsamlı bir şekilde doğru nefes analizini de kullanıcılarına sağlamaktadır.

aykut_aslantas History of Search Engine

Search Engine Market Share aykut_aslantas

In Future aykut_aslantas

Quesiton & Answer aykut_aslantas aslantasaykut aykutaslanta aykutaslantas