ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU 1.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERKEZ HAKEM KURULU (MHK) :
Advertisements

Nevşehİr Ünİversİtesİ
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
Meriç Belediyeler Birliği
Faal Atletizm Hakem Seminerine
AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR
ŞUBEMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
DÖRDÜNCÜ DÖNEM KANITA DAYALI TIP UYGULAMALARI Dr. Zeynep İnce, 2 Ocak 2013.
MÜSABAKA ANALİZİ VE DEĞERLENDİRME
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
HAKEM SEMİNERİ ANKARA Ekim 2011
ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI MERKEZ HAKEM KURULU SUNUSU
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
‘’Yasamak ve Yasatmak için Bilim ’’
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
10 MART 2007 ANKARA ATLETİZM GÖZLEMCİ SEMİNERİNE KATILAN TÜM ATLETİZM HAKEMLERİNE BAŞARILAR DİLERİM. MEHMET TERZİ ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANI.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI
YALOVA İL HAKEM KURULU ( )
ODALARIMIZ TARAFINDAN YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNULACAK, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İLE EĞİTİM, TEORİK VE PRATİK KURS PROGRAMLARI.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
MUHASEBENİN UZMANLIK ALANLARI
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE YAYIN DESTEK BİRİMİ (Ekim 2013 – Haziran 2014.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 4 Ocak 2013 Tarihindeki Fakülte Kurulu’nda kabul edilen ilkeler ve çalışmalar.
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
TÜRK ODA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA AKREDİTASYON SİSTEMİ Dr. Mustafa LALE Sanayi Daire Başkanı, TOBB , ANKARA.
MUHASEBENİN UZMANLIK ALANLARI
OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREV VE YETKİLERİ
Yıldırım milli eğitim müdürlüğü ortak sınavlar komisyonu
WEB PROGRAMCILIĞI.
Öğr. Gör. Mehmet KAYAKUŞ Yrd. Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ
BOLU ORYANTİRİNG İL TEMSİLCİLİĞİ 2013 YILI HAKEM SEMİNERİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
Mehmet ÖZDEMİR Rehber Öğretmen. Bize neler söylendi? Biz neler söylüyoruz? “Meslek seçimi çok önemlidir..” “Bu karar bütün hayatını etkiler..” “Yaşamda.
2014 – 2015 ÖĞRETİM YILI TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU TOPLANTISI
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
MERKEZ HAKEM KURULU İL GÖZLEMCİ RAPORLARI EYLÜL 2015.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU ( ). AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR AMATÖR TAKIMLARDA YAŞI BÜYÜK FUTBOLCU
ÇALIŞMA ORTAMI GÖZETİMİ
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU.
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANI
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
KALİTE GÜVENCESİ SİSTEMİ MEVZUATI
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Ortaöğretime Geçiş Sistemi
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
BURSA İL HAKEM KURULU.
Sunum transkripti:

ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU 1

MERKEZ HAKEM KURULU Necati Çeteci Ömer Aras Şükrü Onat Celal Kayaöz Zeynep Bediz Oyar Fatih Çintimar Başkan Gözde Gencoğlu Necati Çeteci Müslüm Aksakal Ömer Aras Cengiz Keskin Şükrü Onat Celal Kayaöz

Müslüm Aksakal (Asbaşkan) Atletizm Federasyonuna gelen hakemlikle ilgili yazışmaların Federasyon Başkanı adına takibini ve yazışmalarını yapmak, Bu konularda Federasyonu ve MHK. Üyelerini bilgilendirmek, Merkez Hakem Kurulu üyelerinin sorumluluğuna verilen görevlerin takibini yapmak, Federasyon sorumluluğunda yapılacak müsabakaların yerel ve deplasman hakemlerini kurul üyeleri ile birlikte belirlemek ve yazışmalarının yapılmasını sağlamak, İllerin talepleri doğrultusunda hakem kursu ve terfi sınavlarını yapacak kurulu belirlemek ve kurula başkanlık yapmak.

Zeynep Bediz Oyar (Kurul Sekreteri) MHK toplantı kayıtlarını tutmak ve karar defterine işlemek, Hakem kurs ve terfi sınav sonuçlarının Merkez Hakem Kurulu odasında bulunan kütüklere işlenmesini sağlamak Yıllık hakem seminerlerde belirlenen faal hakem bilgilerini takip ederek sezon başlangıcında Atletizm Federasyonu sayfasında yayınlanmasını sağlamak, Hakem kursları ile terfi sınavları için soru bankası oluşturmak, kurs ve seminerlerde komisyon üyeliği yapmak, Atletizm federasyonuna gelen hakemlikle ilgili yabancı yayınların çevirilerini yapmak. Faal hakem bilgi istatistiklerinin tutulması ve raporlarının hazırlanması.

Necati Çeteci (Üye) Türkiye genelinde resmi yarışmalarda kullanılacak fotofiniş, optik ölçüm, rüzgar ölçüm gibi elektronik ölçüm cihazlarının kalibre ayarlarının kontrolü, bakımı ve bu cihazları kullanacak hakemlerin yetiştirilmesi için kurs ve seminerlerin düzenlenmesini planlamak, Federasyon sorumluluğunda yapılacak yarışmaların fotofiniş hakemlerininin koordinasyonunu ile bu yarışmaların “elektronik ölçüm cihazı kontrol form” larının tutulmasını sağlamak, Maraton ve Yarı Maraton koşu parkurlarının ölçümlerinin yapılması ile hakem yetiştirme kurslarında kurs hocalığı ve komisyon üyeliği yapmak,

Gözde Gencoğlu (Üye) IAAF’nin benimsediği kural değişikliklerini takip etmek, çevirilerini yaparak yorumlanması için MHK. toplantılarına sunmak, benimsenen yorumları ile birlikte Türkiye genelinde tüm faal hakemlere aktarılmasını sağlamak, Yıllık seminer sunularında yer alacak önemli kural hatırlatmaları ile sezon içerisinde tespit edilen resimli hakem hatalarını da içeren sunumları hazırlayarak yılsonu seminerlerinde kullanmak üzere Atletizm Federasyonu sayfasında yayınlanır hale getirmek, Atletizm hakem kursları ile terfi sınavları için soru bankasını oluşturmak, hakem yetiştirme kurslarında kurs hocalığı ve komisyon üyeliği yapmak.

Ömer Aras (Üye) Türkiye genelinde yapılacak resmi yarışmalar öncesinde kros ve yol yarışmalarının parkur kontrollerini yapmak, Resmi pist yarışmaları öncesinde teknik direktörlerin hazırlamış oldukları sektörlerin kontrolerini yaparak sektör kontrol çeklistleriyle uyumluluklarını sağlamak, Hakem yetiştirme kursları ile terfi sınavlarında komisyon üyeliği yapmak.

Cengiz Keskin (Üye) Hakem kurs ve terfi sınav sonuçlarının Merkez Hakem Kurulu odasında bulunan kütüklere işlenmesini, Yıllık hakem seminerlerinde belirlenen faal hakem bilgilerini takip ederek sezon başlangıcında Atletizm Federasyon sayfasında yayınlanmasını sağlamak, Hakem kursları ile terfi sınavları için soru bankası oluşturmak, komisyon üyeliği yapmak. Türkiye genelinde yapılacak resmi yarışmalar öncesinde kros ve yol yarışmalarının parkur kontrollerini yapmak, Pist yarışmaları öncesinde teknik direktörlerin hazırlamış oldukları sektörlerin kontrolerini yaparak sektör kontrol çeklistleriyle uyumluluklarını sağlamak.  

Şükrü Onat (Üye) Türkiye genelinde yapılacak resmi yarışmalar öncesinde kros ve yol yarışmalarının parkur kontrollerini yapmak, Alan yarışmaları öncesinde teknik direktörlerin hazırlatmış oldukları sektörlerin kontrolerini yaparak sektör kontrol çeklistleriyle uyumluluklarını sağlamak Hakem yetiştirme kursları ile terfi sınavlarında komisyon üyeliği yapmak. .

Celal Kayaöz (Üye) Atletizm Federasyonunun Pist, kros, yol,dağ koşuları ile, yürüyüş ve çoklu yarışmaların müsabaka cetvellerini hazırlamak, Yarışmaların puan veri alt tabanlarını planlamak, Federasyon yarışmalarının internet ortamında kulüp ve ferdi kayıtlarını almak, Start listelerinin çıkartılması ile birlikte çalışacağı bilgisayar hakemlerinin görev alanlarını belirleyerek yarışma sonuçlarının sağlıklı olarak yayınlanmasını sağlamak. Kurs ve hakem seminerlerinde komisyon üyeliği yapmak. Yukarıda belirtilen görev alanı manuel olarak bilgisayar ortamında yapılan çalışmalardır. Ancak mevcut fotofiniş sistemleri ile uyumlu (hy-tek) yarışma yönetimi yazılımlarının satın alınması ülkemizde yapılacak olan Ulusal ve Uluslar arası atletizm yarışmaları için entegrasyonlarının sağlanmasına büyük katkı sağlayacaktır.

2014 SEZONUNDA BAŞARILAR DİLER MERKEZ HAKEM KURULU 2014 SEZONUNDA BAŞARILAR DİLER Zeynep Bediz Oyar Fatih Çintimar Başkan Gözde Gencoğlu Necati Çeteci Müslüm Aksakal Ömer Aras Cengiz Keskin Şükrü Onat Celal Kayaöz