ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

PERSONEL DEVAM YÖNETİM, KONTROL PROGRAMI
Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
MILLENIUM MARKETING DEMO
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
Satış Noktası Yönetimi
E-Fatura ve Logo’da E-Fatura
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
LOGO’DA E-FATURA Saadet GAFFAROĞLU Analiz Uzmanı, LOGO
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
MultiCELL SMS Client 3.2.
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
Google Analytics Nedir?
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
e-Fatura İşlemleri e-Fatura İşlemleri İçin Gerekli Adımlar
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Turkuaz Grup Otomasyon
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
EXPORTAY’11.
eSoft™ Eker Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
Finans & Muhasebe Sunumu
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
K3 Toplantımıza Hepiniz
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
WEB TASARIMINDA TEMEL KAVRAMLAR
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Veri Tabanı Yönetim Sistemleri I
Redcode B2B ile Portal Geliştirme
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
Veritabanı Yönetim Sistemleri
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
E-Fatura.
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
Tekir (Ön Muhasebe Yazılımı) Merve Yalçın Ahmet Deniz Korkmaz Tekir Nedir? Kullanılan.
Logo Netsis B2B
CRM Mehmet Batuhan Ülper
EBSCO eBooks Uygulaması
Akıl Defteri.
Otomatik Gönderi Programı
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Sunum transkripti:

ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH… FARKLI SİSTEMLER ARASINDA KÖPRÜ KURARAK TÜM BİLGİLERİNİZİ TEK SİSTEMDE TOPLAYIN.

MOBINET size bu fırsatı sunuyor. Mey A.Ş. ya da Ülker Golf distribütörlerinin kullandığı Vision Plus, Imperial Tobacco ya da Beylerbeyi Rakı distribütörlerinin kullandığı Mobilus, Ülker distribütörlerinin kullandığı Mobis, Pepsi distribütörlerinin kullandığı Pepsis, PMI distribütörlerinin kullandığı iSMS,

Aktarım alanları … programlarından şirket bünyesindeki sisteminize satış faturası, tahsilatlar, alım-iade faturaları aktarımları kısa sürede sorunsuz olarak yapılmaktadır. Peki ama kendi sisteminiz hangi programla çalışıyor?

Tüm Sistemlere Açığız. MOBINET, Vision Plus, Mobis, Pepsis, iSMS ve Mobilus verilerini (FATURA, STOK, MÜŞTERİ) belirli formatlarda üretip sisteminiz için gerekli bilgiler haline getirir. Sisteminize eklenecek şablonlar sayesinde dakikalar içerisinde yüzlerce faturayı, tahsilatı eksiksiz olarak aktarabileceksiniz.

Tek ihtiyacınız! Eğer kullandığınız program NETSİS, LOGO vs. gibi dışarıya TEXT, XML formatında Cari, Stok ve Personel Bilgisi verebiliyor, Fatura, Cari gibi bilgileri yine TEXT ya da XML olarak dışarıdan alabiliyorsa, MOBINET sizin değişmez yardımcınız olacak demektir.

Kim kullanabilir? MOBINET, şuan NETSİS, LKS, LOGO Tiger, ETA, BAYT programlarıyla sorunsuz çalışmaktadır. Bu programlar dışındakiler için çok kısa bir çalışmanın ardında MOBINET sisteminize adapte edilir.

Zaman değerlidir. MOBINET’i kullanarak 1000 adet faturayı Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis sisteminden alıp kendi sisteminiz için gerekli çevrimleri yaptırmak ve sisteminize aktarmak sadece 10 dk. Evet 1000 faturayı aktarmak sadece 10 dk.

Kalan zamanı kullanın… Fatura girişi ya da depo stokları ile değil satışlarınızı arttırmak ile uğraşın. Çünkü MOBINET faturaları aktarırken depo bazında satışları işler. Satış temsilcilerinizi değerlendirmenizi sağlar.

MOBINET bölümleri. MÜŞTERİ STOK TEMSİLCİ AKTARIM SİSTEM Olmak üzere 5 bölümden oluşur MOBINET.

Detaylar… MÜŞTERİ, STOK ve TEMSİLCİ bölümleri hem kendi sisteminizdeki hem de Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis, iSMS sistemindeki müşteri, stok ve temsilcilerin bilgilerinin depolandığı ve eşlemelerinin yapıldığı bölümlerdir.

Detaylar… AKTARIM bölümü Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis, iSMS Faturalarının MOBINET veri tabanına aktarıldığı ve kendi sisteminize çevrilmesi işlemlerinin yapıldığı yerdir. Hatasız çevrimler sonucunda oluşan dosya (.HIK, . XML) sisteminizdeki şablona iletilir ve faturalar aktarılır.

Detaylar… SİSTEM bölümünde MOBINET’i kullanmasını istediğiniz kişilere kullanıcı adı ve şifre tanımlayabilirsiniz. Veri tabanını güncelleyebilirsiniz. Program kurulduktan sonra aktivasyon gerektirir. Şirket bilgilerini girip aktivasyon işleminizi yapılandırabilirsiniz.

Kısaca… MOBINET, size işiniz için en değerli şeyi ZAMANI kazandırır. Stoklarınızı depo bazında tutmanızı sağlar. Faturalarınızı AÇIK ya da KAPALI aktarmanıza yardımcı olur. AÇIK HESAP çalışılan müşterilerini tanımlayıp tüm faturalarını AÇIK atmanızı sağlar. PATRON RAPORU ile günlük, satılan ürünleri listesini ve miktarını kaç faturada satıldığını gösterir. Plasiyerlerin hangi üründe ne kadarlık satış yaptığını belirler.

Resmi web sitemizi ziyaret ederek referanslarımızı görebilirsiniz. www.mobinet.gen.tr Resmi web sitemizi ziyaret ederek referanslarımızı görebilirsiniz.

Bir bildikleri vardır… MOBINET’i 2005 yılından beri kullanan ve hergeçen gün MOBINET ailesine katılanların bir bildiği var… ZAMAN’ı değerlendirin… MOBINET’i seçin!

SİPARİŞ… MOBINET siparişi için; 0 533 321 43 88 0 555 574 22 24 0 541 MOBINET nolu gsm hatlarından… 0242 324 12 16 nolu fax ya da hasan@kocalay.com MSN adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sözleşmeler… MOBINET siparişi ve satışı sözleşmelerle yapılmaktadır. Eğer Vision Plus, Mobilus, Mobis, iSMS ya da Pepsis sözleşme tarihlerinde değişir, güncellenirse siz sözleşmeler sayesinden bu değişimlerden etkilenmezsiniz. MOBINET sözleşme gereği güncellenir.

Fiyatlandırma… MOBINET tek makine üzerinden çalışmaktadır. Kurulumlar makine bazında ücretlendirilir. Çoklu kurulumlarda %50 indirim uygulanır. Fiyatlar USD olarak belirtilir. KDV dahil değildir.

Kurulum ve Eğitim… MOBINET siparişi verildikten sonra Kurulum CDsi, Kurulum kitapçığı, Kullanım Rehberi ve Raporalma rehberinden oluşan bir paket gönderilir. Telefon ile kurulum desteği sağlanır. Yerinde kurulum ve eğitim extra ücretlendirilir. Bu ücret MOBINET fiyatının ¼’ünden az olamaz (1 iş günü için).

MOBINET www.mobinet.gen.tr Zaman kazandıran program MOBINET. Daha fazla bilgi için lütfen www.mobinet.gen.tr adresini ziyaret ediniz.

www.mobinet.gen.tr info@kocalay.com www.kocalay.com Veri Transfer Sistemi © 2005 – 2008 Tüm Hakları Saklıdır. KOCALAY.COM www.mobinet.gen.tr info@kocalay.com www.kocalay.com