AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ
Advertisements

Sinyal Takip Otomasyonu
Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
İZMAX ARAÇ TAKİP VE MOBİL İZLEME PLAFORMU (ÖZELLİKLER VE BAZI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ)
Araç Takip ve Yönlendirme Sistemi
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
METRO ETHERNET INTERNET Metro Ethernet ile alınabilecek servisler
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
DAMACANA - TÜPGAZ.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
MultiCELL SMS Client 3.2.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
1.Veri tabanı haykoop bünyesinde kayıtlı olacak 2.Programa internetin olduğu her yerden girilebilecek 3.Haykoop size özel şifre tanımlayacak 4.Bilgisayar.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSLARI
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ V. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
ONLINE ELEKTRİK SAYAÇ OKUMA UYGULAMASI
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
SALDIRI VE TACİZ DURUMUNDA GÜVENLİĞİN SAĞLANMASI
Akıllı Şebekelerde Örnek Uygulamalar
SAYAÇ OTOMASYONU. SİSTEM ÇALIŞMA MİMARİSİ MCR102 GPRS Sayaç Okuma Modülleri CLİENT Modunda çalışacak olup istediğiniz zaman aralıklarında, bağlı bulundukları.
TAKİP MESAFESİ HIZIN YARISI KADAR METREDİR
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Karayolu Ulaşım Güvenliğinde
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI
THERMOCHRONLAR VE UYGULAMALARI THERMOCHRON DATALOGGERLAR Thermochron iButton, birçok pratik uygulaması olan ve nakliye sırasında ısıya hassas ürünlerin.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
ATC Araç Takip Sistemleri
Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) Çeşitleri
Coğrafi Bilgi Sistemlerinde
Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ
Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi (EHYS) Ramazan ÖZKAN Bilgisayar Mühendisi (23-26 Mart 2015) Manavgat.
BİT’in Günlük Yaşamdaki Önemi
BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON GİZEM TANIŞ
Bilişim Suçları Ve Güvenlik
Trafo Denetim Sistemi.
Şahin BAYZAN Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi
Isıtma Sistemlerinin Otomasyonu ve İnternet Üzerinden Kontrolü 2 Şubat 2007 KÜTAHYA İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹ İbrahim UZUN² İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹.
Araç Takip, Servis Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
HERE Reality Lens. Reality Lens yüksek özellikleri, sokak düzeyine kadar panoramik görüntü ve yüksek prezisyon Lidar verileri sayesinde bilgisayarınızda.
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
VBT Bilgi Teknolojileri
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Esra Söğüt O. Ayhan Erdem GAZİ ÜNİVERSİTESİ
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) Çeşitleri
SİSTEMİN AMACI Yönetim sistemlerinin kurulmasında, uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. isgsis bu sıkıntıları.
Araç Takip ve Güzergah Planlama Sistemi
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı
VBT Bilgi Teknolojileri
I-BEKCI SİSTEMİNİN KAMPUS ORTAMINDA KULLANIMI
Sunum transkripti:

AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ POLAR TEKNOLOJİ A.Ş. AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ

AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL YÖNETİM SİSTEMİ Sistem : Araçların Anlık Ve Geçmiş Verilerini İnternet Üzerinden Devamlı Olarak Takip Ve Kontrol Edilmesini Sağlayan Gsm/Gprs /Sms / Mail Web Tabanlı Bir Sistemdir.

AMAÇ VE FAYDA Araçların 7/24 saat kesintisiz olarak takip ve kontrol edilebilir olması sayesinde İş ve hizmetlerde önemli oranda verimlilik artmakta, maliyetler düşmekte ve riskler azalmaktadır. 

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇ TAKİP VE YER BİLGİSİ ÖZELLİĞİ Tüm araçların konum, Hız, Km, Kontak bilgileri anlık olarak haritalar ve uydu görüntüleri üzerinden Ülke / İl / İlçe / Mahalle / Sokak düzeyinde takip edilebilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER KURALLAR VE LİMİT KOYMA ÖZELLİĞİ Tüm araçlara istenildiğinde hız limiti, Rölanti Süresi limiti, Durma süresi limiti, Km mesafe limitleri konulabilmekte ve limit aşımları anında Rapor,Sms ve mail olarak alınabilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇ KULLANIM ZAMANLARININ BELİRLENEBİLMESİ İstenildiğinde Araçların Belirlenen zamanlar Dışında Çalıştırılması Engellenebilmektedir. Bu Özelliği Sayesinde, Mesai Saatleri Dışındaki Tüm Riskler Ve İstem Dışı Tüm Maliyetler Düşmüş Olur.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇLARDA MESAİ SAATLERİ BELİRLEME ÖZELLİĞİ Tüm Araçların Çalışma Ve Mesai Saatleri düzenlenebilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER RAPORLAMA ÖZELLİĞİ Araçların Geçmiş bilgileri Gün/Saat/Dakika Aralıklarında Genel Raporlar, İhlal Raporları Ve Faaliyet Raporları Gibi Çok Detaylı Raporlar Alınabilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER HAREKTLİ GEÇMİŞ KONUM İZLEME Araçların geçmiş konum hareketleri Gün/Saat Aralıklarında iz ve animasyon olarak haritalar üzerinden detaylı olarak izlenebilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER DURAK / NOKTA KONTROL ÖZELLİĞİ Araçların Uğramaları Gereken Noktalar,Duraklar (Yaklaşık 3.500 Nokta ) Cihaza Tanımlanmakta Bu Nokta Ve Duraklara Giriş, Çıkış Ve Kalma Süreleri Detaylı Olarak Takip Ve Kontrol Edilebilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER SÜRÜCÜ/ŞÖFÖR TANIMA ÖZELLİĞİ Sürücü Tanımı yapılarak Araçların Anlık Ve Geçmişte Hangi Sürücü Tarafından Kullanıldığını Bilinmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇLARDA KM TAKİP ÖZELLİĞİ Araçların Gün İçinde Kat Ettiği Mesafeler Anlık Olarak Takip Edilebilmekte Ve Geçmişe Yönelik İstenilen Tarih Aralıklarında Km Bilgileri Detaylı Raporlar Alınabilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇ BLOKE ETME ÖZELLİĞİ İhtiyaç duyulduğunda mesafe sorunu olmaksızın, araçlar 2 aşamalı olarak bloke yapılabilmektedir. ( Bloke Yakıt Kesilerek Yapılmaktadır. )

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇ KONTAK BİLGİLERİ ÖZELLİĞİ Araçların, anlık ve geçmişe yönelik kontak açılış kapanışları rapor olarak alınabilmektedir. Bu özelliği sayesinde işe başlama ve bitiş saatleri takip edilebilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇLARDA GÜVENLİK ÖZELLİĞİ İstenildiğinde Aracı Bloke Edebilme Özelliği Sayesinde Araçların Çalınması Engellenebilmekte Ve Araç Güvenliği Sağlanabilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ACİL YARDIM BUTONU ÖZELLİĞİ Araç Sürücüsünün Gasp, Tehdit, Kalp Krizi, Trafik Kazası Gibi Tehlike Durumlarında Acil İmdat Butonuna Basmasıyla İlgili Birimlere Anında Uyarı Yollayarak Araca En Kısa Zamanda Ulaşılmasını Sağlamaktadır. Ayrıca Sistem Otomatik Olarak Tercih Edilmişse Hızlı Takibe Geçmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ISI-NEM TAKİP VE KONTROL ÖZELLİĞİ Soğuk Zincir Araçlarının Isı Ve Nem Değerleri Ve Değer Aşımları Takip Ve Kontrol Edilebilmektedir. Değer Aşımları Anında Merkez Bilgisayarlarına  Ve İstenilen Telefon Numaralarına Sms Olarak Bildirilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER YAKIT DEPO KAPAĞI UYARI ÖZELLİĞİ Araç Yakıt Kapaklarının Açılmasını anında Yer Ve zaman Bilgileriyle Birlikte ilgili birim ve kişilere Bildirilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER YEDEK BATARYA ÖZELLİĞİ Araç Akü Bağlantısının Kesilmesi Durumunda Anında Sistemin Yedek Bataryası Devreye Girerek Takibinin Kesintiye Uğraması Engellemektedir. Uyarı olarak Anında İlgili Birim Ve Kişilere Bildirilmektedir.

SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER ARAÇ İÇİ GÖRÜNTÜ ALMA İstenildiğinde Araç İçi Ve Araç Dışı Görüntüler Anında Alınabilmektedir.

BAŞARI VE VERİMLİLİK İÇİN TAKİP EDİN KONTROL EDİN YÖNETİN….. POLAR TEKNOLOJİ A.Ş. TEŞEKKÜR EDERİZ 2008