Company Logo  Suzhou GreatStar Technology Development Co., Ltd GÜVENİLİR, ETKİLİ & EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜK MALİYETLİ CAD GStarICAD 2008 SİSTEM24 TÜRKİYE YETKİLİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1.ADIM AUTO CAD ORTAMINDA HAZIRLANMIŞ OLAN ÜÇ BOYUTLU ÇİZİM, TÜM İKİ BOYUTLU ÇİZGİLER KAPATILDIKTAN VE TEMİZLENDİKTEN SONRA FİLE MENÜSÜNDEKİ EXPORT SEÇENEĞİ.
Advertisements

.NET FRAMEWORK -MASAÜSTÜ VE SUNUCU YAZILIMLARI
Copyright 2007 Thomson Corporation 1 ISI Web of Knowledge EndNote ® Web 2.0.
GÖRMEK İNANMAKTIR Herkes İçin Kolay Analizler
Lazer Kesim & Görüntü İşleme Yazılımı
Konu:Solidworks’TE dİĞer
Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar 1 Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Eser SAHiLLiOĞLU.tr.
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
DERSİN AMACI: - Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim süreçlerindeki yeri ve kullanımı, öğretim teknolojileri yoluyla kendi branşınızla.
Bilgisayar Dosya Uzantıları
04/02/10 Django Web Uygulamaları Geliştirmede Çağdaş bir Yaklaşım.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEK OKULU
Template ve Macro Yaratma
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Yeni Bir Çığır Açan Kullanıcı Dostu ALLPLAN
MİMARİ ESASLAR Bir bilgisayarın komut kümesi, programcının makineyi programlarken kullanabileceği ilkel emirleri veya makine komutlarının tamamının oluşturduğu.
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
ÖĞRENME NESNESİ Sibel SOMYÜREK.  Çeşitli öğrenme ortamlarında tekrar kullanılabilen küçük parçalara bölünmüş olan e-içeriklere öğrenme nesnesi denir.
Training Manual 8. Geometrinin İthal Edilmesi. Training Manual Nov Geometrinin İthal Edilmesi Genel bakış Eğer analiz etmek istediğiniz.
Ingentis. Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından.
ÖRNEKLERLE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ
YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI: RÜZGAR ENERJİSİ
Yazılım Proje Yönetimi
Nesneye Dayalı Programlama
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Madencilik Otomasyon ve Tasarım Yazılımı (MOTAY)
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
 BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero.
YONT171 Bilgi Teknolojilerine Giriş I
DERS YAZILIMLARININ TASARIMI, DE Ğ ERLEND İ R İ LME YAKLAŞIMLARI VE SEÇ İ M İ 1.
CSS – Stil Şablonları (Cascading style Sheet)
Sosyal Ağların Eğitim Amaçlı Kullanımı
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
Bilişim Teknolojileri Dersi
BİLGİSAYAR YAZILIMI.
Türkiye’deki Üniversitelerde İnternet Tabanlı Akademik Kayıt ve Not Takip Sistemleri (IANTS) Y.Doç.Dr.Ender Özcan Yeditepe Üniversitesi.
İçerik EndNote Hakkında… EndNote Kurulumu
Web Araçları Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM.
Web 2.0 araçlarI MERYEM KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
İŞLETİM SİSTEMLERİ Derya Işık
B İ LG İ SAYAR DESTEKL İ Ö Ğ RET İ M GENEL BAKIŞ.
Şahin BAYZAN Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi
Web Tasarımı ve Adobe Muse
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
UNV13107 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI. Daha önceki bölümlerde, yazılımlarla birlikte gelen hazır küçük resimleri incelemiştik. Örneğin, kelime işlemciler.
2K-28>0  K>14 ÖDEV 4 ÇÖZÜMLERİ
BBY 467 Bilimsel ve Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi Ders 8: Dijital Kütüphane Yazılımları ve Dijital Koruma Arş. Gör. Tolga Çakmak.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
AutoCAD. AutoCAD, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Autodesk şirketinin 1980'lerin başından beri geliştirdiği bir bilgisayar destekli tasarım (CAD.
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
ITEC186 Bilgi Teknolojilerine Giriş
CAD (Computer Aided Design) İngilizce kelimesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçesi Bilgisayar Destekli Tasarım `dır piyasada çeşitleri çoktur. CAD.
Evren’le Bütünleşin Metin Sancarbarlaz
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
«Metalurji Teknikerliği» nedir?
Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
I Ğ DIR ÜN İ VERS İ TES İ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DA İ RE BA Ş KANLI Ğ I Kütüphane kullan ı m ı ve elektron İ k kaynaklara er İŞİ m Kütüphanec İ : Ercan.
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD
Metalurji Teknikeri nedir?
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
Sunum transkripti:

Company Logo  Suzhou GreatStar Technology Development Co., Ltd GÜVENİLİR, ETKİLİ & EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜK MALİYETLİ CAD GStarICAD 2008 SİSTEM24 TÜRKİYE YETKİLİ DAĞITICI GÜVENİLİR, ETKİLİ & EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜK MALİYETLİ CAD GStarICAD 2008 SİSTEM24 TÜRKİYE YETKİLİ DAĞITICI

Company LOGO İÇİNDEKİLER 1 Neden GStarICAD? 2 GStarICAD Örnek Çizimleri 3 CAD Programı Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Temel Hususlar

Company LOGO CAD PAKET PROGRAMI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN TEMEL HUSUSLAR Training System. 1-CAD yazılımın öğrenimi ve adaptasyonu kolay mı? 2-Teknik desteği ve referansları mevcut mu? 3-Diğer programlar ile dosya paylaşımı nasıl? (Okuma ve yazma olarak) 4-DWG ve DXF dosyaları için çözümü ne? 5- Eski yazılım var ise bünyede onun tüm dosyalarını sorunsuz açıyor mu? 6-Yeni bir versiyona yükselmek için ilk bir yıl ve ilk 5 yıl içinde bana maliyeti nedir? 7-Kullanıcısı kolay bulunuyor mu? 8-Tasarıma ek olanakları neler?( Fotogerçekçi kaplama ve animasyon oluşturma) 9-Lisans sistemi nasıl?

Company LOGO GStarICAD 2008 EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ Training System GStarICAD HER AÇIDAN YÜKSELEN FONKSİYON VE PERFORMANS DÜŞÜK MALİYET AutoCAD İle Olan UYGUNLUK %99 AutoCAD BENZERLİĞİ FONKSİYONLARDAKİ ARTIŞ HIZ VE PERFORMANS GStarICAD 2008 HIZLI BÜYÜME

Company LOGO AUTOCAD UYUMLULUĞU Training System AutoCAD ile eşsiz uygunluk •Arayüz karşılaştırabilirliği, •Dosya formatı uygunlugu •Özel komutların tutarlılığı •Program uygunlugu(Lisp, DCL, VBA, SDS, ARX) GStarICAD ın diğer CAD programlarına karşın rakipsiz üstünlükleri •Full set çözümleri •Güvenilebilir tutarlılık •Yüksek performans •Güçlü fonksiyon •Gelişen ve yenilenen arayüz…

Company LOGO TAM AUTOCAD UYUMLULUĞU Training System GStarICAD, %99 AutoCAD benzerliği ile kullanıcılara benzersiz bir çalışma ortamı sunmasının yanında AutoCAD dosyalarını hiç bir dönüşüme tabi tutmaksızın açabilmekte ve üzerinde çalışabilme imkanı sunmaktadır. Tamamı ile AutoCAD ortamında yaratılmış dosyalarınıza uyumludur. AutoCAD uyumluluk dökümanını ekte bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Tam AutoCAD Uyumluluğu : * GStarICAD ' in ana dosya formatı.DWG dir, böylece varolan Autodesk AutoCAD dosyanızı (2.5 to 2008) açabilmektedir. * Dosya dönüşümü ya da veri kaybı yoktur * AutoCAD komutlarına, menüsüne (.MNU) ve script dosyalarına (.SCR), tasarımlarına, fontlarına, " true type fonts-Complex Line linetypes, multiline Text, Lightweight polyline, çizim komutları, audit & Recover, AutoLISP ve ADS lere kusursuz uyumluluk ve destek Böylelikle anında AutoCAD dosyalarını, komutlarını, ve uygulamalarını kullanarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Açık Haberleşme: * DWG dosyaları, DXF ve SCR (Script) dosyaları için Import - Export * MNU (menu) ve DCL (dialog box) dosyaları için Import WMF, EMF (Enhanced Metafile ) dosyaları ve SLD (slides ) için Export * DWG dosyaları içindeki BMP, GIF, JPG, TIF ve PCX dosyalarını okuma

Company LOGO DÜNYA DEVLERİNİN GÖZÜNDE GStarICAD Training System. GStarICAD diğer CAD yazılımları ile benzer işleve sahip, kullanımı için ekstra bilgiye gerek kalmıyor.Üretim maliyetimizi azaltmasıyla,basit kullanımıyla,AutoCAD ile uyumluluğu ile ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek düzeyde bir yazılım. GStarICAD çok pratik bir teknolojiye sahip.Güçlenen bir gelişmeye sahip.Umarız ki GStarICAD ile derinleşen bir işbirliğine sahip oluruz. GStarICAD platformunu ve yazılımlarını kullanıyoruz.GStarICAD kusursuz bir hizmet ruhuna sahip. Sürekli güncellenen eğitim ve satış sonrası hizmet anlayışına sahipler.Umuyoruz ki GStarICAD iyi hatta daha iyi olacak olacak.

Company LOGO %99 AutoCAD BENZERLİĞİ Training System ● Font Location AutoCAD 2008 GStarICAD 2008

Company LOGO HIZLI GELİŞME Training System AÇILIŞ HIZINDA %30 KADAR GELİŞME. KAYDETME HIZINDA İSE %50 LİK BİR GELİŞME;

Company LOGO GStarICAD 2009 R&D Emphases Training System ● Gelişen Ve Yenilenen Arayüz( VBA, ARX, SDS…); ● Gelişme Hızı (about 30%~100%); ● 3D Fonksiyonların Eklenmesi & Geliştirilmesi( Render, Materials, Background, Lighting…);

Company LOGO GStarICAD Training System

Company LOGO GStarICAD Training System

Company Logo  Suzhou GreatStar Technology Development Co., Ltd