Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
2012
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Sipariş Takip Programı
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Azrael Online Hasta Takip Programı
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
Restaurant Yönetim Sistemi
ERP PROGRAM TANITIM Öncelikle ERP nedir?
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Türkiye’de Cari Açık Sorunu
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL OTOMASYONU
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Yrd.Doç Dr. YILMAZ GÖKŞEN
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Seyahatix.com “Türkiye’nin Seyahat Arama Motoru”.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Veritabanı Yönetim Sistemleri
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Prefabrikasyon Yapım Teknikleri
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Bilişim Ortağınız.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
Betül GÜLER
T.C. Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
Tablet Menü.
Restoran Otomasyon Sistemi
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
Tablet Menü.
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
OTEL, BAR-CAFE & RESTAURANT 2008 FUAR'I MART 2008
Sunum transkripti:

Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji

Kuruluş  1992 de ODTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezinde güçlü bir akademik kadroyla kuruldu  İlk yılında Türkiye’nin en iyi ilk 20 Ar-Ge firmasının arasına girdi  Amaç : Yurt dışından alınan teknolojilerin Türkiye de üretimi

10 yılda mühendislik,tıp,turizm,üretim alanlarında yüzlerce başarılı projeye imza attı  Türkiye’nin en büyük hastaneleri başta olmak üzere en seçkin tıp kurumları  1000’e yakın konaklama tesisi  Türkiye’nin uluslararası çalışan seçkin acentaları ISO-9002 ile uluslararası bazda çalışan sanayi tesisleri  Türkiye’nin en büyük kamu kurumları (TC Merkez Bankası,Tedaş,Tüpraş,TCDD..)

Yıllar içinde sürekli gelişen ve büyüyen bir şirket yapısı, devamlı artan Ar-Ge yatırımları  Türkiye’nin ilk Windows altında paketi (1993)  2002’de Türkiye, Almanya ve USA ofisleri ile uluslararası bir yazılım firması  Microsoft Production Integration Partner’lığı  Türkiye’nin Avrupa ve Amerikadaki seçkin temislciliği (2002 Almanya Cebit,Washington Seattle... )

Windows altında 32 bit çalışan ve Windows’un yazıldığı object oriented bir dille geliştirildi  Kolay ve Hızlı  Kullanıcı İsteklerine Açık  MSSQL Server Veritabanı ile Güvenli  En Yaygın Kullanım  Türkiyenin En Büyük Referanslarına Sahip  En Yaygın Servis ve Destek

TPOS Elektra RestoranSistemi (Kasa)

Temel Özellikler Ve daha yüzlerce üstün özellik  Bar ve Mutfağa Sipariş Gönderebilir  Üye ve Vip Kart Verilebilir  Üyelere İndirim Tanımlanabilir  İndirim Saatleri (Happy Hour) Uygulayabilir  Kablosuz El Bilgisayarları İle Kullanılabilir  Tek tuşla fatura kesilebilir

Kablosuz Sistem İle Pratik Kullanım  Tek bir iletişim istasyonu ile açık alanda 500m, kapalı alanda 100m yarıçaplı bir daire içinde çalışılabilir  İletişim istasyon sayısı artırılarak istenildiği kadar geniş alanda kullanılabilir  Hem el bilgisayarları hem de dokunmatik ekranlı terminaller kablosuz olarak kullanılabilir

Eğitim Gerektirmeyen

Kolay ve Hızlı Kullanım

Hatasız ve Güvenilir Yapı

Benzersiz Özellikler Müşterinizle Aynı Dilde Konuşun

Benzersiz Özellikler Adisyonda Hesapları Bölerek Gönderebilin

Benzersiz Özellikler Hesabı 9 Ayrı Para Birimi İle Alın

Benzersiz Özellikler Fatura için Bir Daha Adres Sormayın

Maliyet Analizi ve Reçete

Çok Ambarlı Stok Takibi

Satıcı Personel ve Kasa Hesabı

Masa Rezervasyon Sistemi

El Bilgisayarı İle Sipariş Birden Çok Departmanda Çalışabilme İmkanı Garson Kodu ve Şifresi İle Kullanım Kolayca Departman Değiştirebilme

Restoranı Avucunuza Alın... Masaların Durumunu Grafiksel Olarak Gösterir Masaya Üzerine Tıklayarak Ulaşabilir, Rezervasyon Yapabilirsiniz.

Ürünleri Kolayca Seçin...

Adisyona Kolayca Ulaşın Kalmayan ürünler sipariş anında görülebilir İkram ve indirim uygulanabilir El Bilgisayarından yapılan işlemler merkezden izlenebilir ve raporlanabilir Konaklayanların Hesabına Direk Olarak Kaydedebilir

Elektra Restoran Sistemi İle... Hızlı ve Hatasız bir servisle müşterileriniz, Bol kazançlı ve güvenli bir işletmeyle siz memnun kalacaksınız